бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит шумен

Уникредит шумен – история и развитие

Уникредит шумен е една от водещите банки в България, която предлага разнообразни финансови услуги за своите клиенти. Банката има дълга история, която започва през 1994 година, когато е открита под името Шуменбанк. През 2000 година Шуменбанк се присъединява към Уникредит Груп, която е една от най-големите банки в Европа.

С това присъединяване Шуменбанк става част от международната мрежа на Уникредит и започва да предлага все по-широк спектър от финансови услуги на своите клиенти.

От тогава насам Уникредит шумен продължава да се развива и да расте. Банката разполага с мрежа от над 50 офиса в цялата страна и предлага богат избор от банкови продукти и услуги за физически и юридически лица. Сред тези услуги са депозитни продукти, кредити, кредитни карти, онлайн банкиране и др.

Шуменският филиал на Уникредит е известен също така със своята ангажираност към обществените цели и корпоративната си социална отговорност. Банката подкрепя множество инициативи и проекти в областта на образованието, културата, спорта и околната среда.

С дългата си история и многобройните си финансови услуги, банката в Шумен продължава да бъде една от най-успешните и надеждни банки в България.

Услуги на Уникредит шумен за физически и юридически лица

Уникредит шумен предлага разнообразни банкови услуги за физически и юридически лица. За физически лица банката предлага депозитни продукти, кредити, кредитни карти, онлайн банкиране и други услуги. Депозитните продукти на Уникредит шумен са подходящи за всички, които търсят високи лихви и гъвкави условия.

Кредитите на банката са насочени към различни нужди на клиентите, като например за покупка на имот, автомобил или други разходи. Кредитните карти на тази финансова институция предлагат различни предимства и награди за техните клиенти. Онлайн банкирането на банката е много удобно и лесно за използване, като клиентите могат да извършват банкови операции от всяко място и по всяко време.

За компании, Уникредит Шумен предлага банкови услуги като бизнес кредити, бизнес депозити, търговски кредитни карти и други.

Бизнес кредитите на банката са насочени към различни нужди на бизнеса, като например за покупка на оборудване, разширяване на дейността или други разходи. Бизнес депозитите на нашата банка са подходящи за всички, които търсят високи лихви и гъвкави условия. Търговските кредитни карти на банката предлагат множество предимства и награди за своите притежатели.

Онлайн банкиране за юридически лица в Шумен е много удобно и лесно за използване, като бизнес клиентите могат да извършват банкови операции от всяко място и по всяко време.

Всички банкови услуги в Шумен на една от най-големите банки са съобразени с най-високите стандарти за качество и сигурност. Банката има множество мерки за защита на данните на своите клиенти и за предотвратяване на измами и кражби. Клиентите на банката в Шумен могат да се чувстват спокойни и уверени в сигурността на своите финансови средства.

Как да се свържете с Уникредит шумен – контакти и работно време

Клиентите на Уникредит шумен могат да се свържат с банката на различни начини. Банката предлага различни канали за контакт, като телефон, имейл, онлайн чат и други. Клиентите могат да се свържат с банката по всяко време и да получат професионална поддръжка от опитен екип от специалисти.

Телефонният номер на Уникредит шумен е лесен за запомняне и е на разположение на клиентите 24/7.

Клиентите могат да се свържат с банката по този начин, за да получат помощ при всякакви въпроси или проблеми, които имат. Онлайн чатът на банката е също много удобен за клиентите, които предпочитат да комуникират по този начин. Това е бърз и лесен начин за получаване на помощ и отговори на въпроси.

Клиентите на банката могат да се свържат с нея и по имейл.

Това е удобен начин за получаване на информация и за изпращане на документи. Банката има опитен екип от специалисти, който е готов да отговори на всички имейли и да помогне на клиентите при нужда.

Работното време на банката в Шумен е удобно за клиентите. Банката работи от понеделник до петък, също така предлага и услуги в събота.

Това прави банката достъпна за всички клиенти, които имат нужда от финансова помощ или консултация.

В заключение, една от най-достъпните и удобни банки в България е тази в Шумен. Банката предлага разнообразни банкови услуги за физически и юридически лица и има опитен екип от специалисти, готов да помогне на клиентите по всяко време. Клиентите на банката могат да се свържат с банката на различни начини, включително по телефон, имейл, онлайн чат и други. Работното време на банката е удобно за клиентите, като банката работи в събота, за да бъде по-достъпна за всички.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq