бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит сливен

Историята на Уникредит Сливен: От първите стъпки до водеща банкова институция

Уникредит Сливен е една от водещите банки в Сливен и е част от голямата италианска банкова група Уникредит. Банката има дълга и успешна история, започнала още преди повече от 20 години. От своето създаване до днес, Уникредит Сливен се е превърнала в траен и високоуважаван финансов партньор на клиентите си.

Създадена през 1991 г., Уникредит Сливен започна като малка банка, предлагаща основни банкови услуги на своите клиенти. След това, с бързи и успешни стъпки, банката се разраства и разширява своята гама от продукти и услуги, за да отговори на растящите нужди на своите клиенти. Днес Уникредит Сливен предлага широк спектър от финансови решения, които отговарят на нуждите на всеки клиент.

Отличаваща се с консервативна и отговорна банкова политика, Уникредит Сливен е заложила основите на своята успешна история.

Банката се грижи за доброто финансово здраве на своите клиенти и се стреми да бъде тяхното надеждно финансово решение. Уникредит Сливен предлага разнообразни услуги като сметки, кредити, инвестиционни възможности и други, които са насочени към задоволяване на нуждите на всяка индивидуална и корпоративна клиентска група.

В своята история, Уникредит Сливен се е отличавала със своята активна роля в подкрепата на общността и социални инициативи. Банката е активен участник в местния живот и често осигурява финансова подкрепа за социални проекти, спортни събития и културни инициативи. Уникредит Сливен се гордее със своите приноси за развитието на общността и подкрепата, която предоставя на своите клиенти и общност като цяло.

Съчетавайки богатата история, качествените услуги и грижата за общността, Уникредит Сливен се утвърждава като водеща банкова институция в Сливен. Постоянната иновация, отговорността и предлагането на персонализирани решения за всеки клиент правят Уникредит Сливен предпочитан избор за всички, които търсят надежден и качествен финансов партньор.

Услугите на Уникредит Сливен: Финансови решения за всеки клиент

Уникредит Сливен предлага широк спектър от финансови услуги, които са насочени към задоволяване на нуждите на всеки клиент. Банката се стреми да предостави индивидуални и персонализирани решения, които да отговарят на конкретните нужди на всеки клиент.

Една от основните услуги, предлагани от Уникредит Сливен, са различните видове банкови сметки. Банката предоставя разнообразни видове сметки, като текущи сметки, спестовни сметки и депозитни сметки, които са подходящи за различни финансови нужди. Клиентите имат възможност да изберат сметка, която отговаря на техните индивидуални изисквания и предпочитания.

Освен банковите сметки, Уникредит Сливен предлага и различни видове кредити. Банката предоставя кредити за жилищно строителство, за покупка на автомобили, за лични нужди, за бизнес и други.

Клиентите имат възможност да изберат подходящия кредит, който отговаря на техните финансови цели и възможности.

Освен това, Уникредит Сливен предлага и инвестиционни възможности за клиентите си. Банката предоставя възможности за инвестиране в акции, облигации, паи от инвестиционни фондове и други финансови инструменти. Клиентите имат възможност да избират от различни инвестиционни продукти, които отговарят на техните финансови цели и рисков профил.

Уникредит Сливен се стреми да бъде финансов партньор за всеки клиент и предлага услуги, които отговарят на различни финансови нужди. Независимо дали става въпрос за сметки, кредити или инвестиции, банката се грижи да предложи персонализирани решения, които да отговарят на конкретните изисквания на клиентите си. Всеки клиент може да се възползва от разнообразието от финансови услуги, предоставяни от Уникредит Сливен, и да намери решение, което отговаря на неговите финансови цели и нужди.

Уникредит Сливен и обществената отговорност: Подкрепа на общността и социални инициативи

Уникредит Сливен е активен участник в общността и се грижи за подкрепа на общностни и социални инициативи. Банката осъществява своите обществени отговорности чрез финансова подкрепа и активно участие в различни проекти и инициативи в Сливен.

Една от основните области, в които Уникредит Сливен подкрепя общността, е образованието. Банката осигурява финансови средства за проекти, насочени към подобряване на образователните услуги и създаване на по-добри възможности за обучение на младежите в региона. Всеки година Уникредит Сливен предоставя стипендии и награди за отличаващи се студенти, които имат възможност да продължат своето образование.

Освен образованието, Уникредит Сливен подкрепя и спортните и културните инициативи в общността.

Банката финансира спортни събития, клубове и организации, които подпомагат развитието на спорта в Сливен. Също така, Уникредит Сливен подкрепя културни проекти и събития, които промотират богатото културно наследство на региона и подкрепят творчеството и изкуството.

Банката също така се ангажира с различни социални инициативи и проекти за подпомагане на деца, възрастни, хора с увреждания и други уязвими групи в обществото. Уникредит Сливен предоставя финансова помощ и ресурси на организации, които се грижат за тези групи и работят за тяхното благосъстояние и интеграция.

Уникредит Сливен се гордее със своята роля в общността и активното си участие в обществени и социални инициативи. Банката има за цел да подпомага развитието на общността и да допринася за подобряване на качеството на живот на хората в Сливен. Финансовата подкрепа и активната ангажираност на Уникредит Сливен с общността я правят важен партньор и приносител към развитието и благоденствието на региона.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq