бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит шопинг карта

Предимства на Уникредит шопинг карта

Уникредит шопинг карта е кредитна карта, която ви дава възможност да правите покупки в магазини, онлайн магазини и други места, където се приемат кредитни карти. Тя е идеална за всички, които обичат да пазаруват и да получават награди за това.

Предимствата на Уникредит шопинг карта са много. Първо, тя ви дава възможност да правите покупки без да носите пари със себе си. Само трябва да въведете пин кода си и да потвърдите покупката.

Второ, карта ви дава възможност да получите наградни точки за всяка покупка, която правите. Тези точки могат да бъдат използвани за покупка на стоки в магазините, които са включени в програмата за пазаруване на Уникредит. Трето, с тази карта получавате специални оферти и промоции от магазините, които са включени в програмата на шопинг картата на Уникредит.

За да получите кредитна карта на Уникредит, трябва да посетите най-близкия офис на банката и да подадете заявка за кредитна карта. Трябва да представите личната си карта и да попълните анкета.

След като банката одобри вашата заявка, ще получите карта по пощата. Можете да изберете между различни видове карти, като стандартна карта, златна карта и други.

След като получите своята карта за пазаруване от Уникредит, можете да я използвате на множество места. Просто въведете пин кода си и потвърдете покупката. Ако искате да използвате наградните точки, които сте събрали, трябва да ги активирате преди да ги използвате.

Можете да ги използвате за покупка на стоки в магазините, които са включени в програмата за пазаруване на Уникредит.

В заключение, има една страхотна възможност за всички, които обичат да пазаруват и да получават награди за това. Тя ви дава възможност да правите покупки без да носите пари със себе си, да получавате наградни точки за всяка покупка и да получавате специални оферти и промоции от магазините, които са част от програмата на Уникредит шопинг карта. За да получите карта, трябва да посетите най-близкия офис на Уникредит банка и да подадете заявка за кредитна карта. Когато получите картата, можете да я използвате за пазаруване на различни места.

Как да получите Уникредит шопинг карта

Как да получите Уникредит шопинг карта? Това е въпрос, който си задават много хора, които искат да се възползват от всички предимства на тази карта. Ето как можете да получите своята Уникредит шопинг карта.

Първата стъпка е да отидете на уебсайта на Уникредит банка и да се регистрирате за онлайн услуги. Това ще ви позволи да подадете заявка за кредитна карта онлайн.

След като се регистрирате, трябва да попълните анкетата за кредитна карта и да я изпратите.

След като банката получи вашата заявка, те ще я прегледат и ще ви уведомят дали сте одобрен или не. Ако сте одобрен, трябва да посетите най-близкия офис на Уникредит банка, за да подпишете договора за кредитна карта. Трябва да представите личната си карта и да попълните някои документи.

След като приключите с договора, ще получите карта за пазаруване от Уникредит.

Трябва да я активирате, за да можете да я използвате. За да активирате картата, трябва да я поставите в банкомат и да въведете пин кода си. След като картата е активирана, можете да я използвате за пазаруване на различни места.

Трябва да имате предвид, че кредитната карта, която използвате, изисква плащане на лихви и такси.

Трябва да бъдете внимателни, когато я използвате, за да не натоварвате ненужно своя бюджет.

В заключение, получаването на карта за пазаруване на Уникредит е лесно и бързо. Можете да я получите онлайн или да посетите най-близкия офис на Уникредит банка. След като я получите, трябва да я активирате и можете да я използвате за пазаруване на различни места. Но не забравяйте, че кредитната карта носи определени разходи, които трябва да вземете предвид.

Как да използвате Уникредит шопинг карта за пазаруване

Как да използвате Уникредит шопинг карта за пазаруване? Това е един от най-често задаваните въпроси от хората, които са получили кредитна карта на Уникредит. Ето как да използвате своята Уникредит шопинг карта за пазаруване.

Първата стъпка е да активирате картата. Това става, като я поставите в банкомат и въведете пин кода си.

След като картата е активирана, можете да я използвате за пазаруване на различни места. Трябва да имате предвид, че кредитната карта, която използвате, изисква плащане на лихви и такси. Трябва да бъдете внимателни, когато я използвате, за да не натоварвате ненужно своя бюджет.

Когато пазарувате с кредитна карта, въведете пин кода си и потвърдете покупката. Ако искате да използвате наградните точки, които сте събрали, трябва да ги активирате преди да ги използвате.

Можете да ги използвате за покупка на стоки в магазините, които са включени в програмата за пазаруване на Уникредит.

Трябва да имате предвид, че кредитната карта има лимит на покупките. Това означава, че не можете да използвате картата за покупка на стоки, които надхвърлят лимита. Трябва да проверите лимита на картата си преди да я използвате.

С нашата карта за пазаруване на Уникредит можете да правите покупки в магазини, онлайн магазини и други места, където се приемат кредитни карти.

Това ви дава възможност да пазарувате от всякакви места, без да трябва да носите пари със себе си.

В заключение, кредитната карта за пазаруване на Уникредит е много удобна. Можете да я използвате за покупки в магазини, онлайн магазини и други места, където се приемат кредитни карти. Трябва да активирате картата и да проверите лимита й преди да я използвате. Събирането на бонус точки е едно от многото предимства на карта за пазаруване на Уникредит, които може да се използват за покупка на стоки в магазините, които участват в програмата за пазаруване на Уникредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq