бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

1ва инвестиционна банка

История на 1ва инвестиционна банка

1. История на 1ва инвестиционна банка

1ва инвестиционна банка е една от най-старите и престижни банки в България. Тя е основана през 1994 година и е била първата инвестиционна банка в страната. От тогава насам, банката е изградила силна репутация и е станала един от водещите финансови институции в България.

Една инвестиционна институция е създадена от група български предприемачи и инвеститори, с цел да предоставят на своите клиенти висококачествени финансови услуги.

От самото начало, банката е била насочена към инвестиционните банкови услуги, като предлага портфейлни управление, инвестиционни консултации и други услуги, свързани с инвестициите.

През годините една от водещите инвестиционни банки е развивала своята дейност и е разширила гамата си от финансови услуги. Днес, банката предлага широк спектър от услуги, включително банкови услуги за физически и юридически лица, инвестиционни услуги, кредитиране и други.

Финансов институт със силна репутация за надеждност и професионализъм е изграден от първата инвестиционна банка. Банката е получила множество награди и признания за своята дейност, включително наградата “Банка на годината” за 2019 година. Също така, банката е активен участник в обществения живот и подкрепя множество културни и благотворителни инициативи.

Услуги, предлагани от 1ва инвестиционна банка

2. Услуги, предлагани от 1ва инвестиционна банка

1ва инвестиционна банка предлага широк спектър от финансови услуги, които са насочени към различни видове клиенти. Банката предлага банкови услуги за физически и юридически лица, като включва в себе си различни видове сметки, кредитни карти и кредити.

Освен това, банката предлага и инвестиционни услуги, като портфейлно управление, инвестиционни консултации и търговия на финансови инструменти. Тези услуги са насочени към клиенти, които търсят висококачествени инвестиционни решения и съвети.

Финансовата институция е известна със своите услуги за корпоративни клиенти.

Банката предлага финансови услуги за малки, средни и големи предприятия, включително кредитиране, лизинг и факторинг. Тези услуги са насочени към клиенти, които търсят индивидуални решения и персонализирано обслужване.

Тази финансова институция е известна със своите услуги за чуждестранни клиенти. Банката предлага банкови услуги за чуждестранни физически и юридически лица, като включва в себе си различни видове сметки, кредитни карти и кредити. Освен това, банката предлага и инвестиционни услуги за чуждестранни клиенти, като портфейлно управление и инвестиционни консултации.

Тази финансова институция е известна с висококачественото си обслужване и персонализираните решения, които предлага на всеки свой клиент. Банката има силна репутация в българския финансов сектор и е изборът на множество клиенти, които търсят надеждност и професионализъм във финансовите услуги.

Развитие на 1ва инвестиционна банка в България

3. Развитие на 1ва инвестиционна банка в България

От своето създаване през 1994 година, 1ва инвестиционна банка е изградила силна репутация и е станала един от водещите финансови институции в България. Банката е известна със своите висококачествени финансови услуги и персонализираното си обслужване.

През годините, тази финансова институция е разширила гамата си от услуги и е развила своята дейност в България. Банката е активен участник в българския финансов сектор и е изборът на множество клиенти, които търсят надеждност и професионализъм във финансовите услуги.

През последните години, една от водещите финансови институции в България е увеличила своята клиентска база и е разширила своята мрежа от клонове в страната.

Банката има клонове в най-големите градове в страната и предлага удобни услуги за своите клиенти.

Финансовата институция е известна с висококачествените си инвестиционни услуги и ефективното портфейлно управление. Банката предлага индивидуални решения и персонализирано обслужване на своите клиенти. Това е една от причините, поради които банката е изборът на множество инвеститори в България.

Банката е активен участник в обществения живот и подкрепя множество културни и благотворителни инициативи. Това е една от причините, поради които тази финансова институция е водеща в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq