бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит цариградско шосе

Историята на Уникредит цариградско шосе: от създаването до днес

Уникредит цариградско шосе е една от водещите банки в България, която предлага широка гама от финансови услуги на своите клиенти. Историята на Уникредит цариградско шосе започва през 1997 година, когато банката е основана като “Булбанк”. През 2000 година “Булбанк” се присъединява към международната банкова група Уникредит и променя името си на Уникредит Булбанк.

След това, през 2006 година, Уникредит Булбанк придобива банката, която бива преименувана на Уникредит банка. Това придобиване позволява на банката да укрепи своята позиция на пазара и да предложи на клиентите си още по-широк спектър от финансови услуги.

През годините Уникредит на булевард Цариградско шосе се развива и иновира, за да отговори на променящите се нужди на своите клиенти.

Банката предлага широка гама от банкови и застрахователни продукти, включително кредити, депозити, карти за плащане, застраховки и инвестиционни услуги. Клиентите на Уникредит, които се намират на Цариградско шосе, се ползват от удобствата на онлайн и мобилното банкиране, което им дава възможност да управляват своите финанси по всяко време и от всяко място.

Днес Уникредит една от най-уважаваните и надеждни банки в България, със силна присъствие както в столицата, така и в други големи градове по цялата страна. Банката продължава да разширява своята клиентска база и да предлага иновативни решения, които отговарят на нуждите на своите клиенти. Уникредит на Цариградско шосе е мощна и стабилна банка, която има за цел да подкрепя бизнеса и финансовото развитие на своите клиенти.

Услугите и предимствата на Уникредит цариградско шосе за клиентите

Услугите и предимствата, които Уникредит цариградско шосе предлага на своите клиенти, са от изключителна важност за успешното функциониране на банката. Банката се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите услуги и да ги подкрепя във всички аспекти на техните финансови нужди.

Една от основните услуги, които Уникредит цариградско шосе предлага, е предоставянето на кредити. Банката предлага различни видове кредити, включително ипотечни, автокредити, потребителски и бизнес кредити.

Клиентите могат да получат кредити с конкурентни лихвени проценти и удобни условия за погасяване.

Освен кредити, Уникредит на Цариградско шосе предлага и разнообразие от банкови услуги като депозити и сметки за плащане. Клиентите могат да открият различни видове депозити с различни срокове и лихвени проценти, които отговарят на техните нужди и цели. Банката предоставя и различни видове сметки за плащане, които осигуряват удобство и лесно управление на финансите на клиентите.

Едно от големите предимства на банката на Уникредит в София е нейната онлайн и мобилна банкиране.

Клиентите могат да получат достъп до своите банкови сметки и да извършват различни операции по всяко време и от всяко място. Това включва проверка на баланса, преводи, плащания на сметки и други банкови операции. Онлайн и мобилното банкиране на банката на Уникредит на Цариградско шосе предлага удобство и бързина на клиентите, които могат да управляват своите финанси без да посещават физически банков офис.

Освен това, Уникредит предлага разнообразни застрахователни продукти, които гарантират защита и сигурност на клиентите.

Това включва застраховки на имущество, автомобили, живот и здраве. Клиентите могат да изберат подходящите застрахователни покрития, които отговарят на техните нужди и предпочитания.

Уникредит на Цариградско шосе се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите услуги и да ги подкрепя във всички аспекти на техните финансови нужди. Банката продължава да иновира и развива своите услуги, за да отговори на променящите се нужди на своите клиенти и да ги удовлетвори напълно.

Важни събития и инициативи, свързани с Уникредит цариградско шосе

Важни събития и инициативи, свързани с Уникредит цариградско шосе, имат голямо значение за банката и нейните клиенти. Банката активно участва в различни инициативи и събития, които имат положителен принос за обществото и средата, в която функционира.

Едно от важните събития, свързани с Уникредит цариградско шосе, е участието на банката в различни програми за социална отговорност. Банката подкрепя различни благотворителни организации и проекти, които имат за цел да подпомогнат нуждаещите се и да подобрят качеството на живот в обществото. Уникредит на Цариградско шосе също се ангажира с инициативи за опазване на околната среда и устойчиво развитие, като например програми за намаляване на въглеродния отпечатък и подобряване на енергийната ефективност.

Освен това, Уникредит организира различни събития и кампании, които са насочени към клиентите и обществото.

Банката редовно организира промоции и специални предложения за своите клиенти, които им дават възможност да се възползват от предимствата на банката. Тези събития са отлична възможност за клиентите да се запознаят с новите продукти и услуги, предлагани от Уникредит на булевард Цариградско шосе.

Важно събитие, което се провежда всяка година, е годишното събитие на банката по Цариградско шосе, на което се представят постиженията и плановете на банката. Това събитие е отлична възможност за клиентите и партньорите на банката да се запознаят със стратегията и бъдещите планове на Уникредит на Цариградско шосе.

Всички тези събития и инициативи, свързани с булевард “Цариградско шосе”, имат за цел да подкрепят обществото и клиентите на банката. Банката се стреми да бъде активен участник в обществения живот и да предоставя на клиентите си най-добрите услуги и възможности. Уникредит цариградско шосе продължава да се развива и да иновира, за да отговори на нуждите на своите клиенти и да бъде водеща банка в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq