бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Banka dsk

История и развитие на Банка ДСК

Банка ДСК е една от най-големите и успешни банки в България, с богата история и дългогодишен опит в банковия сектор. Основана през 1951 година, Банка ДСК бързо се утвърждава като водеща институция в областта на ипотечното кредитиране и се превръща в предпочитан партньор за множество физически и юридически лица.

През годините Банка ДСК разширява своята дейност и предлага широк спектър от банкови продукти и услуги, отговарящи на различните нужди и изисквания на клиентите.

Тя е известна със своята експертиза в областта на ипотечното кредитиране, предлагайки конкурентни условия и удобства за своите клиенти. Банката предоставя и други видове заеми, кредитни карти, депозитни сметки и разнообразни банкови услуги.

Banka DSK също така се стреми да бъде активен участник в обществото и да има положителен принос в него. Банката е известна със своите инициативи и програми за подкрепа на образованието, спорта и културата.

Тя осигурява финансова подкрепа за различни проекти и събития, които допринасят за развитието и напредъка на обществото.

С годините Банка ДСК продължава да развива своите услуги и да се приспособява към променящите се нужди и предпочитания на клиентите. Тя винаги се стреми да предоставя най-доброто обслужване и да отговаря на високите стандарти на клиентите.

Благодарение на своето дългогодишно присъствие и доверие, Банка ДСК продължава да бъде предпочитан партньор за банкови услуги и надежден съюзник за клиентите си.

В заключение, Банка ДСК представлява успешен пример за банка с дългогодишен опит и впечатляваща история. Със своите разнообразни продукти и услуги, тя отговаря на нуждите на големия си клиентски базис. Освен това, Банка ДСК залага на корпоративна отговорност и социална ангажираност, предоставяйки подкрепа за различни сфери и инициативи в обществото. Безспорно, Банка ДСК има заслужена репутация като лидер в банковия сектор и надежден партньор за своите клиенти.

Продукти и услуги на Банка ДСК

Банка ДСК предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на различните финансови нужди на клиентите. Тя е известна като един от водещите доставчици на ипотечни кредити в България и предлага конкурентни условия за жилищно кредитиране. Освен ипотечни кредити, Banka DSK предоставя и други видове заеми, които могат да бъдат използвани за лични или бизнес нужди.

Това включва автокредити, потребителски кредити, кредитни карти и др.

Банката има и широка гама от депозитни продукти, които предлагат високи лихвени проценти и различни срокове на депозитите. Клиентите могат да открият депозитни сметки, които отговарят на техните финансови цели и изисквания. Освен това, Banka DSK предоставя и разнообразни банкови услуги, като международни преводи, плащания и инвестиционни продукти.

Една от ключовите услуги, предлагани от Банка ДСК, е интернет банкирането.

Клиентите могат да получат достъп до своите банкови сметки и да извършват различни банкови операции, като преводи, заплащане на сметки и проверка на баланса. Това предоставя удобство и лесен достъп до банковите услуги на клиентите.

Банката DSK също така се отличава с корпоративната си отговорност и социалната си ангажираност. Тя предлага специални продукти и услуги за клиенти с увреждания и се ангажира с различни благотворителни и образователни проекти.

Банката се стреми да бъде активна част от обществото и да подпомага различни инициативи, които допринасят за благото на обществото като цяло.

В заключение, Банка ДСК предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на различните нужди на клиентите. Тя осигурява конкурентни условия за ипотечни кредити и предоставя разнообразни видове заеми и депозити. Банката също така предлага удобни и иновативни банкови услуги, като интернет банкиране. Освен това, Банка ДСК е известна със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност, подкрепяйки различни благотворителни и образователни инициативи.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Банка ДСК

Банка ДСК е отговорна и ангажирана към обществото и околната среда, което се отразява в нейната корпоративна отговорност и социална ангажираност. Отдаването на значение на обществените нужди и приносът към обществото са в основата на ценностите на банката.

Banka DSK подкрепя различни социални и образователни проекти, с цел да помогне на хората и обществото като цяло. Банката инвестира в образованието, осигурявайки стипендии и подкрепа за талантливи ученици и студенти. Тя също така предоставя финансова подкрепа за различни културни и спортни събития, които допринасят за развитието на таланта и културата в страната.

Banka DSK също така има инициативи, насочени към опазването на околната среда.

Тя подкрепя екологични проекти и инвестиции във възобновяеми източници на енергия. Банката също така насърчава клиентите си да използват електронни услуги и да намалят използването на хартия, за да намалят негативното въздействие върху околната среда.

Социалната ангажираност и корпоративната отговорност на Банка ДСК са отражение на ангажимента й да бъде положителен фактор в обществото. Банката се стреми да изгради устойчиви взаимоотношения с клиентите си и да поддържа високи стандарти на етиката и прозрачността във всички аспекти на своята дейност.

В заключение, DSK Банка не само е финансова институция, но и активен участник в обществото, който се грижи за обществените нужди и околната среда. Банката е ангажирана с различни социални и образователни инициативи, като подкрепя образованието и културата и инвестира във възобновяеми източници на енергия. Със своята корпоративна отговорност и социална ангажираност, Банката ДСК стреми да бъде пример за успешна и отговорна институция, която има положителен принос за обществото и защитава интересите на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq