бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Bulbank

История на Булбанк: Как се развива най-голямата банка в България

Булбанк е най-голямата банка в България, която има дълга история на развитие и успех. Банката е основана през 1966 година и е била една от първите банки в България, която предлага кредити на физически лица и компании. В началото на дейността си, Булбанк е била основно насочена към обслужване на държавните предприятия и организации, но постепенно се развива като универсална банка, която предлага разнообразни финансови услуги на всички свои клиенти.

През 1999 година Булбанк се присъединява към UniCredit Group, който е един от най-големите банкови групи в Европа. Това е било важно събитие за Булбанк, тъй като тя е получила достъп до международните пазари и е станала част от голяма и престижна банкова група.

След присъединяването си към UniCredit Group, Булбанк продължава да се развива и да предлага нови и модерни финансови услуги на своите клиенти.

Банката е била първата в България, която е въвела услугата за онлайн банкиране и мобилно банкиране, което е било голямо постижение за нея. Сега Булбанк предлага широк спектър от продукти и услуги, включително кредити, депозити, карти за плащане, застраховки, инвестиционни продукти и др.

Булбанк е известна също така със своята социална отговорност и участие в различни обществени и културни инициативи. Банката е подкрепяла множество проекти в областта на образованието, културата и спорта, което я прави един от най-активните и ангажирани банки в България.

В заключение, Булбанк е една от най-големите и успешни банки в България, която има дълга история на развитие и иновации. Банката продължава да се развива и да предлага нови и модерни финансови услуги на своите клиенти, като в същото време подкрепя различни обществени и културни инициативи.

Услуги на Булбанк: Какво предлага банката на своите клиенти

Булбанк е една от най-големите банки в България, която предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Банката има множество продукти и услуги, които са насочени към различни потребности и изисквания на клиентите. Някои от най-популярните услуги на Булбанк включват кредити, депозити, карти за плащане, застраховки, инвестиционни продукти и др.

Кредитите на Булбанк са насочени към различни потребности на клиентите, като например жилищни кредити, автокредити, потребителски кредити и др.

Банката предлага конкурентни лихви и гъвкави условия за всяка една от тези услуги. Кредитите на Булбанк са лесни за получаване и са насочени към различни потребности на клиентите.

Депозитите на Булбанк са също много популярни сред клиентите. Банката предлага различни видове депозити, като например фиксирани депозити, депозити с гъвкави условия и депозити с висока лихва.

Депозитите на Булбанк са сигурни и надеждни, като клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вариант.

Карти за плащане на Булбанк са също много популярни сред клиентите. Банката предлага различни видове карти, като например дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Картите на Булбанк са удобни за плащане в магазини, ресторанти, онлайн платформи и др.

Застраховките на Булбанк са също много популярни сред клиентите.

Банката предлага различни видове застраховки, като например автомобилни застраховки, застраховки на имущество, застраховки на живот и др. Застраховките на Булбанк са сигурни и надеждни, като клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вариант.

Инвестиционните продукти на Булбанк са също много популярни сред клиентите. Банката предлага различни видове инвестиционни продукти, като например акции, облигации, фондове и др. Инвестиционните продукти на Булбанк са насочени към различни потребности на клиентите и са подходящи за инвеститори с различни нива на опит и рисков профил.

Иновации в Булбанк: Как банката се адаптира към бъдещето с нови технологии и услуги

Булбанк е банка, която винаги е била на челно място във внедряването на нови технологии и услуги. Банката се стреми да бъде в крак с времето и да предлага на своите клиенти най-модерните и иновативни финансови услуги. Това е една от причините, поради които Булбанк е една от най-популярните банки в България.

Една от най-новите услуги, предлагани от Булбанк, е мобилното приложение за банкиране.

Това приложение позволява на клиентите на Булбанк да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място, където имат достъп до интернет. Мобилното приложение на Булбанк е много удобно и лесно за използване, като позволява на клиентите да проверяват баланса на сметките си, да превеждат пари, да заплащат сметки и др.

Друга иновативна услуга, предлагана от Булбанк, е онлайн банкирането. Тази услуга позволява на клиентите на Булбанк да извършват банкови операции от компютъра си, без да са необходими посещения в банковата филиал.

Онлайн банкирането на Булбанк е много удобно и лесно за използване, като позволява на клиентите да проверяват баланса на сметките си, да превеждат пари, да заплащат сметки и др.

Булбанк също така предлага услугата за безконтактно плащане, която е много удобна и лесна за използване. Тази услуга позволява на клиентите на Булбанк да плащат за стоки и услуги, като просто докоснат картата си до терминал за плащане. Безконтактното плащане на Булбанк е много сигурно и надеждно, като клиентите могат да използват тази услуга за плащане на различни места, където има възможност за безконтактно плащане.

Булбанк е една от първите банки в България, която предлага услугата за виртуални карти.

Тази услуга позволява на клиентите на Булбанк да създават временни виртуални карти за онлайн плащания, които са много сигурни и надеждни. Виртуалните карти на Булбанк са много удобни и лесни за използване, като клиентите могат да ги използват за плащане на различни онлайн услуги и продукти.

В заключение, Булбанк е банка, която винаги е на челно място във внедряването на нови технологии и услуги. Банката предлага множество иновативни финансови услуги, като мобилно банкиране, онлайн банкиране, безконтактно плащане и виртуални карти. Тези услуги са много удобни и лесни за използване, като позволяват на клиентите на Булбанк да извършват банкови операции по всяко време и от всяко място.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq