бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Bulbank leasing

История и развитие на Bulbank leasing

Bulbank leasing е една от водещите лизингови компании в България, която предлага широка гама от услуги и предимства на своите клиенти. Компанията има богата история и постоянно развиващ се портфейл от проекти и клиенти.

Създадена през 1994 година, Bulbank leasing започва своята дейност като предоставяща финансови услуги на българските предприятия. От самото си начало компанията се насочва към развитието на лизинговата индустрия в страната и успешно привлича вниманието на бизнес обществото.

През годините Булбанк лизинг утвърждава позицията си като надежден и стабилен партньор за предприятията, които търсят финансови решения за обновяване и разширяване на своя бизнес. Компанията активно подпомага различни икономически сектори и се отличава с иновативни решения и гъвкави условия за клиентите си.

Лизингът на Булбанк разполага с екип от опитни професионалисти в областта, които са готови да отговорят на нуждите на всеки клиент. Компанията предлага разнообразни лизингови продукти, включително финансиране на оборудване, транспортни средства, недвижими имоти и други активи.

Булбанк лизинг също така предлага комплект от предимства на своите клиенти.

Едно от тях е възможността за финансиране на до 100% от стойността на активите, което предоставя голяма гъвкавост на бизнеса. Компанията също така предлага конкурентни лихвени условия и гъвкави схеми за погасяване.

Bulbank лизинг е създала стабилна клиентска база, която включва както малки и средни предприятия, така и големи корпорации. Компанията има успешни проекти в различни сектори, включително автомобилната, производствената и търговската индустрия.

В заключение, компанията, с многогодишен опит и утвърдена репутация, предлага висококачествени услуги в областта на лизинга. Клиентите на компанията се възползват от предимствата на гъвкавост, конкурентни условия и професионално обслужване. Leasing на Булбанк продължава да разширява своя портфейл от успешни проекти и клиенти, което допринася за развитието на българската икономика.

Услуги и предимства на Bulbank leasing

Bulbank leasing предлага разнообразни услуги и предимства на своите клиенти, които ги правят надежден партньор за финансиране на техните бизнес проекти. Компанията се стреми да предостави индивидуално решение и персонализирано обслужване на всеки клиент, в зависимост от техните нужди и възможности.

Една от ключовите услуги на Bulbank leasing е финансирането на оборудване. Компанията предлага гъвкави схеми за лизинг, които включват и възможността за финансиране на до 100% от стойността на оборудването.

Това позволява на клиентите да получат необходимият капитал за закупуване на съвременно и висококачествено оборудване, без да се налага да инвестират значителни суми от своя собствен бюджет.

Освен финансиране на оборудване, компанията за лизинг на Булбанк предлага и финансиране на превозни средства. Компанията предоставя възможност за лизинг на автомобили, товарни превозни средства и други видове превозни средства. Това е особено полезно за фирми, които имат нужда от модерен и надежден автопарк за извършване на своите дейности.

Булбанк лизинг също така предлага финансиране на недвижими имоти.

Компанията предоставя възможност за лизинг на офиси, складови помещения, магазини и други недвижими имоти. Това е изключително полезно за предприятия, които искат да разширят своите бизнес дейности или да си осигурят собствено имотно пространство, без да се задълбочават в дългосрочни и скъпи кредити.

Освен разнообразните услуги, Bulbank leasing предоставя също и различни предимства на своите клиенти. Това включва конкурентни лихвени условия, гъвкави схеми за погасяване и бързо одобрение на заявките.

Компанията също така предоставя професионално консултиране и поддръжка на клиентите си, за да осигури успешното изпълнение на техните бизнес проекти.

В заключение, компанията за лизинг на Булбанк предлага широка гама от услуги и предимства, които отговарят на нуждите на различни предприятия. Компанията се отличава със своята гъвкавост, индивидуален подход и професионализъм в промяната на бизнеса на своите клиенти. Булбанк лизинг е надежден партньор за финансова подкрепа на бизнес проекти и успешното развитие на предприятията.

Клиенти и успешни проекти на Bulbank leasing

Bulbank leasing има обширна клиентска база и успешни проекти в различни сектори на икономиката. Компанията работи с малки и средни предприятия, както и с големи корпорации, като им предоставя индивидуални решения за финансиране на техните проекти.

Клиентите на Bulbank leasing включват разнообразни предприятия от различни отрасли. Една от ключовите области, в които компанията е активна, е автомобилната индустрия.

Булбанк лизинг предлага финансиране за закупуване на автомобили от фирми, занимаващи се с превозни услуги, доставки или други дейности, свързани с автомобилния транспорт.

Освен автомобилната индустрия, лизинговата компания на Булбанк работи и с клиенти от производствения сектор. Компанията предоставя финансиране за закупуване на оборудване и машини за производство, което помага на предприятията да модернизират и разширят своите производствени линии. Това позволява на компаниите да повишат ефективността и конкурентоспособността си на пазара.

Булбанк лизинг също има успешни проекти в търговската индустрия.

Компанията предоставя финансиране за закупуване на недвижими имоти за магазини, складове и други търговски обекти. Това помага на предприятията да разширят своите бизнес дейности и да създадат добри условия за клиентите си.

Клиентите на лизинговата компания на Булбанк се ползват от успешните проекти, които са били реализирани от фирмата. Те получават професионална подкрепа и консултиране от екипа на компанията, което гарантира успешното изпълнение на техните проекти.

Освен това, клиентите на лизинга на Булбанк получават гъвкави условия за погасяване и конкурентни лихвени проценти, което ги прави предпочитан партньор за финансиране.

В заключение, лизингът на Булбанк има широка клиентска база и успешни проекти в различни сектори на икономиката. Компанията работи с клиенти от автомобилната, производствената и търговската индустрия, предоставяйки им финансова подкрепа за успешното развитие на техните бизнес проекти. Bulbank leasing се отличава с гъвкави условия и професионално обслужване, което ги прави надежден партньор за финансиране на бизнеса на клиентите си.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq