бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Banka dsk

Банка ДСК – история и развитие

Банка ДСК е една от най-големите банки в България с дълга история. Тя е основана през 1951 година като Държавна спестовна каса (ДСК) и е била единствената банка в страната за държавните спестовни влогове. След като България стана демократична, Банка ДСК премина под частен контрол и започна да оказва различни финансови услуги на физически и юридически лица.

Днес Банка ДСК е една от най-големите и най-успешни банки в България, която предлага широка гама от финансови продукти и услуги на своите клиенти, както и инвестиционни възможности, които могат да помогнат на клиентите да увеличат своята инвестиционна портфолио.

Банка ДСК има мрежа от над 200 филиала в цялата страна и предлага удобни онлайн услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси от всяко място и по всяко време.

Банката предлага сметки за различни цели, кредити, карти за плащане и изтегляне на пари, инвестиционни продукти и други услуги за физически лица.

Банка ДСК е известна също така със своите инвестиционни възможности, като предлага облигации, акции, фондове и други инвестиционни продукти. Тези инвестиционни възможности са подходящи както за опитни инвеститори, така и за начинаещи, които искат да увеличат своята инвестиционна портфолио.

Банка ДСК е доказала своята надеждност и качество на услугите, като получава различни награди и отличия от индустриални организации и клиенти. Тя продължава да развива своите продукти и услуги, за да отговаря на нуждите на своите клиенти и да бъде една от най-успешните банки в България.

Услуги на Банка ДСК за физически лица

Банка ДСК предлага различни финансови услуги за физически лица. Тези услуги могат да помогнат на клиентите да управляват своите финанси по-ефективно и да постигнат своите финансови цели. Ето някои от услугите на Банка ДСК за физически лица:

1.

Банкови сметки – Банка ДСК предлага различни видове банкови сметки, като разчетни, спестовни и валутни сметки. Тези сметки могат да изпълнят различни нужди на клиентите, като плащания, спестявания, инвестиции и други.

2. Кредити – Банка ДСК предлага различни видове кредити, като потребителски кредити, ипотечни кредити, автокредити и други. Тези кредити могат да помогнат на клиентите да финансират своите нужди, като покупка на имот или кола, ремонт на жилище или други.

3.

Карти за плащане – Банка ДСК предлага различни видове карти за плащане, като дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Тези карти могат да бъдат използвани за плащания в магазини, онлайн плащания и изтегляне на пари от банкомати.

4. Инвестиционни продукти – Банка ДСК предлага различни инвестиционни продукти, като облигации, акции, фондове и други.

Тези продукти могат да помогнат на клиентите да увеличат своята инвестиционна портфолио и да постигнат по-голям растеж на своята сметка.

5. Онлайн услуги – Банка ДСК предлага удобни онлайн услуги, като интернет банкиране, мобилно банкиране и други. Тези услуги позволяват на клиентите да управляват своите финанси по-лесно, бързо и удобно от всяко място и по всяко време.

Банка ДСК е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и продължава да развива своите продукти и услуги, за да отговаря на техните нужди. Тя се стреми да бъде най-добрият избор за финансово управление на своите клиенти и да бъде една от най-успешните банки в България.

Инвестиционни възможности в Банка ДСК

Банка ДСК предлага различни инвестиционни възможности на своите клиенти. Тези възможности могат да помогнат на клиентите да увеличат своята инвестиционна портфолио и да постигнат по-голям растеж на своите сметки. Ето някои от инвестиционните възможности, които предлага Банка ДСК:

1.

Облигации – Банка ДСК предлага различни видове облигации, като държавни облигации, корпоративни облигации и други. Тези облигации предлагат добри доходности и могат да бъдат подходящи за клиенти, които искат да инвестират в сигурни и стабилни продукти.

2. Акции – Банка ДСК предлага инвестиционни продукти, като акции на български и международни компании.

Тези продукти могат да предложат по-високи доходности, но също така включват по-големи рискове.

3. Фондове – Банка ДСК предлага различни видове инвестиционни фондове, като акционерни фондове, облигационни фондове и други. Тези фондове могат да бъдат подходящи за клиенти, които искат да инвестират в различни активи, като акции, облигации и други, без да трябва да управляват инвестициите си.

4.

Деривати – Банка ДСК предлага инвестиционни продукти, като форекс и CFD, които са базирани на финансовите инструменти, като валути, акции и индекси. Тези продукти могат да предложат високи доходности, но включват по-високи рискове.

Банка ДСК предлага на своите клиенти професионални съвети и подкрепа, за да помогне на клиентите да изберат най-подходящите продукти за техните инвестиционни нужди. Банката предоставя информация за рисковете и потенциалните доходности на всеки продукт, за да помогне на клиентите да вземат информирани решения за своите инвестиции.

Банка ДСК е една от най-големите банки в България и е известна със своите инвестиционни възможности. Тя продължава да развива своите продукти и услуги, за да отговаря на нуждите на своите клиенти и да бъде една от най-успешните банки в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq