бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Фрий заем

Како да добиете Фрий заем?

Фрий заем е одлична опција за оние кои имаат потреба од брза финансиска помош. Овој вид на заем е достапен за сите, независно од нивната кредитна историја.

За да добиете Фрий заем, потребно е да се пријавите на веб-страницата на компанијата која го нуди овој вид на заем. Пријавувањето е брзо и едноставно, а потребно е да го пополните формуларот со вашите лични податоци и да го прикачите доказот за вашите приходи.

Кога ќе го пополните формуларот, компанијата ќе го проценува вашето барање и ќе ви го одобри заемот во рок од неколку часа.

Одобрувањето на заемот е брзо и едноставно, а парите ќе ви бидат исплатени на вашата банкарска сметка во рок од 24 часа.

Фрий заем е одлична опција за оние кои имаат потреба од брза финансиска помош, но не сакаат да се занимаваат со комплицирани процедури за добивање на заем.

Овој вид на заем е достапен за сите, независно од нивната кредитна историја, што го прави многу популарен меѓу луѓето кои имаат лоша кредитна историја.

За да добиете Фрий заем, не е потребно да имате никакви гаранции или да давате објаснувања за тоа како ќе го користите заемот. Овој вид на заем е многу флексибилен и може да се користи за било која цел.

Во следниот одломак, ќе ги разгледаме предностите и манекените на Фрий заемот.

Предности и манекени на Фрий заемот

Фрий заем е одлична опција за оние кои имаат потреба од брза финансиска помош. Овој вид на заем има многу предности, кои го прават многу популарен меѓу луѓето.

Една од најголемите предности на Фрий заемот е тоа што не е потребно да имате никакви гаранции или да давате објаснувања за тоа како ќе го користите заемот.

Ова значи дека можете да го користите заемот за било која цел, без да се занимавате со комплицирани процедури за добивање на заем.

Друга предност на Фрий заемот е тоа што е достапен за сите, независно од нивната кредитна историја. Ова значи дека дури и луѓето со лоша кредитна историја можат да го добијат овој вид на заем.

Фрий заемот е многу флексибилен и може да се користи за било која цел.

Ова значи дека можете да го користите заемот за плаќање на сметки, покривање на неочекувани трошоци, покривање на медицински трошоци, покривање на трошоци за образование и многу други.

Фрий заемот има и многу малку манекени. Еден од нив е тоа што обично има повисоки каматни стапки во споредба со другите видови на заеми.

Ова значи дека ќе морате да платите повеќе пари за заемот во долгорочен период.

Друг манекен на Фрий заемот е тоа што обично има краток рок на враќање на заемот. Ова значи дека ќе морате да го вратите заемот во рок од неколку месеци, што може да биде тешко за некои луѓе.

Во секој случај, Фрий заемот е одлична опција за оние кои имаат потреба од брза финансиска помош и не сакаат да се занимаваат со комплицирани процедури за добивање на заем.

Како да го вратите Фрий заемот?

Кога ќе го добиете Фрий заемот, потребно е да го вратите во рок од договорениот период. Во следниот одломак, ќе ви дадеме неколку совети за тоа како да го вратите Фрий заемот без проблеми.

Првиот совет е да го планирате враќањето на заемот во напред.

Ова значи дека треба да го направите пресметката на вашите месечни трошоци и да го вклучите враќањето на заемот во вашиот буџет.

Вториот совет е да го вратите заемот во рокот кој е договорен со компанијата.

Ова значи дека треба да го планирате враќањето на заемот во напред и да го вратите во рокот кој е договорен.

Третиот совет е да го вратите заемот во целост.

Ова значи дека треба да го вратите целиот износ на заемот, заедно со каматите и другите трошоци.

Четвртиот совет е да го вратите заемот преку автоматско плаќање.

Ова значи дека можете да го планирате враќањето на заемот преку автоматско плаќање, што ќе ви олесни работата и ќе ви помогне да го вратите заемот во рокот кој е договорен.

Петтиот совет е да го вратите заемот претходно, ако имате можност.

Ова значи дека ако имате дополнителни пари, може да го вратите заемот претходно, што ќе ви помогне да го избегнете плаќањето на дополнителни камати и трошоци.

Во секој случај, важно е да го вратите Фрий заемот во рокот кој е договорен со компанијата.

Ова ќе ви помогне да избегнете казнени поени и да го одржите вашето добро име кај компанијата.

Сега кога знаете како да го вратите Фрий заемот, можете да го користите овој вид на заем со увереност и да го користите за било која цел.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq