бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит Стамболийски

Историята на Уникредит Стамболийски

Уникредит Стамболийски е една от водещите банки в България, която е част от глобалната мрежа на Уникредит Груп. Банката е основана през 1997 г. като ТБА-Банк и през 2000 г. е придобита от Уникредит Груп.

През 2002 г. банката е преименувана на Уникредит Булбанк, а през 2016 г. е променено името на клоновете в България на Уникредит Стамболийски.

От момента на основаването си до днес, тази банка се развива и се превръща в една от най-големите и уважавани в България.

Банката предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни типове клиенти, включително физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и институции.

Банковата институция в Стамболийски наричана още и с иновативните си решения в сферата на банковите услуги. Банката предлага различни онлайн услуги, като мобилно и онлайн банкиране, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси по-лесно и удобно.

Банката е известна също така със своето социално отговорно поведение.

Банката Уникредит активно подпомага множество социални и културни инициативи в България. Банката е активен партньор на множество организации, които работят за подобряване на качеството на живот на хората в България.

В крайна сметка, това една от най-уважаваните банки в България. Банката предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Уникредит Стамболийски е позната също и със своите иновативни решения и социална отговорност.

Услугите на Уникредит Стамболийски

Уникредит Стамболийски предлага широка гама от банкови услуги, които отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Банката е насочена към предоставяне на качествени услуги, които са насочени към удобството на клиентите.

Една от основните услуги, които предлага Уникредит Стамболийски, е банковият кредит.

Кредитите на банката са насочени към различни типове клиенти, включително физически лица, малки и средни предприятия и големи корпорации.

Банката предлага също така и различни видове депозити, които са насочени към тези, които искат да спестят пари. Клиентите могат да избират между различни видове депозити, като срочни и бесрочни депозити, с различни лихви и условия.

Банката в Стамболийски предлага кредитни карти, които са идеални за хора, които обичат да пазаруват в различни места по света.

Кредитните карти на банката предлагат различни видове награди и бонуси, които могат да бъдат ползвани от клиентите.

Банката предлага също така и валутни услуги, които са насочени към тези, които искат да купуват и продават валута. Клиентите могат да използват услугите на банката, за да купуват и продават валута по конкурентни цени.

Предлагаме и услуги за управление на сметки, насочени към тези, които желаят да управляват своите финанси по-ефективно, в нашата банка в Стамболийски. Клиентите могат да използват услугите на банката, за да плащат сметки, да превеждат пари и да извършват други финансови операции.

В крайна сметка, банката предлага разнообразни банкови услуги, които могат да отговорят на нуждите на различни типове клиенти. Банката е насочена към предоставяне на качествени услуги, които са насочени към удобството на клиентите.

Как да откриете близка банкова клон на Уникредит Стамболийски

Ако търсите Уникредит Стамболийски, има много начини да откриете най-близката банкова клон. Ето някои от начините, по които можете да откриете най-близката клон на банката.

Първият начин е да посетите уебсайта на Уникредит Стамболийски.

Там може да намерите списък на всички клонове на банката в България. Можете да използвате интерактивната карта на уебсайта, за да откриете най-близката клон на банката.

Вторият начин е да използвате търсачката на банката. Това е бърз и лесен начин да откриете най-близката клонка на банката в Стамболийски.

Можете да въведете името на града или населеното място, където се намирате, и да получите списък на всички клонове на банката в тази област.

Един от начините е да използвате мобилното приложение на банката. Можете да изтеглите безплатното мобилно приложение на банката и да откриете най-близката клон на банката, докато сте на път.

Четвъртият начин е да се свържете с канцеларията на банката. Можете да се обадите на телефонния номер на банката и да поискате информация за най-близката клон на тази банка.

В крайна сметка, е лесно и удобно да се намери най-близката клон на банката в Стамболийски. Банката предлага множество начини за намиране на най-близката клон на банката, включително чрез уебсайта на банката, търсачката на банката, мобилното приложение на банката и канцеларията на банката.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq