бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит шумен

Историята на Уникредит Шумен: От основаването до днес

Уникредит Шумен е една от водещите банки в България, която предлага широка гама от банкови услуги и продукти за своите клиенти. Банката е част от Уникредит Груп, която е една от най-големите банки в Европа.

Уникредит Шумен е основана през 2003 година и оттогава се развива успешно на българския пазар. Банката е насочена към предоставяне на иновативни и удобни банкови решения, които отговарят на нуждите на всеки клиент. Стремежът на Уникредит Шумен е да бъде надежден и доверен партньор за своите клиенти и да им осигури висококачествено обслужване.

Уникредит Шумен предлага широка гама от банкови услуги и продукти, които включват различни видове кредити, депозити, карти, валутни услуги, електронно банкиране и други.

Банката се стреми да предостави удобни и иновативни решения, които да улеснят финансовото управление на своите клиенти.

Уникредит Шумен също така отделя голямо внимание на обществената отговорност и активно подкрепя общността и социални инициативи. Банката осигурява финансова подкрепа за различни социални проекти и организации, които работят за благото на общността.

В заключение, Уникредит Шумен е една успешна и надеждна банка, която предлага широка гама от банкови услуги и продукти за своите клиенти. Банката се стреми да бъде иновативна и удобна, като осигурява висококачествено обслужване и подкрепя обществената отговорност и социални инициативи. Уникредит Шумен продължава да развива своята дейност в България и да се стреми към още по-добри резултати в бъдеще.

Услугите и продуктите на Уникредит Шумен: Банкови решения за всеки клиент

Уникредит Шумен предлага разнообразие от банкови услуги и продукти, които са насочени към отговаряне на нуждите на всеки клиент. Банката се стреми да предостави удобство и иновативност чрез своите банкови решения.

Една от ключовите услуги, предлагани от Уникредит Шумен, са различни видове кредити. Банката предлага потребителски кредити, ипотечни кредити, автокредити и други видове кредити, които могат да отговорят на различни финансови нужди на клиентите.

Уникредит Шумен се стреми да предостави достъпни и изгодни условия за кредитиране, като винаги взема предвид специфичните изисквания и възможности на своите клиенти.

Освен кредитите, Уникредит Шумен предлага и различни видове депозити. Банката предлага разнообразни възможности за пестене, като клиентите могат да избират между различни типове депозити с различни лихвени условия. Това позволява на клиентите да изберат най-подходящия начин за управление на своите спестявания.

Уникредит Шумен предлага също така и богато разнообразие от карти, които отговарят на различните нужди на клиентите.

Банката предлага дебитни и кредитни карти, които позволяват удобни и сигурни плащания както в страната, така и в чужбина. Клиентите на Уникредит Шумен могат да избират между различни видове карти с различни функционалности и привилегии.

Освен банковите услуги, Уникредит Шумен предлага и богат избор от валутни услуги. Клиентите могат да извършват валутни операции, като покупка и продажба на валута, преводи в чужбина и други.

Уникредит Шумен осигурява удобство и сигурност при извършването на валутни операции, като предоставя конкурентни курсове и надеждни услуги.

В заключение, Уникредит Шумен предлага широка гама от банкови услуги и продукти, които са насочени към отговаряне на различните нужди на клиентите. Банката предлага различни видове кредити, депозити, карти и валутни услуги, които осигуряват удобство, иновативност и надеждност. Уникредит Шумен се стреми да бъде доверен партньор за своите клиенти, като предоставя висококачествено обслужване и изгражда дългосрочни взаимоотношения.

Уникредит Шумен и обществената отговорност: Подкрепа на общността и социални инициативи

Уникредит Шумен не само предлага богато разнообразие от банкови услуги и продукти, но също така активно подкрепя обществената отговорност чрез различни социални инициативи. Банката е ангажирана със защитата на околната среда, подкрепата на образованието и културата, както и подпомагането на нуждаещите се в общността.

Една от големите социални инициативи на Уникредит Шумен е насочена към опазването на околната среда. Банката активно подкрепя проекти и кампании, които се стремят да намалят негативните въздействия върху природата. Това включва инвестиции в енергийно ефективни технологии, както и участие в програми за съхранение на водните ресурси и опазване на биоразнообразието.

Уникредит Шумен също така активно подкрепя образованието и културата.

Банката предоставя финансова подкрепа за различни образователни и културни проекти, които насърчават развитието на талантливите млади хора и предоставят възможности за образование и културно обогатяване на широката общественост.

В рамките на своята обществена отговорност, Уникредит Шумен се ангажира и с подпомагането на нуждаещите се в общността. Банката осигурява финансова помощ и подкрепа за различни благотворителни организации и програми, които помагат на хора в нужда, бездомници, деца с увреждания и други.

В заключение, Уникредит Шумен не само предоставя банкови услуги и продукти на своите клиенти, но също така активно се ангажира с обществената отговорност. Банката подкрепя различни социални инициативи, които са насочени към опазването на околната среда, образованието и културата, както и помощта на нуждаещите се в общността. Уникредит Шумен се стреми да бъде активен и отговорен гражданин, който допринася за по-добро бъдеще за всички.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq