бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Цкб кредит без трудов договор

Как да получите ЦКБ кредит без трудов договор?

Как да получите ЦКБ кредит без трудов договор?

ЦКБ кредит без трудов договор е една от възможностите за хора, които не могат да представят трудов договор като доказателство за доходите си. За да получите такъв кредит, трябва да изпълните няколко изисквания.

Първо, трябва да имате българско гражданство и да сте навършили 18 години. Също така, трябва да имате постоянен адрес в България и да сте регистрирани в националния регистър на физическите лица.

Второ, трябва да представите доказателство за доходите си. Вместо трудов договор, можете да представите други документи, които показват вашите доходи, като например декларация за данъци върху доходите, банкова сметка или договор за наем на имот.

Трето, трябва да имате добра кредитна история.

Ако имате предишни кредити, трябва да сте ги погасили навреме и да нямате забавяни плащания.

Когато изпълните тези изисквания, можете да подадете заявка за ЦКБ кредит без трудов договор. Заявката може да бъде подадена онлайн или в някоя от банковите филиали на ЦКБ.

Важно е да имате предвид, че ЦКБ кредит без трудов договор има по-високи лихви и такси в сравнение с обикновените кредити. Това е заради по-голямото рискове, свързани с предоставянето на кредити без доказателство за доходите.

В заключение, ЦКБ кредит без трудов договор е възможност за хора, които не могат да представят трудов договор като доказателство за доходите си. За да получите такъв кредит, трябва да изпълните изискванията за доходи, кредитна история и лични данни. Въпреки по-високите лихви и такси, този вид кредит може да бъде полезен за хора, които имат нужда от финансова помощ.

Какви са изискванията за ЦКБ кредит без трудов договор?

Какви са изискванията за ЦКБ кредит без трудов договор?

Изискванията за ЦКБ кредит без трудов договор са малко по-различни от тези за обикновените кредити. Тъй като не можете да представите трудов договор като доказателство за доходите си, трябва да представите други документи, които да ги заменят.

Първо, трябва да представите документ, който показва вашите доходи. Това може да бъде декларация за данъци върху доходите, банкова сметка или договор за наем на имот. Важно е да имате предвид, че трябва да представите документ, който показва редовни доходи, за да може банката да оцени вашата способност да погасите кредита.

Второ, трябва да имате добра кредитна история.

Ако имате предишни кредити, трябва да сте ги погасили навреме и да нямате забавяни плащания. Това е важно, защото банката ще оцени вашата кредитна история, за да реши дали да ви предостави кредит или не.

Трето, трябва да имате постоянен адрес в България и да сте регистрирани в националния регистър на физическите лица. Това е важно, защото банката ще използва тези данни, за да провери вашата самоличност и да се увери, че сте законен гражданин на България.

В заключение, изискванията за ЦКБ кредит без трудов договор включват представяне на документ, който показва вашите доходи, добра кредитна история и постоянен адрес в България. Важно е да имате предвид, че този вид кредит има по-високи лихви и такси в сравнение с обикновените кредити, поради по-голямото рискове, свързани с предоставянето на кредити без доказателство за доходите.

Какви са предимствата и недостатъците на ЦКБ кредит без трудов договор?

Какви са предимствата и недостатъците на ЦКБ кредит без трудов договор?

ЦКБ кредит без трудов договор може да бъде полезен за хора, които не могат да представят трудов договор като доказателство за доходите си. Въпреки това, този вид кредит има както предимства, така и недостатъци.

Едно от предимствата на ЦКБ кредит без трудов договор е, че можете да получите кредит, дори ако не представите трудов договор. Това може да бъде полезно за хора, които работят на черно или не могат да представят трудов договор по друга причина.

Още едно предимство на ЦКБ кредит без трудов договор е, че процесът на одобрение на кредита е по-бърз и по-лесен в сравнение с обикновените кредити. Това е заради по-малкия брой документи, които трябва да представите.

Недостатъците на ЦКБ кредит без трудов договор включват по-високи лихви и такси в сравнение с обикновените кредити.

Това е заради по-голямото рискове, свързани с предоставянето на кредити без доказателство за доходите.

Още един недостатък на ЦКБ кредит без трудов договор е, че може да бъде по-трудно да го погасите. Това е заради по-високите лихви и такси, които трябва да платите. Ако не можете да погасите кредита навреме, може да се окажете в затруднение и да имате проблеми с кредитната си история.

В заключение, ЦКБ кредит без трудов договор може да бъде полезен за хора, които не могат да представят трудов договор като доказателство за доходите си. Въпреки това, този вид кредит има по-високи лихви и такси в сравнение с обикновените кредити и може да бъде по-трудно да го погасите. Преди да вземете ЦКБ кредит без трудов договор, трябва да се уверите, че можете да го погасите навреме и да се запознаете с всички условия и такси, свързани с кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq