бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит спестовна сметка

Основни характеристики на Уникредит спестовна сметка

Уникредит спестовна сметка е един от най-популярните продукти на банката, който предоставя на клиентите възможността да спестяват и управляват своите финанси по удобен и сигурен начин. Тази спестовна сметка предлага редица основни характеристики, които я правят изключително привлекателна за клиентите.

Първо, Уникредит спестовна сметка осигурява висока лихвена норма, която позволява на клиентите да увеличават своите средства постоянно.

Това е отлична възможност за хората, които искат да спестят пари и да ги инвестират за по-голям доход. Банката предлага конкурентни лихвени проценти, които са по-високи от тези на другите банки.

Второ, откриването на банкова сметка в Уникредит е бързо и лесно. Клиентите могат да я открият онлайн или в най-близкото обслужвано отделение на банката.

Необходимо е само да предоставят лични данни и да подпишат съответните документи. След като сметката е открита, клиентите могат да я управляват чрез интернет банкиране или да използват услугите на банковия персонал.

Трето, сметката за спестявания на Уникредит предлага гъвкавост и удобство за клиентите.

Те могат да внасят и теглят пари по всяко време, без да се налага да се съобразяват с банковите работни часове. Освен това, клиентите могат да използват дебитна карта, свързана със сметката, за да правят покупки и тегления от банкомати.

В заключение, сметката за спестявания на Уникредит предлага много предимства за клиентите. Високата лихвена норма, лесното откриване и управление, както и гъвкавостта и удобството я правят идеален избор за всеки, който иска да спести пари и да ги управлява ефективно. Тази спестовна сметка е отлична възможност за всеки, който иска да постигне финансова стабилност и да увеличи своите средства.

Предимства и условия за откриване на Уникредит спестовна сметка

Откриването на Уникредит спестовна сметка предлага редица предимства и условия, които възможността за спестяване става още по-привлекателна за клиентите.

Едно от големите предимства на Уникредит спестовна сметка е, че не се изисква минимален депозит при откриване на сметката. Това означава, че клиентите могат да започнат да спестяват със сума, която е удобна за тях, без да се налага да внасят голямо количество пари. Това прави спестовната сметка достъпна за всички, които искат да започнат да пестят.

Още едно предимство на Уникредит спестовната сметка е, че клиентите могат да внасят и теглят пари по всяко време, без да се налага да плащат комисионни такси. Това означава, че клиентите имат пълна свобода да управляват своите средства и да ги използват според своите нужди и предпочитания. Освен това, сметката предлага възможност за автоматично внасяне на средства, което улеснява процеса на спестяване.

За откриването на банкова сметка в Уникредит се изисква само лична карта и доказателство за постоянен адрес.

Това прави процеса на откриване бърз и лесен за клиентите. Освен това, клиентите могат да използват онлайн услугите на банката, което ги освобождава от необходимостта да посещават физически банкови клонове.

Трябва да се отбележи, че спестовната сметка на Уникредит предлага и допълнителни услуги и предимства, като например възможност за свързване с други банкови продукти и услуги на банката. Това дава възможност на клиентите да управляват своите финанси по-ефективно и да получават по-голяма отдача от своите спестявания.

В заключение, сметката за спестовна сметка на Уникредит предлага множество предимства и удобства за клиентите. Отсъствието на минимален депозит, възможността за свободно внасяне и теглене на пари, лесният процес на откриване и използване на сметката правят спестяването още по-достъпно и удобно за всеки. Тази спестовна сметка е идеалният начин за клиентите да постигнат финансова стабилност и да реализират своите финансови цели.

Как да управляваме и използваме Уникредит спестовна сметка

Управлението и използването на Уникредит спестовна сметка е лесно и удобно за клиентите. Банката предоставя различни инструменти и услуги, които помагат на клиентите да управляват своите средства и да използват сметката по най-оптималния начин.

Една от възможностите, която предлага Уникредит спестовна сметка, е онлайн банкирането. Клиентите могат да се възползват от услугата и да управляват своята сметка през интернет.

Това им дава възможност да проверяват баланса си, да проследяват транзакциите си и да извършват преводи по всяко време и от всяко място. Онлайн банкирането прави управлението на спестовната сметка бързо, удобно и сигурно.

Освен това, клиентите могат да използват дебитна карта, свързана с Уникредит спестовната сметка, за да правят покупки и тегления от банкомати. Това им дава гъвкавост и удобство при използването на своите средства. Клиентите могат да използват дебитната карта както в страната, така и в чужбина, което ги освобождава от необходимостта да носят голяма сума пари със себе си.

Уникредит спестовната сметка предоставя и възможност за автоматични внасяния на средства.

Клиентите могат да настроят автоматични преводи от други сметки или да зададат редовни внасяния от своя заплатен сметка. Това помага на клиентите да спестят редовно и систематично, без да се налага да помнят да внасят пари на сметката си.

Освен това, Уникредит предлага и различни инструменти за управление на спестовната сметка. Клиентите могат да зададат цели за спестяване и да следят прогреса си.

Банката предоставя и инструменти за проследяване на разходите и анализ на финансовото състояние на клиента. Това помага на клиентите да планират и управляват своите финанси по-ефективно.

В заключение, банковата сметка на Уникредит предлага разнообразни възможности за управление и използване на средствата. Онлайн банкирането, дебитната карта, автоматичните внасяния и инструментите за управление на сметката правят спестяването и управлението на финансите лесно и удобно. Клиентите могат да се възползват от тези услуги, за да постигнат своите финансови цели и да управляват своите средства по най-оптималния начин.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq