бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит офиси

Локации на Уникредит офиси в България

Уникредит е банка, която предлага разнообразни банкови услуги, включително кредитиране, застраховане, инвестиции и плащания. В България Уникредит има мрежа от множество офиси, които са разположени в цялата страна.

Локации на Уникредит офиси в България

Уникредит офисите в България са разпределени в няколко града, включително София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Те са разположени на различни места в градовете, за да бъдат по-достъпни за клиентите на банката. За да намерите най-близкия Уникредит офис до вас, можете да посетите уебсайта на банката, където ще намерите информация за всички офиси и техните адреси.

Услуги, предлагани от Уникредит офиси

Уникредит офисите предлагат множество услуги, свързани с банковото дело.

Някои от тях включват откриване на банкови сметки, кредитиране на физически и юридически лица, инвестиране, застраховане и плащания. Освен това, Уникредит предлага услуги за онлайн банкиране, благодарение на които клиентите могат да управляват своите сметки, да правят плащания и да изпращат пари на други хора, без да трябва да посещават офисите на банката.

Можете да се свържете с тях по множество начини – чрез телефонен номер, имейл адрес или физически присъствие в близкия до вас Уникредит офис. Клиентите могат да се свържат с офисите на банката чрез телефон или имейл. Освен това, клиентите могат да посетят най-близкия Уникредит офис, където ще получат персонализирана помощ от банковите служители. Офисите на Уникредит в България са отворени за клиенти в работни дни от понеделник до петък, от 9:00 до 17:00 часа.

Услуги, предлагани от Уникредит офиси

Уникредит е банка, която предлага множество услуги чрез своите офиси в България. Откриването на банкова сметка при Уникредит е лесно и бързо. Клиентите могат да открият сметка в най-близкия Уникредит офис или онлайн.

За откриване на сметка, клиентите трябва да предоставят лична идентификационна карта, адрес на пребиваване и други лични данни.

Уникредит офисите предлагат кредити за различни нужди и цели – от лични кредити до бизнес заеми. Клиентите могат да се консултират с банковите служители в най-близкия Уникредит офис, за да получат информация за различните видове кредити. Условията за кредитиране в Уникредит са гъвкави и съобразени с нуждите на клиентите.

Освен кредити, Уникредит офисите предлагат и услуги за инвестиране.

Банката предлага множество инвестиционни продукти, които клиентите могат да използват за да увеличат своите средства. Консултантите в кабинетите на Уникредит могат да помогнат на клиентите да изберат най-подходящия инвестиционен продукт за тяхната инвестиционна стратегия.

За да гарантират сигурността на своите клиенти, офисите на Уникредит предлагат застрахователни продукти за различни нужди. Клиентите могат да се консултират с банковите служители в най-близкия Уникредит офис, за да получат информация за различните видове застраховки.

В крайна сметка, офисите на Уникредит предоставят и услуги за плащания.

Клиентите могат да правят плащания чрез онлайн банкиране или в най-близкия Уникредит офис. Банката предлага различни начини за плащане, включително чрез мобилно приложение, електронна поща и директни дебитни плащания.

В края на деня, филиалите на Уникредит предлагат много услуги като кредитиране, инвестиране, застраховане и плащания. Клиентите могат да бъдат сигурни, че ще получат персонализирана помощ и консултация от банковите служители в най-близкия Уникредит офис.

Как да се свържете с Уникредит офисите в България

Клиентите могат да се свържат с Уникредит офисите в България, за да получат помощ и консултации, свързани с банковите услуги, които предлага банката. Следните са някои от начините да се свържете с Уникредит офисите в България:

1. Телефонен номер: Клиентите могат да се свържат с офисите на банката в България, като използват телефонния номер, който е публикуван на уебсайта на банката.

Банковите служители са на разположение, за да отговорят на всички въпроси, които клиентите могат да имат.

2. Имейл адрес: Клиентите могат да се свържат с офисите на банката в България, като изпратят електронно писмо на имейл адреса, който може да бъде намерен на уебсайта на банката. Банковите служители ще отговорят на писмото в рамките на 24 часа.

3.

Физически присъствие: клиентите могат да посетят най-близкия Уникредит офис в България, където банковите служители ще им помогнат с въпросите и нуждите им. Офисите на Уникредит в България са разположени в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

4. Онлайн банкиране: клиентите могат да използват онлайн банкирането на Уникредит, за да управляват своите банкови сметки и да правят плащания.

Това е удобен начин да се свържете с банката, когато сте в движение или не можете да посетите най-близкия Уникредит офис.

Клиентите на Уникредит могат да се свързват с банката по всяко време, когато имат нужда от помощ или консултация. Банковите служители са на разположение, за да отговорят на въпросите и да помогнат на клиентите да използват услугите на банката по най-добрия начин. Офисите на Уникредит са отворени в работни дни, което означава, че клиентите могат да посетят най-близкия офис в удобно за тях време, за да получат помощ и консултации.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq