бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит пловдив

Историята на Уникредит Пловдив: От основаването до днес

Уникредит Пловдив е една от водещите банки в България, със седалище в град Пловдив. Основана през 1997 година, тя е част от големия банков конгломерат Уникредит Груп, който оперира в над 14 страни по света.

Уникредит Пловдив се отличава със своята дългогодишна история и присъствие на българския банков пазар.

След своето основаване, Уникредит Пловдив започва да предлага богато портфолио от финансови продукти и услуги. Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите и очакванията на своите клиенти, предлагайки им широка гама от банкови услуги. Тези услуги включват различни видове кредити, депозити, плащания и трансфери, инвестиции, застраховки и много други.

През годините Уникредит Пловдив е успяла да се утвърди като надежден и иновативен финансов партньор.

Банката се отличава с висококачествено обслужване, бързи и ефективни решения, както и с постоянно развиващи се цифрови платформи. Това позволява на клиентите да имат лесен и удобен достъп до банковите услуги, независимо от мястото и времето.

Уникредит Пловдив е не само успешна финансова институция, но и активен участник в обществения живот.

Банката редовно подкрепя инициативи и проекти, насочени към подобряване на общността и околната среда. Тя активно се ангажира с различни социални, културни и екологични инициативи, като се стреми да бъде отговорен и устойчив бизнес партньор.

Със своето богато наследство и дългогодишен опит, Уникредит Пловдив продължава да бъде водеща банка в България. Тя се отличава със своята иновативност, надеждност и ангажимент към обществото. Стремейки се да предоставя най-добрите услуги на своите клиенти, Уникредит Пловдив продължава да развива и модернизира своите продукти и услуги, съобразявайки ги със съвременните нужди и изисквания на клиентите си.

Услугите и продуктите на Уникредит Пловдив: Какво предлага банката на своите клиенти

Уникредит Пловдив предлага на своите клиенти разнообразие от услуги и продукти, които отговарят на техните финансови нужди и изисквания. Банката се стреми да предостави на своите клиенти удобство, сигурност и иновативни решения за управление на техните финанси.

Една от ключовите услуги, които Уникредит Пловдив предлага, са различни видове кредити. Банката предоставя ипотечни кредити, потребителски кредити, автокредити и други видове кредити, които помагат на клиентите да финансират различни проекти и закупки.

Уникредит Пловдив предлага конкурентни лихви, гъвкави условия за погасяване и бързо одобрение на кредитите.

Освен кредити, Уникредит Пловдив предлага и различни видове депозити. Клиентите могат да избират между различни опции за депозити, включително срочни депозити, сметки за спестявания и други инвестиционни продукти. Банката осигурява конкурентни лихви и гъвкави условия за депозитите, което позволява на клиентите да увеличават своите финансови средства.

Уникредит Пловдив също така предлага различни услуги за плащания и трансфери.

Клиентите могат да използват банкови карти, интернет банкиране, мобилни приложения и други цифрови платформи за бързо и удобно извършване на плащания и трансфери както в страната, така и в чужбина. Банката гарантира сигурността на тези транзакции и осигурява удобство за своите клиенти.

Освен това, Уникредит Пловдив предлага и различни инвестиционни продукти. Клиентите могат да инвестират в акции, облигации, фондове и други финансови инструменти, които помагат за растежа и развитието на техните инвестиции.

Банката предоставя професионални консултации и съвети за инвестиране, за да помогне на своите клиенти да вземат най-добрите решения за своите инвестиции.

Уникредит Пловдив се отличава със своята широка гама от продукти и услуги, които покриват разнообразни финансови нужди на клиентите. Банката се стреми да бъде надежден и иновативен финансов партньор, като предоставя удобство, сигурност и качество на своите клиенти. Уникредит Пловдив продължава да развива и модернизира своите услуги, за да отговори на нарастващите изисквания и очаквания на клиентите си.

Уникредит Пловдив и обществената отговорност: Ангажиментът на банката към общността и околната среда

Уникредит Пловдив е банка, която изразява своята ангажираност към обществото и околната среда чрез различни инициативи и проекти. Банката осъзнава важността на обществената отговорност и се стреми да бъде активен участник в подобряването на живота на хората и опазването на околната среда.

Една от областите, в които Уникредит Пловдив активно се ангажира, е социалната отговорност. Банката подкрепя и финансира различни инициативи и проекти, свързани с образование, култура, здравеопазване и социални програми. Тя се стреми да помага на хората в нужда и да подкрепя общността, в която е част.

Освен социалната отговорност, Уникредит Пловдив също така се ангажира с опазването на околната среда. Банката внася своя принос за редуциране на въглеродния отпечатък и опазване на природните ресурси чрез различни инициативи.

Тя активно насърчава енергийна ефективност, рециклиране и други практики за опазване на околната среда. Банката също така инвестира във възобновяема енергия и подкрепя проекти, които се стремят към устойчиво развитие.

Уникредит Пловдив се гордее със своя ангажимент към обществото и околната среда. Банката осъзнава, че успешните бизнеси трябва да бъдат отговорни и устойчиви, а това включва и отговорността към обществото и околната среда. Уникредит Пловдив вярва в сътрудничеството и партньорството с общността, за да създаде по-добро бъдеще за всички.

С ангажимента си към обществената отговорност и опазването на околната среда, Уникредит Пловдив не само подобрява условията на живот на хората, но и допринася за устойчивото развитие на обществото и планетата като цяло. Банката се стреми да бъде пример за другите организации и да вдъхновява други да вземат участие в инициативи за обществено благо и опазване на околната среда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq