бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Фератум кредит

Како да добиете Фератум кредит?

Фератум кредит е најпопуларната финансиска компанија во Бугарија. Оваа компанија нуди брзи и едноставни кредити на своите клиенти. Без разлика дали имате потреба од кредит за покривање неочекувани трошоци или за плаќање сметки, Фератум кредит е тука да Ви помогне.

Кое е решението за да се получи кредит от Фератум?
Ако сте заинтересирани да добиете кредит од Фератум, процесот е многу едноставен и брз.

Прво, потребно е да се пријавите на нивниот веб-сајт. Од таму, можете да изберете износ на кредитот и период на плаќање. Просто оценяване на Вашето финансово състояние и одобряване на заем само за няколко минути – това е лесното решение на Фератум.

Важно е да знаете, че нашата компания предоставя кредити на клиентите си без изискване за залог или документи, и без да има нужда от гаранции. Една од главните причини за популярноста на кредитите на Фератум е тоа што исполнуваат потребите на многу луѓе.

Условията за кредит на Фератум включват изпълнение на определени изисквания, преди да получите одобрение за кредит.

Прво, треба да бидете стари 18 години или повеќе. Исто така, треба да имате постојани приходи и да имате валидна банкарска сметка.

Предимствата на Фератум кредит
Едно от основните предимства на Фератум кредит е, че процесът на получаване на кредит е лесен и бърз. Одобрувањето на кредитот може да се постигне во рок од неколку минути.

Интересната ствар е што Фератум кредит ги нуди кредитите без колатерал, што значи дека нема потреба да имате имот или друга секурност за да го добиете кредитот.

Друга предност на Фератум кредит е дека може да добиете кредит дури и ако имате лош кредитен рекорд. Ова може да биде од голема помош за луѓето кои имаат потреба од кредит, но имаат низок кредитен резултат.

Во заклучок, Фератум кредит е една од најпопуларните финансиски компании во Бугарија. Тие нудат едноставни и брзи кредити на своите клиенти без потреба од колатерал или гаранции. Ако имате потреба од кредит, Фератум кредит е местото каде што треба да се обратите.

Услови за Фератум кредит.

Условите за Фератум кредит се критериуми кои треба да ги исполните пред да добиете кредит. Како што споменавме во првиот дел, Фератум кредит е компанија која нуди брзи и едноставни кредити на своите клиенти. Но, секој кредит има услови за одобрување. Во овој дел, ќе ги разгледаме условите на кредитот од Фератум и како можете да ги задоволите.

Първото изискване за кредит от Фератум е да сте на 18 години или повече.

Това е правило за всички кредитни компании в България и Фератум кредит не е изключение. Друг услов е да имате стален извор на приходи. Това е важно, защото Фератум иска да бъдете сигурни, че можете да върнете заема. Третиот услов е да имате валидна банкарска сметка. Ова е потребно за да може да се извршат трансакции и да се направат плаќањата.

Някои от условията за кредит от Фератум включват размера на кредита и периода на плащане.

Клиентите можат да изберат износ на кредитот од 100 до 3000 лева и период на плаќање од 5 до 30 дена. Интересно е, че Фератум ви дава възможност да платите кредита по-рано, без да се налагат допълнителни такси или глоби.

Фератум кредит не бара колатерал или гаранции за да добиете кредит. Ова е голема предност за клиентите кои не поседуваат имот или други секурности. Интересната ствар е дека Фератум кредит не го проверува вашиот кредитен рекорд пред одобрување на кредитот.

Ова е голема предност за луѓето со лош кредитен рекорд.

За да го исполните условот за Фератум кредит, треба да го пополните онлајн образецот за апликација. Од таму, Фератум кредит ќе ги валидира вашите податоци и ќе го провери вашиот кредитен рекорд. Ако исполнувате условите, Фератум кредит ќе го одобри вашето барање и ќе ви испрати парите на вашата банкарска сметка.

Во заклучок, условите за Фератум кредит се едноставни и лесни за исполнување. Доколку ги исполнувате условите, можете да добиете брз и едноставен кредит од Фератум кредит без потреба од колатерал или гаранции. Овие услови се голема предност за многу луѓе кои имаат потреба од кредит.

Предности на Фератум кредит.

Фератум кредит е компанија која нуди брзи и едноставни кредити на своите клиенти. Со Фератум кредит, клиентите имаат многу предности. Во овој дел, ќе ги разгледаме предностите на кредитите и зашто тие се откриваат како популарен избор за кредитирање.

Първото предимство на Фератум е тяхната бързина.

Одобрувањето на кредитот може да се постигне во период на неколку минути. Ова е голема предност за луѓето кои имаат потреба од брз и ефикасен начин за решавање на своите финансиски проблеми. Предлагаме кредити без залог, което означава, че не е необходимо да имате имущество или друга гаранция, за да получите кредита.

Едно от предимствата на Фератум кредит е, че можете да получите кредит дори ако имате лош кредитен рекорд. Ова е голема предност за луѓето со лош кредитен рекорд кои се борат за да добијат кредит од други кредитни компании.

Во Фератум, вашата кредитна история не е решаващ фактор за одобрување на кредит.

Третата предимство на кредитите на Фератум е, че можете да получите кредита си без излишни хартии и документи. Вашата онлајн апликација за кредит е доволна за да го добиете кредитот. Ова е голема предност за клиентите кои не сакаат да изгубат време да се движат од едно место на друго за да пополнат форми за кредит.

Одличната услуга на Фератум кредит е уште една предност на оваа компанија.

Клиентите имаат високо мислење за услугите на Фератум кредит и често се враќаат за да добијат повторно кредит. Тие имаат високо мислење за службата на клиентите и за брзината на одобрување на кредитот.

Во заклучок, Фератум кредит е компанија која има многу предности за своите клиенти. Одбивајќи најголем дел од условите за кредит, клиентите имаат повеќе можност да ги исполнат условите за кредитот од Фератум. Брзина, лесен процес за одобрување, голема услуга и одобрување и за луѓето со лош кредитен рекорд, се само некои од предностите на Фератум кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq