бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит овърдрафт

Как работи Уникредит овърдрафт: условия и предимства

Уникредит овърдрафт е финансов продукт, предоставян от Уникредит Булбанк, който предлага възможност за временно разширяване на банковия сметка на клиента. Това означава, че клиентът може да изкара повече пари отколкото има на сметката си, при условие че не надвишава предварително определен лимит – овърдрафт лимит.

Условията за ползване на Уникредит овърдрафт са, че клиентът трябва да има открит банков сметка в Уникредит Булбанк и да спазва определени критерии, като да бъде пълнолетен и да има редовни приходи.

Овърдрафт лимитът се определя от банката на база на доходите и платежоспособността на клиента. Обикновено лимитът е свързан с месечния доход на клиента и може да бъде променен при необходимост.

Предимствата на увеличаването на кредита в Уникредит са, че клиентът може да ползва допълнителни средства, когато е необходимо, без да е нужно да кандидатства отново за нов кредит или да търси други източници на финансиране. Това предоставя гъвкавост и удобство на клиентите, които могат да покрият неочаквани разходи или да използват овърдрафт лимита си за покупки или заплащане на сметки.

Освен това, клиентите плащат лихва само за използваната част от овърдрафт лимита и само за периода, в който са използвали допълнителните средства. Така че, ако клиентът не използва овърдрафт лимита си, не се налага да плаща лихва.

Уникредит оферира възможност за финансова гъвкавост и удобство на клиентите, които могат да ползват допълнителни средства при нужда, без да е необходимо да кандидатстват за нов заем или да търсят други източници на финансиране. Това ги освобождава от стреса да имат достатъчно налични средства и им дава възможност да управляват по-добре своите финанси.

Също така, клиентите плащат лихва само за използваната част от овърдрафт лимита и само за периода, в който са използвали допълнителните средства. Това им осигурява по-голяма гъвкавост и контрол върху разходите и плащанията си. Уникредит предлага полезна финансова опция, която може да помогне на клиентите в случаи, когато имат нужда от допълнителни средства, без да ги задлъжнява или усложнява техния банков облак.

Как да използваме Уникредит овърдрафт за финансова гъвкавост

Уникредит овърдрафт предоставя на клиентите голяма финансова гъвкавост и възможност за управление на личните им финанси. Един от начините, по които можем да използваме Уникредит овърдрафт, е за финансова гъвкавост.

Когато сме изправени пред неочаквани разходи или внезапни ситуации, като автомобилни ремонти или медицински разходи, можем да се възползваме от услугите на Уникредит, за да покрием тези разходи незабавно и без да надвишаваме нашата месечна бюджетна рамка. Това е особено полезно, когато срещаме извънредни обстоятелства, които изискват бърза финансова реакция.

Освен това, Уникредит овърдрафт може да бъде полезен инструмент за планиране на по-големи разходи или покупки. Например, ако планираме да си купим нов автомобил или да ремонтираме дома си, можем да използваме овърдрафт лимита си, за да платим за тези разходи, докато събираме необходимата сума от други източници.

Това ни позволява да използваме новите ни придобивки или да се насладим на подобрения дом, докато продължаваме да погасяваме дълга си по овърдрафта.

Един от ключовите аспекти на използването на банковия овърдрафт в Уникредит е да го правим в рамките на нашите възможности и способност за възстановяване на платежоспособността си. Важно е да планираме внимателно и да използваме овърдрафт лимита си отговорно. Поглеждайки към бъдещето, трябва да имаме план как ще погасим използваните средства и да се уверим, че можем да се справим с месечните вноски и лихвите.

Уникредит предлага на клиентите си възможността да се справят с неочаквани разходи и да планират по-големи инвестиции или покупки чрез използване на овърдрафт. Важно е обаче да използваме овърдрафта отговорно и да имаме план за възстановяване на платежоспособността си. Финансовата гъвкавост, която предлага една опция за превишаване на баланса в Уникредит, може да бъде полезен инструмент за управление на личните ни финанси, но трябва да бъде използвана със здрав разум и в съответствие с нашите възможности.

Сравнение на Уникредит овърдрафт с други видове кредити

Уникредит овърдрафт е един от няколкото видове кредити, предлагани от банката, които могат да бъдат използвани за различни финансови нужди. Въпреки че овърдрафтът предоставя голяма гъвкавост и удобство, сравнението му с други видове кредити може да ни помогне да вземем по-добро решение за нашите финансови потребности.

Една от основните разлики между Уникредит овърдрафт и други видове кредити, като лични заеми или кредитни карти, е в начина, по който се начисляват лихвите. Овърдрафтът обикновено има по-висока лихва в сравнение с другите видове кредити, тъй като предоставя по-голяма гъвкавост и по-малко изискващи критерии за одобрение. От друга страна, кредитните карти обикновено имат по-високи лихви от овърдрафта, но се предлагат с допълнителни предимства като програми за натрупване на точки или застраховки.

Друг аспект, който трябва да се вземе предвид при сравнението на кредита на Уникредит с други видове кредити, е свързан с лимитите и условията за погасяване. Овърдрафтът има предварително определен лимит, който може да бъде променен от банката, в зависимост от доходите и платежоспособността на клиента.

Това може да ограничи възможността за по-големи финансови нужди. В сравнение с това, личните заеми обикновено предлагат по-голям лимит и по-дълъг срок за погасяване на дълга.

Въпреки това, използването на Уникредит овърдрафт може да бъде предпочитано за по-краткосрочни финансови нужди или в ситуации, когато е необходим бърз достъп до допълнителни средства. Той предлага гъвкавост и удобство, което може да бъде полезно за клиентите, които имат нужда от финансова подкрепа в краткосрочен план.

В заключение, възможностите и удобствата на Уникредит обезпечават гъвкавост, но изискват отговорно управление. Сравнението му с други видове кредити може да ни помогне да изберем най-подходящата финансова опция за нашите нужди. Важно е да разберем предимствата и ограниченията на всяка форма на кредит, за да вземем информирано решение и да се уверим, че ще можем да погасим задълженията си в срок.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq