бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Централна кооперативна банка

История на Централна кооперативна банка

Централна кооперативна банка е една от най-големите банки в България, която предлага широка гама от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Историята на банката започва през 1991 година, когато е създадена като Кооперативна каса “Централна”. След това, през 1997 година, касата е преобразувана в Централна кооперативна банка АД, която днес е една от най-големите банки в България.

През годините една от най-големите кооперативни банки в България се развива бързо и успешно, като предлага на своите клиенти разнообразни финансови продукти и услуги.

Банката е известна със своята висока степен на професионализъм и качество на обслужване, което я прави една от най-предпочитаните банки в България.

Една от най-известните банки в България е позната също и с активната си роля в обществените и културни инициативи. Банката подкрепя множество проекти и инициативи, които имат за цел да подобрят качеството на живот на хората в България.

През годините една от най-големите и успешни банки в България се утвърждава. Банката продължава да развива своята дейност и да предлага на своите клиенти най-добрите финансови продукти и услуги.

Продукти и услуги на Централна кооперативна банка

Централна кооперативна банка предлага на своите клиенти широка гама от финансови продукти и услуги. Банката е известна със своята висока степен на професионализъм и качество на обслужване, което я прави една от най-предпочитаните банки в България.

Една от най-важните услуги, предлагани от Централна кооперативна банка, е банковата сметка. Клиентите могат да откриват различни видове банкови сметки, включително текущи сметки, сметки за спестявания и валутни сметки. Банката предлага и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки от всяко място и по всяко време.

Банката предлага и кредити на своите клиенти.

(Банката не е spomenuta po imenu) Кредитите могат да бъдат за лични нужди, за покупка на имоти или за бизнес цели. Банката предлага и кредитни карти, които могат да бъдат използвани за покупки в магазини и онлайн.

Освен това, тази банка предлага и други финансови услуги като застраховки, пенсионни фондове и инвестиционни продукти. Клиентите могат да избират между различни видове застраховки, включително застраховки на имущество, автомобилни застраховки и застраховки на живота.

Банката предлага и различни видове пенсионни фондове, които могат да помогнат на клиентите да осигурят финансова стабилност след пенсионирането им. В допълнение, банката предлага и инвестиционни продукти като акции, облигации и фондове.

В крайна сметка, тази банка предлага на своите клиенти широка гама от финансови продукти и услуги, които могат да отговорят на различните им нужди и изисквания. Банката продължава да развива своята дейност и да предлага на своите клиенти най-добрите финансови решения.

Финансови резултати на Централна кооперативна банка

Централна кооперативна банка е една от най-големите банки в България и е известна със своите стабилни финансови резултати. Банката има дългогодишен опит във финансовия сектор и е насочена към постигане на дългосрочна финансова устойчивост.

През последните години Централна кооперативна банка е постигнала значителен ръст във финансовите си резултати. Банката е регистрирала увеличение на приходите си и намаление на разходите си, което е довело до значително подобрение на показателите й за рентабилност.

През 2020 година една от най-големите банки в България е регистрирала увеличение на приходите си с 5,6%, което е довело до увеличение на чистата й прихода с 9,3%.

Банката е постигнала и намаление на разходите си с 1,6%, което е довело до подобрение на показателите й за ефективност.

Банката е постигнала и значително подобрение на своите показатели за кредитно качество. През 2020 година една от най-големите банки в България е регистрирала намаление на неплатежоспособните кредити си с 6,5%, което е довело до подобрение на показателите й за кредитно качество.

В края на 2020 година една от най-големите банки в България има активи в размер на 11,2 милиарда лева и чиста печалба в размер на 139 милиона лева. Банката продължава да развива своята дейност и да постига стабилни финансови резултати, което я прави една от най-успешните банки в България.

В заключение, една от най-големите и успешни банки в България продължава да постига стабилни финансови резултати. Банката е насочена към постигане на дългосрочна финансова устойчивост и продължава да развива своята дейност в тази посока.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq