бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Фибанк онлайн

Како да се регистрирате за Фибанк онлайн?

Фибанк онлайн е прекрасен начин да контролирате своите банкови сметки и да пренасочвате пари безопасно и удобно от където и да сте. За да се регистрирате за Фибанк онлайн, трябва да посетите уебсайта на банката и да кликнете върху бутон за регистрация. След това ще бъдете насочени към формуляр, който трябва да попълните с вашите лични данни и данни от вашата банкова сметка.

След като попълните формуляра и го изпратите, ще получите потвърждение за регистрацията си и временна парола на посочения от вас имейл адрес.

След като сте се успешно регистрирали, можете да влезете в своя онлайн акаунт във Фибанк, като въведете потребителското си име и парола. Възможностите за онлайн банкиране на Фибанк включват трансфер на пари между банкови сметки, преглед на транзакционната история и проверка на баланса на вашия акаунт.

За да прехвърлите пари чрез онлайн услугите на Фибанк, трябва да извършите няколко стъпки. Първо, трябва да изберете получателя на превода и да въведете сумата на превода.

След това трябва да въведете паролата си и да потвърдите превода. Преводите се извършват бързо и сигурно, като можете да получите потвърждение за транзакцията си чрез имейл или съобщение.

Когато използвате онлайн банката си, е важно да защитите своята банкова информация от потенциални престъпници. Затова е препоръчително да използвате сложни пароли и да не ги споделяте с никого.

Също така, не трябва да отговаряте на имейли или съобщения, които поискат вашите лични данни или парола. Внимавайте при избора на доставчик на интернет услуги и се уверете, че използвате сигурен и надежден доставчик.

В конечния сметка, онлайн банкирането на Фибанк е удобен и сигурен начин да следите сметките си и да прехвърляте пари. Използването на Фибанк онлайн ви позволява да имате пълен контрол върху вашите финанси, където и да се намирате.

Како да користите Фибанк онлайн за пренос на средства?

Когато използвате Фибанк онлайн, можете лесно да прехвърляте пари между банкови сметки. Това е много удобен начин да изпращате пари на приятели и семейство или да изпращате плащания на различни компании и доставчици на услуги. За да изпратите пари, трябва да изберете опцията “прехвърляне на пари” в менюто на Фибанк онлайн.

След това изберете банковата сметка, от която ще излезе парите, и банковата сметка, на която ще пристигнат парите.

След като сте избрали банковите сметки, трябва да въведете сумата на прехвърлянето и да потвърдите транзакцията си. Трансферът ще бъде изпълнен в рамките на няколко минути и ще получите потвърждение за транзакцията си. Интернет банкирането на Фибанк Ви предоставя възможността да извършвате бързи и безопасни парични трансфери, където и да сте удобни.

Когато извършвате преводи с Фибанк е-банкиране, трябва да спазвате някои лесни стъпки, за да защитите своите финансови данни.

Първо, уверете се, че сте влезли в правилния онлайн акаунт на Фибанк и че имате достъп само до вашите лични данни. Също така, не споделяйте вашите лични данни с никого или на непознати уебсайтове.

Допълнително, можете да настроите двустепенна аутентикация във Фибанк онлайн, която увеличава сигурността на вашия онлайн профил. Това означава, че ще бъдете задължени да въведете допълнителен код, който ще бъде изпратен на вашето мобилно устройство, преди да влезете в своя онлайн акаунт.

Освен това, можете да ползвате автоматизираната функция за плащания в интернет банкирането на Фибанк, за да се предотвратят закъснения при редовните ви сметки. Само трябва да настроите автоматичните плащания, за да се извършват автоматично всеки месец.

В крайна сметка, онлайн банкирането на Фибанк предоставя много удобство при прехвърляне на средства. С безопасни опции за интернет банкиране и удобството на употребата си, Фибанк предоставя бързи и лесни начини за прехвърляне на пари. Внимавайте обаче да защитите вашите финансови данни, когато използвате онлайн услугите на банката.

Како да заштитите свој Фибанк онлайн налог од превара?

Когато използвате Фибанк онлайн за прехвърляне на пари, е важно да защитите своята банкова информация от потенциални престъпници и онлайн измамници. Затова, Фибанк предоставя няколко стъпки и функции, които ще ви помогнат да защитите своя онлайн акаунт. Една от най-важните функции е двустепенната аутентикация, която осигурява допълнителна защита при влизане във вашия онлайн акаунт.

Тази функция изисква въвеждане на допълнителен код, който се изпраща на вашето мобилно устройство, когато се опитвате да влезете във вашия акаунт.

Също така, е важно да използвате сложни пароли и да ги сменяте редовно. Никога не споделяйте вашата парола с никого, дори с приятели или близки.

Също така, внимавайте да не отговаряте на имейли или съобщения, които поискат вашите лични данни или парола. Фибанк никога няма да ви пита за вашата парола по имейл или телефон.

Ако забележите някаква подозрителна активност във вашия онлайн акаунт на Фибанк, незабавно се свържете с банката. Също така, можете да настроите уведомления за вашата банкова активност, които ви уведомяват за всяка транзакция във вашия акаунт.

Това ви дава възможност да бъдете винаги информирани за всяко движение във вашата банкова сметка.

В крайна сметка, за да защитите своя Фибанк онлайн акаунт от превара, трябва да използвате всички налични функции за защита. Всеки път, когато извършвате преводи или редовни проверки на вашата банкова активност, проверете внимателно вашите транзакции и неvеднага се свържете с банката, ако забележите нещо подозрително. Следвайки тези съвети, ще можете да защитите своя онлайн акаунт на Фибанк и да се наслаждавате на удобствата на онлайн банкирането безопасно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq