бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит царево

Историята на Уникредит Царево: От основаването до днес

Уникредит Царево е една от водещите банки в България, която предлага разнообразни банкови услуги и продукти на своите клиенти. Банката е част от глобалната мрежа на Уникредит Груп, която е налична в над 14 страни по света.

Историята на Уникредит Царево започва през 1997 година, когато банката бе основана като “Булбанк АД” в Царево. След създаването си, банката бързо се утвърждава на българския пазар и започва да предлага широк спектър от банкови услуги, включително кредити, депозити и плащания.

През годините Уникредит Царево продължава да се развива и разширява своето присъствие в страната. Банката активно инвестира в модернизацията на своите услуги и технологии, за да отговори на нуждите на своите клиенти.

Всички тези усилия довеждат до укрепване на репутацията на Уникредит Царево като надежден и иновативен финансов партньор.

Днес Уникредит Царево предлага широка гама от финансови продукти и услуги, включително ипотечни и потребителски кредити, инвестиционни продукти, депозитни сметки и електронно банкиране. Банката се стреми да отговори на индивидуалните нужди на своите клиенти и да им осигури висококачествено обслужване.

Уникредит Царево също така е ангажирана с обществената отговорност и активно подкрепя различни инициативи в общността и опазването на околната среда. Банката редовно участва в благотворителни кампании и проекти, които имат положителен принос за обществото и околната среда.

В заключение, Уникредит Царево е успешна банка с богата история и широк спектър от финансови услуги и продукти. Банката продължава да се развива и иновира, за да отговори на нуждите на своите клиенти и да бъде активен участник в обществото и околната среда.

Услугите и продуктите на Уникредит Царево: Какво предлага банката на своите клиенти

Уникредит Царево предлага широк спектър от услуги и продукти на своите клиенти, които са съобразени с техните финансови нужди и цели. Банката се стреми да осигури висококачествено обслужване и удобство за своите клиенти, като им предоставя разнообразни възможности за управление на финансите им.

Една от основните услуги, които Уникредит Царево предлага, е банковите сметки. Клиентите могат да открият различни видове сметки, като текущи сметки, спестовни сметки и депозитни сметки. Те имат възможността да използват онлайн банкиране, което им позволява да извършват бързи и удобни плащания и преводи.

Уникредит Царево предлага и различни видове кредити.

Клиентите могат да кандидатстват за ипотечни кредити, които им помагат да си осигурят жилище, както и за потребителски кредити, които могат да използват за различни цели като покупка на автомобил или финансиране на почивка.

Банката също така предлага и инвестиционни продукти. Клиентите могат да инвестират в различни финансови инструменти, като акции, облигации и фондове. Уникредит Царево предоставя професионални консултации и помощ при избора на подходящите инвестиции, за да помогне на клиентите да постигнат своите финансови цели.

Освен това, Уникредит Царево предлага и други услуги като кредитни и дебитни карти, валутна конверсия и финансово съдействие за бизнес клиенти. Банката се стреми да бъде надежден и доверен финансов партньор за всички свои клиенти, като им предоставя удобство и сигурност при управлението на техните финанси.

В заключение, Уникредит Царево предлага разнообразни услуги и продукти, които са съобразени с финансовите нужди на клиентите. Банката се стреми да предостави висококачествено обслужване и удобство, като им осигурява различни възможности за управление на техните финанси.

Уникредит Царево и обществената отговорност: Ангажиментът на банката към общността и околната среда

Уникредит Царево е ангажирана с обществената отговорност и активно подкрепя различни инициативи, които имат положителен принос за общността и околната среда. Банката придава голямо значение на своята роля като корпоративен гражданин и се стреми да бъде активен участник в подобряването на живота на хората и опазването на околната среда.

Уникредит Царево подкрепя различни благотворителни кампании и проекти, които се фокусират върху важни обществени проблеми. Банката активно се ангажира с инициативи в областта на образованието, здравеопазването и социалната подкрепа. Тя финансира и организира различни събития и програми, които имат за цел да подкрепят уязвими групи от обществото и да подобрят техния достъп до образование и здравеопазване.

Освен това, Уникредит Царево е насочена и към опазването на околната среда. Банката използва екологосъобразни практики и технологии, за да намали негативния си екологичен отпечатък.

Тя подкрепя проекти и инициативи, които насърчават устойчивото развитие и опазването на природните ресурси.

Уникредит Царево също така подкрепя своите служители да се ангажират с общността и околната среда. Банката насърчава служителите си да участват в доброволчески дейности и да се включат в инициативи, които имат положителен принос за обществото. Това включва участие в благотворителни събития, екоинициативи и други обществени проекти.

В заключение, Уникредит Царево е ангажирана с обществената отговорност и активно подкрепя инициативи, които имат положителен принос за общността и околната среда. Банката се стреми да бъде активен участник в подобряването на живота на хората и опазването на природните ресурси. Тя подкрепя благотворителни кампании, устойчиво развитие и ангажира своите служители да се включат в обществени инициативи.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq