бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Bulbank мобиле

Как да използваме Bulbank мобиле за бърз и лесен достъп до банковите услуги

Bulbank мобиле е мобилно приложение, което позволява на клиентите на банката да имат бърз и лесен достъп до банковите услуги. С помощта на Bulbank мобиле, клиентите могат да проверят баланса на своите сметки, да превеждат пари, да плащат сметки и да получават информация за транзакциите си.

За да използвате услугата на Булбанк за мобилни плащания, е необходимо да разполагате с мобилен телефон или таблет, който работи с операционна система Android или iOS.

След като изтеглите приложението от Google Play Store или App Store, трябва да се регистрирате с вашата лична информация и да създадете парола.

След като се влезете в приложението, ще видите основния екран, който показва баланса на вашите сметки и последните транзакции. От тук можете да изберете опцията за преводи или плащания, която ще ви отведе към съответната страница.

За да преведете пари, трябва да въведете детайлите на получателя, включително името му, IBAN номера на сметката и сумата, която желаете да преведете. След като потвърдите транзакцията, парите ще бъдат преведени веднага.

За да платите сметка, трябва да изберете опцията за плащания и да въведете детайлите на получателя и сумата, която желаете да платите.

Можете да запазите информацията за получателя, за да не е необходимо да я въвеждате отново в бъдеще.

Булбанк мобилното приложение предоставя бърз и удобен начин за достъп до вашите банкови услуги. Той е сигурен и удобен за използване, като ви позволява да контролирате своите финанси по всяко време и навсякъде.

Безопасността на Bulbank мобиле: Как да защитим личните си данни и пароли

Безопасността на Bulbank мобиле е от изключителна важност, тъй като това приложение дава достъп до личните данни на клиентите и техните банкови сметки. Затова е важно да следвате няколко прости стъпки, за да защитите своите данни и пароли.

Първо, трябва да изберете сигурна парола, която да не е лесна за отгатване.

Паролата трябва да съдържа комбинация от големи и малки букви, цифри и символи. Никога не споделяйте паролата си с други хора и не я пишете на лист, който да се намира близо до вашия телефон или таблет.

Второ, трябва да изберете двуфакторна аутентикация, която ще ви даде допълнителна защита при влизане в приложението.

Това може да бъде SMS с код за потвърждение или използването на аутентификационно приложение.

Трето, не отваряйте линкове или приложения, които не са доверени. Никога не въвеждайте личната си информация или паролата си в приложение, което не е официално приложение на Булбанк.

Четвърто, редовно проверявайте своята банкова сметка и транзакциите си, за да откриете всякакви нередности. Ако забележите нещо неправилно, незабавно се свържете с Булбанк.

Булбанк мобилното приложение е сигурно и удобно за използване, но е важно да следвате тези прости стъпки, за да защитите своите данни и пароли. Не забравяйте, че вие сте отговорни за сигурността на вашите данни и пароли.

Нови функции в Bulbank мобиле: Как да използваме мобилното приложение за плащания и преводи.

Новите функции в Bulbank мобиле предоставят още по-удобен начин за използване на мобилното приложение за плащания и преводи.

Една от новите функции е възможността за изпращане на пари чрез QR код. Това е бърз и лесен начин за превеждане на пари, като не е необходимо да въвеждате дълги номера на сметки или да търсите получателя в списъка си с контакти.

Просто сканирайте QR кода на получателя и въведете сумата, която желаете да преведете.

Друга нова функция е възможността за запазване на вашите любими плащания. Това ви позволява да запазите информацията на често използваните получатели, за да не е необходимо да я въвеждате отново в бъдеще.

Това е особено полезно, ако редовно плащате на даден получател, като например наема за жилище или месечните вноски за кредит.

Още една нова функция е възможността за плащане на разходи за гориво. Това е полезно за клиентите, които често пътуват с автомобил, тъй като те могат да платят за горивото си директно от мобилното си устройство.

Това ви позволява да избегнете опасността от носене на голяма сума пари със себе си и да платите бързо и лесно.

Всички тези нови функции правят Bulbank мобиле още по-удобен начин за използване на банковите услуги. Те ви позволяват да контролирате своите финанси по-лесно и да избегнете загуба на време и усилия при плащанията и преводите.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq