бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит събота

Уникредит събота – отлична възможност за клиентите на банката

Уникредит събота е една от най-очакваните дни от клиентите на Уникредит Булбанк. Този ден е отлична възможност за всички, които искат да получат различни услуги и продукти на по-ниски цени. Уникредит събота е денят, когато клиентите на банката могат да се възползват от множество предложения и промоции.

Съботата е перфектната възможност да се открият нови продукти и услуги, които Уникредит предлага. Клиентите могат да получат консултации от специалисти, които ще им помогнат да изберат най-подходящите продукти за тях.

Освен това, клиентите могат да получат финансови услуги като кредити, депозити, карти и други на по-ниски цени.

Събота е денят, в който клиентите на Уникредит могат да получат множество промоции и намаления в банката. Това е перфектната възможност да се спестят пари и да се получат по-добри услуги на по-ниски цени. Клиентите могат да получат до 50% отстъпка на различни продукти и услуги.

Събота е денят, когато клиентите на Уникредит могат да получат най-доброто обслужване и съвети от специалисти. Това е денят, когато банката се стреми да помогне на своите клиенти да постигнат финансовата си цел. Събота е денят, в който клиентите на Уникредит могат да се чувстват специални и важни.

Какво предлага Уникредит събота на своите клиенти?

Уникредит събота е денят, в който клиентите на банката могат да се възползват от множество предложения и промоции. Този ден е перфектната възможност за всички, които търсят най-добрите продукти и услуги на по-ниски цени.

Уникредит предлага множество продукти и услуги, които могат да бъдат закупени на по-ниски цени в събота.

Едно от най-популярните предложения на Уникредит събота е намалението на различни видове кредити. Клиентите могат да се възползват от по-ниски лихвени проценти и по-добри условия за взимане на кредит. Кредитите на Уникредит в събота са идеални за всички, които търсят финансова помощ, но искат да пестят пари.

Освен кредитите, клиентите на Уникредит могат да се възползват от намаления на депозитите.

Това е перфектната възможност за всички, които търсят начин да спестят пари и да получат по-добри условия за депозити. Клиентите могат да получат до 50% отстъпка на различни видове депозити в събота в банката Уникредит.

Освен кредитите и депозитите, клиентите на Уникредит могат да се възползват от намаления на различни видове карти.

Клиентите могат да получат по-добри условия за кредитните карти и дебитните карти в събота в банката Уникредит. Това е перфектната възможност за всички, които търсят начин да спестят пари при използването на карти.

Уникредит в събота предлага голям брой услуги и продукти на по-ниски цени. Клиентите могат да получат консултации от специалисти и да изберат най-подходящите продукти за тях. Съботата на Уникредит е идеалната възможност за всички, които желаят най-добрите услуги на по-ниски цени.

Как да се възползваме от Уникредит събота и да спестим пари?

Уникредит събота е денят, в който клиентите на банката могат да спестят пари и да получат по-добри условия за различни продукти и услуги. Но как да се възползваме от Уникредит събота и да спестим пари?

Първият начин е да изберем най-подходящите продукти за нашите нужди. В събота, клиентите на Уникредит могат да получат консултации от специалисти, които ще им помогнат да изберат най-подходящите продукти за тях.

Това ще ни помогне да избегнем ненужни разходи и да получим най-добрите условия за нашите нужди.

Вторият начин е да се възползваме от намаленията на различни продукти и услуги. В събота клиентите на Уникредит могат да получат до 50% отстъпка на различни продукти и услуги. Това е перфектната възможност да спестим пари и да получим по-добри условия за нашите нужди.

Третият начин е да използваме кредитните карти на Уникредит.

В събота клиентите на банката могат да получат по-добри условия за кредитните карти и да се възползват от намаления на различни такси и комисионни. Това е перфектната възможност да използваме кредитната карта на Уникредит и да спестим пари.

Четвъртият начин е да отидем на банкоматите на Уникредит. В събота клиентите на банката могат да се възползват от безплатни тегления на банкоматите на Уникредит.

Това е перфектната възможност да избегнем ненужни разходи и да спестим пари.

В заключение, съботата е идеалната възможност за всички, които търсят най-добрите продукти и услуги на по-ниски цени в Уникредит. Клиентите на банката могат да се възползват от множество предложения и промоции и да спестят пари. Трябва да изберем най-подходящите продукти за нашите нужди и да се възползваме от намаленията на различни продукти и услуги.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq