бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Фирми за бързи кредити

Фирми за бързи кредити – алтернативата на традиционните банкови заеми

През последните години все повече потребители, имащи нужда от спешни финансови средства, избират да се обърнат към фирми за бързи кредити. Техните услуги са отлична алтернатива на традиционните банкови заеми. От една страна, човек има възможност да си вземе малка сума, която ще е достатъчна да покрие текущите му разходи, и впоследствие да я върне без никакъв проблем. От друга, въпросната сума ще бъде получена в кратки срокове и без изчакване на тромавите и продължителни банкови процедури. Повечето фирми за бързи кредити са опростили максимално процедурите по кандидатстване и одобрение, така че да отговорят на нуждите и изискванията на съвременния потребител.

Фирми за бързи кредити – как да изберете подходящата?

Разрастването на пазара на този тип услуги доведе до появата на огромен брой фирми за бързи кредити. Това несъмнено е положителна тенденция, тъй като дава достъп на потребителите до разнообразни предложения и оферти, но в същото време не бива да се пренебрегва рискът от попадане на некоректни компании. Когато избирате фирми за бързи кредити, задължително търсете мнения и отзиви от техни предишни клиенти. Подобни независими оценки ще ви помогнат да прецените дали наистина бихте могли да се доверите на съответните фирми за бързи кредити и дали те биха били надежден партньор за вас.   

Внимателно преценете сумата на кредита, която би била най-удачна за вашите нужди и финансови възможности. Не забравяйте да проверите точните лихвени проценти, които ще ви бъдат начислявани, тъй като те оказват сериозно влияние върху размера на средствата, които ще ви се наложи да връщате впоследствие. Доверявайте се само и единствено на фирми за бързи кредити, за които сте сигурни, че нямат практиката да добавят скрити такси или текстове с малки букви в договорите, оказващи се  в ущърб на клиента. И не на последно място, поискайте информация кога точно ще ви бъдат предоставени желаните средства при одобрение за кредита.

Фирми за бързи кредити – какво съдържа формулярът?

Както вече отбелязахме, повечето фирми за бързи кредити са опростили значително своите процедури и изискват от клиентите си само попълването на един формуляр за кандидатстване. В съответния формуляр се съдържа главно информация, вземана от личната карта, като например имена, ЕГН, адрес и номер на документа за самоличност. Получавайки съответната информация, избраните от вас фирми за бързи кредити ще могат без никакъв проблем да направят справка за настоящото ви финансово състояние и кредитното ви минало. Чистото кредитно минало за последните няколко години означава почти сигурно одобрение за заема.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq