бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит файненсинг

История и развитие на Уникредит файненсинг

Уникредит файненсинг е финансова компания, която е част от групата на Уникредит, една от водещите банкови групи в Европа. Компанията е основана през 1995 година и оттогава се развива динамично, предлагайки разнообразни финансови услуги на своите клиенти.

Историята на Уникредит файненсинг започва със създаването на първите финансови продукти и услуги, които компанията предлага на своите клиенти. Това включва факторинг, лизинг, финансиране на търговията и други финансови инструменти. С течение на времето, фирмата разширява своите услуги и продукти, за да отговори на нуждите на различни сектори от икономиката.

Една от ключовите точки в развитието на нашата компания е активното участие във финансирането на малките и средните предприятия.

Компанията осигурява лесен достъп до кредити и финансови решения за тези предприятия, което им помага да развият своя бизнес и да се разрастват.

Освен това, Уникредит лизинг играе важна роля във финансирането на международната търговия. Компанията предлага различни финансови инструменти, които подпомагат бизнесите да изнасят и внасят стоки и услуги по света. Това включва факторинг на вносни и износни фактури, кредитиране на търговията и други услуги, които улесняват международната търговия.

Юникредит Файненсинг продължава да развива и иновира своите продукти и услуги, за да отговори на нуждите на съвременните бизнеси и икономиката като цяло. Компанията се стреми да бъде водеща в своята индустрия и да предоставя висококачествени финансови решения на своите клиенти.

Продукти и услуги на Уникредит файненсинг

Продуктите и услугите на Уникредит файненсинг са разнообразни и отговарят на различните финансови нужди на клиентите. Компанията предлага факторинг, лизинг, финансиране на търговията и други финансови инструменти, които помагат на бизнесите да развият своя потенциал и да постигнат финансов успех.

Факторингът е един от ключовите продукти на Уникредит файненсинг.

Този финансов инструмент предоставя възможност на предприятията да получават пари веднага за своите фактури, вместо да чакат на плащане от клиентите си. Това помага на бизнесите да подобрят своята ликвидност и да финансират своите операции без да се нуждаят от допълнителни банкови кредити. Уникредит файненсинг предлага факторинг на вносни и износни фактури, което го прави подходящ за предприятия, занимаващи се с международна търговия.

Лизингът е още един важен продукт, предлаган от фирмата за финансиране на Уникредит.

Този финансов инструмент позволява на предприятията да наемат оборудване, машини или превозни средства, без да ги купуват. Това помага на бизнесите да спестят капитал и да го насочат към други важни инвестиции.

Лизингът предлага гъвкави условия и възможност за обновяване на оборудването през времето. Уникредит файненсинг предлага различни видове лизинг, включително оперативен лизинг, финансов лизинг и обратен лизинг.

Освен факторинг и лизинг, Уникредит файненсинг предлага и други финансови услуги като финансиране на търговията, кредитиране на проекти и инвестиции, управление на кредитни рискове и други. Компанията има екип от професионалисти, които са готови да предоставят персонализирани финансови решения, отговарящи на нуждите и целите на клиентите.

Уникредит финансиране се стреми да бъде надежден партньор за своите клиенти и да им помага да постигнат финансов успех. Компанията постоянно иновира и развива своите продукти и услуги, за да отговори на променящите се нужди на бизнеса и икономиката.

Ролята на Уникредит файненсинг в икономиката и бизнеса

Ролята на Уникредит файненсинг в икономиката и бизнеса е от съществено значение. Компанията играе активна роля във финансирането на малките и средните предприятия, които са двигателят на икономиката. Това е от съществено значение за развитието и растежа на бизнеса в различни сектори.

Една от ключовите роли на Уникредит файненсинг е да предоставя лесен достъп до финансиране за малките и средните предприятия. Компанията осигурява кредити и финансови услуги, които помагат на тези предприятия да разширят своя бизнес и да се разрастват. Това включва факторинг, лизинг, кредитиране на проекти и други финансови инструменти, които са насочени към подпомагане на растежа и развитието на предприятията.

Юникредит финансинг играе съществена роля и във финансирането на международната търговия.

Компанията предлага различни финансови услуги, които улесняват изнасянето и внасянето на стоки и услуги по света. Това включва факторинг на вносни и износни фактури, кредитиране на търговията и други услуги, които подпомагат бизнесите да разширят своето присъствие на международния пазар.

Уникредит файненсинг има съществена роля в управлението на кредитния риск. Компанията разполага със специализиран екип от професионалисти, които анализират кредитния риск и предоставят съответните решения за управление на риска. Това помага на клиентите на финансовата компания да избегнат потенциални финансови рискове и да вземат информирани решения за своя бизнес.

В заключение, Уникредит финансира играе важна роля в икономиката и бизнеса, предоставяйки разнообразни финансови услуги и продукти, които подпомагат растежа и развитието на предприятията. Компанията е ангажирана да бъде водеща в своята индустрия и да помага на своите клиенти да постигнат финансов успех.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq