бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Bnp paribas проверка на кредит

За да проверите своя кредит в BNP Paribas, можете да следвате тези стъпки:

  1.     Посетете уебсайта на BNP Paribas в България и изберете секцията “Индивидуални клиенти”.
  2.     Намерете опцията “Моят профил” и влезте в системата с вашите потребителско име и парола.
  3.     В раздела “Кредити” ще можете да видите информация за всички кредити, които сте взели от BNP Paribas. Там ще можете да проверите остатъка на кредита, размера на месечните вноски и други детайли.
  4.     Ако имате проблеми или въпроси, можете да се свържете със службата за клиентска поддръжка на BNP Paribas по телефон или имейл.

Ако не сте регистрирани в онлайн системата на BNP Paribas, можете да се регистрирате, като следвате инструкциите на уебсайта. Трябва да имате под ръка вашата кредитна карта, която сте получили от BNP Paribas, като тя ще ви бъде необходима за потвърждение на вашата самоличност и кредитната информация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq