бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит преиздаване на карта

Как да поискаме Уникредит преиздаване на карта?

Уникредит преиздаване на карта е услуга, която предоставя банката на клиентите си. Ако сте загубили или ви е била открадната кредитната карта, можете да поискате преиздаване на нова карта от банката.

В този член ще ви представим как да поискате Уникредит преиздаване на карта, какви са условията за това и какви са предимствата на тази услуга.

Как да поискаме нова карта от Уникредит?

Ако сте загубили кредитната си карта или ви е била открадната, трябва да поискате преиздаване на нова карта от банката. За да заявите преиздаване на картата си в Уникредит, може да посетите най-близката банкова филия на Уникредит или да се свържете с банката по телефона. Ще трябва да предоставите личните си данни и да докажете самоличността си.

След като банката потвърди вашата самоличност, ще ви бъде издадена нова карта.

Кои са изискванията за повторно издаване на карта от Уникредит?

За да поискате преиздаване на кредитна карта от Уникредит, трябва да сте клиент на банката и да разполагате с валидна кредитна карта. Трябва да предоставите доказателство за загубата или кражбата на кредитната карта.

Новата карта ще бъде издадена в рамките на няколко работни дни.

Какви са ползите от преиздаването на картата от Уникредит?

Уникредит издава карти бързо и лесно, като предоставя удобно решение на вашите проблеми. Новата карта ще бъде издадена в рамките на няколко работни дни и ще можете да я използвате като старата карта. Това ще ви спести време и усилия, които бихте похарчили за търсене на други решения. Освен това, Уникредит преиздаване на карта е безплатно за клиентите на банката.

Какви са условията за Уникредит преиздаване на карта?

Условията за Уникредит преиздаване на карта варират в зависимост от банката и от типа на кредитната карта. Обикновено, за да поискате преиздаване на кредитна карта от Уникредит, трябва да бъдете клиент на банката и да имате валидна кредитна карта. Трябва да докажете, че сте загубили кредитната си карта или че ви е била открадната.

Някои банки могат да изискват допълнителни документи или информация, за да потвърдят вашата самоличност и да издадат нова карта. Например, може да бъдат изискани документи за регистрация на автомобил, като застрахователна полица или регистрационен документ. В някои случаи може да бъде изискано да предоставите доказателства за доходите си или да посочите причината за преиздаването на картата.

Трябва да обърнете внимание на условията за използване на кредитната карта след преиздаването й. Може да има разлики в условията, като лимити на кредита, лихвени проценти или такси за издаване на нова карта. Тези условия трябва да бъдат внимателно прочетени преди да поискате преиздаване на кредитната си карта от Уникредит.

Има и някои условия, които могат да ви дадат право на отказ от преиздаването на картата. Например, ако сте открили, че кредитната карта е била използвана без вашето разрешение, може да поискате отказ от преиздаването на картата. В такъв случай трябва да се свържете с банката възможно най-скоро, за да заявите отказа си.

Какви са предимствата на Уникредит преиздаване на карта?

Уникредит преиздаване на карта има множество предимства за клиентите на банката. Най-голямото предимство е, че можете да получите нова карта бързо и лесно, без да трябва да посещавате банковата филия. Преиздаването на карта може да се заяви онлайн или по телефона, като това прави процеса много удобен и лесен.

Освен това, Уникредит преиздаване на карта е безплатно за клиентите на банката. Това означава, че няма да бъдат изисквани такси за издаване на нова карта. Това е много полезно, особено ако сте загубили кредитната си карта и трябва да я замените възможно най-скоро. Освен това, новата карта ще ви предостави същите услуги като старата карта.

Това означава, че ще можете да използвате кредитната карта за покупки и за теглене на пари от банкомати. Новата карта ще има същия лимит на кредита и ще бъде свързана със същия банков акаунт. Преиздаването на карта е много полезно и защитено решение, особено ако сте загубили кредитната си карта или ако е била открадната.

Това ще ви предпази от злоупотреби и ще ви осигури мир на ума. Освен това, Уникредит предлага различни видове кредитни карти, които могат да отговорят на вашите нужди и да ви предоставят допълнителни предимства и награди. Това включва кредитни карти с ниски лихвени проценти, кредитни карти с наградни точки и кредитни карти за пътувания. Така че, ако имате нужда от нова кредитна карта, може да се обърнете към Уникредит и да получите най-доброто решение за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq