бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Фератум бг

Историята на Фератум бг

Фератум бг е компания, която се занимава с кредитиране на физически и юридически лица. Компанията е основана през 2016 г. и за кратко време успя да се наложи на пазара като един от водещите кредитодатели в България.

Основателите на компанията бяха млади и амбициозни бизнесмени, които имаха ясен план за развитието на своята фирма. Те разбраха, че на пазара липсваха кредити, които да отговарят на нуждите на хората, които имат нужда от по-бързи и лесни начини за получаване на пари.

През първите години от своето съществуване, Фератум бг достигна до над 1000 клиента, които довериха на компанията.

Клиентите, които използваха услугите на тази компания, бяха изненадани от бързите и ефективни решения, които предостави.

С развитието на технологиите и на интернет, компанията започна да предлага онлайн услуги за своите клиенти. Този факт привлече повече клиенти, които използват услугите на нашата компания.

Днес една от най-успешните компании в България, която предлага кредитиране на физически и юридически лица, е компанията Фератум. Фирмата има множество клиенти, които предпочитат да работят с нея заради нейните ефективни и бързи решения.

Една компания има ясна визия за бъдещето и продължава да инвестира в развитието си, за да отговаря на нуждите на своите клиенти.

Фератум бг – услуги и продукти

Фератум бг предлага разнообразни услуги за своите клиенти. Една от основните услуги, която компанията предоставя, е кредитиране на физически лица. Сред тези услуги са и заемите за работа, за платежни карти и за консолидация на кредити.

Компанията предоставя и кредити за малки и средни предприятия.

Тези кредити са много полезни за малките бизнеси, които имат нужда от финансови ресурси за растеж и развитие.

Фератум бг предоставя и заеми за автомобили и имоти. Тези кредити са много полезни за хората, които искат да си купят нов автомобил или да си купят нов дом.

Компанията предлага и услуги за обмен на пари.

Това е една от най-бързо развиващите се услуги в компанията. Обменът на пари е много полезен за хората, които искат да преведат пари в чужбина или да получат пари от чужбина.

Едно от най-големите предимства на нашата компания е, че всички услуги, които предлагаме, могат да се ползват онлайн. Това означава, че клиентите на компанията могат да получат кредита си, да направят плащане или да изпращат пари, без да излизат от дома си.

Клиентите на компанията високо оценяват качеството на услугите, които получават. Компанията има много добри отзиви от своите клиенти и това я прави един от най-предпочитаните кредитодатели в България.

Въпреки някои негативни мнения и коментари в медиите, компанията продължава да осигурява висококачествени услуги на своите клиенти. Компанията има ясна стратегия за развитие и продължава да инвестира в технологиите и в своя персонал, за да могат да продължат да отговарят на нуждите на своите клиенти.

Как да се свържем с Фератум бг

Ако искате да се свържете с Фератум бг, има няколко начина да го направите.

Първият начин е да се свържете с тях по телефон. Фератум бг разполага с телефонен център, където можете да получите информация за услугите на компанията, както и да зададете въпроси.

Вторият начин за контакт е по имейл. Можете да изпратите имейл до нашата компания и да получите отговор в рамките на няколко работни дни. В имейла си можете да зададете въпроси за услугите на компанията или да поискате конкретна информация.

Третият начин за контакт е по пощата.

Ако искате да изпратите писмо до нашата компания, можете да го направите на адреса на нас.

Най-бързият начин за свързване с компанията е чрез онлайн формуляр. С този начин на контакт можете да получите отговор в рамките на няколко часа.

Във формуляра трябва да посочите вашето име, телефонен номер и имейл адрес, както и да опишете проблема или въпроса си.

Без значение как ще се свържете с нас, можете да очаквате професионално и бързо обслужване от екипа на компанията.

Ако ви е необходимо спешно помощ, Фератум бг предлага и услуга за онлайн чат. Този начин на контакт ви позволява да се свържете с екипа на компанията в реално време и да получите отговор на вашите въпроси веднага.

Компанията е винаги на разположение на своите клиенти и цели да осигури максимален комфорт и удовлетворение на всеки един от тях.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq