бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Bulbank pay

Какво е Bulbank pay и как да го използваме?

Bulbank pay е мобилно приложение, което позволява на потребителите да извършват плащания чрез техните мобилни устройства. Това приложение е налично за сваляне в Google Play и App Store. За да използвате Bulbank pay, трябва да имате банкова карта от Булбанк.

Платформата на Булбанк предоставя множество удобства за клиентите. Чрез това приложение, може да се извършват бързи и лесни плащания, без да е необходимо да се носи пари в джоба. Освен това, потребителите могат да следят своите транзакции и да получават известия за тях.

Търговците могат да използват услугите на Булбанк за плащане.

Те могат да приемат плащания чрез мобилното приложение, което е бързо и удобно за тях и за техните клиенти.

За да използвате услугите на Bulbank pay, трябва да изтеглите приложението и да създадете профил. След това трябва да свържете вашата банкова карта с приложението.

Това може да се направи лесно чрез въвеждане на информацията за картата.

Удобното приложение на Булбанк предлага много предимства както за потребителите, така и за търговците. То е бързо, лесно за използване и сигурно. Ако все още не сте изпробвали, можете да се регистрирате сега за платформата на Булбанк, като вземете своята банкова карта на Булбанк.

Предимствата на Bulbank pay за потребителите и търговците

Bulbank pay предоставя множество предимства както за потребителите, така и за търговците. Ето някои от тях:

За потребителите:

1. Бързо и лесно плащане – Potребителите могат да използват Bulbank pay, за да извършват плащания бързо и лесно чрез техните мобилни устройства.

Това е удобно, особено когато нямате пари в джоба или не искате да носите със себе си карти.

2. Сигурност – Всички плащания, които се извършват чрез онлайн платформата на Булбанк, са напълно защитени и сигурни. Това означава, че няма да има никакви проблеми със злоупотреби с вашата банкова карта.

3. Известия за транзакции – Potребителите могат да следят своите транзакции и да получават известия за тях.

Това е полезно, тъй като ви позволява да следите какво става с вашата банкова карта и да бъдете информирани за всяка транзакция.

За търговците:

1. Удобство – Търговците могат да използват бърза и удобна опция за приемане на плащания от техните клиенти. Това означава, че те могат да получават плащания по-бързо и да работят по-ефективно.

2.

Намаляване на разходите – Търговците могат да намалят разходите си за обработка на плащанията, като използват електронни платежни системи. Това е заради намаляването на броя на банковите такси и разходите за обработка на плащанията.

3. Повишаване на продажбите – Предоставянето на опция за плащане чрез мобилно приложение може да повиши продажбите на търговците. Това е заради удобството, което предлага на клиентите и улеснява процеса на плащане.

Приложението на Булбанк е изключително полезно, като предлага множество предимства както за клиентите, така и за търговците. Това е една от най-добрите опции за плащане, която може да бъде използвана в България.

Как да се регистрираме и свържем нашата банкова карта с Bulbank pay?

Регистрацията и свързването на банкова карта с Bulbank pay е лесен процес. Ето стъпките, които трябва да следвате:

1. Изтеглете приложението – За да използвате Bulbank pay, трябва да изтеглите приложението от Google Play или App Store.

2.

Създайте профил – След като сте изтеглили приложението, трябва да създадете профил. Това може да се направи лесно чрез въвеждане на информацията, която приложението изисква.

3. Свържете вашата банкова карта – След като сте създали профил, трябва да свържете вашата банкова карта с приложението. Това може да се направи лесно чрез въвеждане на информацията за картата.

4. Потвърдете картата – След като сте свързали картата си, трябва да я потвърдите. Това може да стане чрез въвеждане на код, който ще получите по SMS.

5.

Готово! След като е потвърдена вашата карта, вече можете да използвате услугата за плащане на Булбанк.

Електронната платформа на Булбанк е удобна и предлага множество полезни функции за клиентите. Също така, това е много сигурна опция за плащане, която може да бъде използвана в България.

Ако все още не сте регистрирали своята банкова карта за плащане с мобилен телефон, можете да го направите сега. Това е бърз и лесен процес, който ще ви позволи да използвате това удобно приложение за плащане.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq