бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит несебър

Историята на Уникредит Несебър: От основаването до днес

Уникредит Несебър е една от водещите банки в България, с богата история и дългогодишен опит в сферата на банковото обслужване. Банката е основана преди много години и оттогава се е развивала и еволюирала, за да отговаря на нуждите и изискванията на своите клиенти.

Основана като част от Уникредит Груп – една от най-големите банкови групи в Европа, Уникредит Несебър е успяла да се утвърди на българския пазар и да стане предпочитан партньор за много фирми и частни лица. Банката се гордее със своята солидна репутация и надеждност, които са резултат от дългогодишния опит и високите стандарти, които си поставя.

През годините Уникредит Несебър е разширила своите услуги и продукти, за да отговаря на разнообразните нужди на клиентите си. Банката предлага богат избор от банкови сметки, кредити, инвестиционни продукти, застраховки и други финансови инструменти.

Клиентите на Уникредит Несебър могат да се възползват от удобни онлайн услуги, които им позволяват да управляват своите финанси бързо и лесно.

Банката също така се грижи за обществената отговорност и участва активно в инициативи, които подкрепят общността и околната среда. Уникредит Несебър подкрепя различни образователни и културни проекти, защото вярва в значимостта на образованието и културата за развитието на обществото. Банката също така инвестира в зелени и екологични проекти, с цел да се грижи за околната среда и да създаде устойчива бъдеще.

Със своята дълга и успешна история, Уникредит Несебър продължава да бъде водеща банка в България и предлага на своите клиенти качествено и надеждно банково обслужване. Банката се стреми да бъде иновативна и да отговори на новите предизвикателства и възможности в банковия сектор, за да продължи да бъде предпочитан избор за своите клиенти.

Услугите и продуктите на Уникредит Несебър: Какво предлага банката на своите клиенти

Услугите и продуктите, които Уникредит Несебър предлага на своите клиенти, са изключително разнообразни и отговарят на различните финансови нужди и цели. Банката се стреми да бъде партньор и съветник за своите клиенти, като им предоставя иновативни и удобни финансови решения.

Една от основните услуги, които Уникредит Несебър предлага, е откриването на банкови сметки. Клиентите могат да избират между различни видове сметки – разплащателни, сметки за спестявания, валутни сметки и други. Банката осигурява удобство и леснота в управлението на сметките, като предоставя онлайн и мобилни услуги за преводи и плащания.

Уникредит Несебър предлага също и различни видове кредити, които могат да отговорят на нуждите на фирми и частни лица. Банката предоставя ипотечни кредити за покупка на имоти, автомобилни кредити за покупка на превозни средства, бизнес кредити за развитие на предприятия и други.

Клиентите на Уникредит Несебър могат да се възползват от различни условия и варианти за вземане на кредити, в зависимост от своите нужди и възможности.

Освен това, банката предлага и широк спектър от инвестиционни продукти. Клиентите могат да инвестират в акции, облигации, фондове и други инвестиционни инструменти, като се възползват от експертните знания и опит на Уникредит Несебър. Банката предоставя информация и съвети, за да помогне на своите клиенти да вземат информирани инвестиционни решения.

В допълнение, Уникредит Несебър предлага и различни видове застраховки, като застраховки за живот, застраховки за имущество и други. Банката се стреми да осигури на своите клиенти пълна защита и сигурност, като предоставя надеждни застрахователни услуги.

Уникредит Несебър продължава да иновира и развива своите услуги и продукти, за да отговаря на растящите нужди на своите клиенти. Банката се стреми да съчетае удобството на онлайн услугите с персонализирания подход и професионалното обслужване, за да осигури на своите клиенти най-доброто финансово решение за тях.

Уникредит Несебър и обществената отговорност: Ангажиментът на банката към общността и околната среда

Уникредит Несебър е не само успешна банка, но и активен участник в обществената отговорност. Банката се ангажира да допринася за общността и околната среда, като взема участие в различни инициативи и проекти.

Един от начините, по които Уникредит Несебър изпълнява своята обществена отговорност, е чрез подкрепата на различни образователни проекти. Банката осигурява финансови средства и ресурси, които помагат на училища, университети и други образователни институции да подобрят качеството на образованието и да подкрепят талантливите млади хора. Уникредит Несебър разбира важността на образованието за развитието на обществото и инвестира в него, за да създаде по-добро бъдеще.

Освен образователните проекти, Уникредит Несебър също така е ангажирана със закрилата на околната среда. Банката подкрепя зелени и екологични инициативи, които са насочени към опазване на природата и намаляване на въглеродния отпечатък.

Уникредит Несебър изпълнява стриктни политики и процедури, свързани с енергийна ефективност и устойчиво развитие, за да допринесе за опазването на околната среда.

Банката също така се ангажира да помага на общността, в която действа. Уникредит Несебър подкрепя различни социални и благотворителни проекти, които се фокусират върху подпомагането на хора в нужда. Банката финансира програми за бездомни, хора с увреждания и други уязвими групи, за да им предостави подкрепа и помощ, която им е необходима.

В заключение, Уникредит Несебър не само предоставя качествени услуги и продукти на своите клиенти, но и се грижи за обществото и околната среда. Банката е ангажирана да подпомага образованието, да защитава околната среда и да помага на нуждаещите се в общността. Уникредит Несебър демонстрира своята обществена отговорност чрез активно участие и финансова подкрепа за различни инициативи и проекти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq