бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит Стамболийски

Историята на Уникредит Стамболийски: От основаването до днес

Уникредит Стамболийски е една от водещите банки в България, съчетаваща дългогодишен опит и иновативни решения. Банката е основана през 1997 година под името “Стамболийски банк” и се превръща в ключов играч на българския банков пазар. През 2001 година банката се присъединява към Уникредит Груп – една от най-големите банкови групи в Европа. Това сътрудничество дава нови възможности за банката и я подкрепя в стремежа й да предлага по-добри услуги и продукти на своите клиенти.

В началото на своето съществуване, Уникредит Стамболийски се фокусира предимно върху корпоративния сектор и предлага широка гама от финансови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на бизнеса.

С годините обаче, банката разширява дейността си и започва да предлага и населението широк спектър от банкови продукти, включително кредити, депозити, карти и много други. Уникредит Стамболийски е известна със своя иновативен подход и внедряването на нови технологии, което гарантира на клиентите бързи и удобни услуги.

През годините банката продължава да развива своята мрежа от клонове и банкомати, като осигурява достъпност до банковите услуги за всички свои клиенти. Банката също така активно инвестира в обучението и развитието на своите служители, за да гарантира високо качество на обслужване и професионализъм при справяне със задачите си.

Днес, банката Стамболийски на Уникредит се радва на утвърдена репутация и е избрана от много клиенти като предпочитана банка. Банката продължава да иновира и да разширява своите услуги, като се стреми да отговори на променящите се нужди на клиентите си и да предложи по-добри и по-удобни решения. Уникредит Стамболийски продължава да бъде водеща компания в индустрията и продължава да създава успешна история в българския банков сектор.

Услугите и продуктите на Уникредит Стамболийски: Какво предлага банката на своите клиенти

Уникредит Стамболийски предлага на своите клиенти широка гама от услуги и продукти, които отговарят на техните финансови нужди и предпочитания. Банката се стреми да предостави на клиентите си удобство, надеждност и иновации във всяко едно от предлаганите решения.

Една от най-популярните услуги, предлагани от Уникредит Стамболийски, са различните видове кредити.

Банката предлага ипотечни кредити, автомобилни кредити, потребителски кредити и много други. Те са създадени, за да помогнат на клиентите да постигнат своите финансови цели, като осигурят необходимите ресурси за покупка на жилище, кола, образование и други. Уникредит Стамболийски се грижи да предоставя гъвкави условия и конкурентни лихвени проценти, за да задоволи нуждите на различните клиенти.

Освен кредити, банката предлага и различни видове депозити, които предоставят възможност за спестяване и инвестиране на свободни средства.

Клиентите могат да избират между различни валути и периоди на депозитите, в зависимост от своите нужди и предпочитания. Уникредит оферира конкурентни лихвени проценти и гъвкави условия за всеки от предлаганите депозитни продукти.

Банката предлага и различни видове банкови карти, които осигуряват удобство и безопасност при плащанията.

Клиентите могат да избират между дебитни и кредитни карти, които са свързани с различни услуги и предимства. В допълнение към това, Уникредит Банка предлага онлайн и мобилно банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки и да извършват различни финансови операции по всяко време и от всяко място.

Уникредит Стамболийски се стреми да бъде иновативна и клиентоориентирана банка, като постоянно въвежда нови продукти и услуги, които отговарят на променящите се нужди на своите клиенти. Банката продължава да инвестира в технологии и развитие, за да осигури на клиентите си сигурност, удобство и бързина при използването на техните услуги. Целта на Уникредит Стамболийски е да стане предпочитаната банка за всеки клиент и да предлага индивидуални и персонализирани решения за техните финансови нужди.

Уникредит Стамболийски и обществената отговорност: Ангажиментът на банката към общността и околната среда

Уникредит Стамболийски се отличава и със своя ангажимент към обществената отговорност и грижа за околната среда. Банката приема своята роля като корпоративен гражданин сериозно и активно се ангажира със социални и екологични инициативи.

В рамките на своята обществена отговорност, Уникредит Стамболийски подкрепя различни социални проекти и инициативи, които имат за цел подобряване на живота на хората в общността. Банката предоставя финансова подкрепа и активно се включва в доброволчески дейности, като например подпомага научни и изследователски проекти, насърчава образование и спорт, подкрепя здравеопазването и много други благородни причини. Уникредит Стамболийски се стреми да допринесе положително в общността и да подпомага реализацията на проекти и инициативи, които имат дълготраен положителен ефект.

Освен социалната отговорност, банката Unicredit Стамболийски също така отделя голямо внимание на опазването на околната среда.

Банката активно работи за намаляване на своята въглеродна отпечатък и въвежда зелени и екологично устойчиви практики в своите операции. Тя инвестира в енергийна ефективност, увеличаване на използването на възобновяеми източници на енергия и оптимизиране на консумацията на ресурси. Уникредит Стамболийски още подкрепя и насърчава клиентите си да приемат екологично отговорни финансови решения и да инвестират в зелени и устойчиви проекти.

Инвестирането в обществото и околната среда е неотменима част от стратегията на банката в Стамболийски. Банката се стреми да бъде партньор и стимулатор на промяната в посока на устойчивото развитие и подобряване на качеството на живота на всички заинтересовани страни. Уникредит Стамболийски продължава да работи в тясно сътрудничество с обществото и активно се ангажира с различни инициативи, с цел създаването на истинска и дълготрайна промяна.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq