бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credissimo контакти

Как да се свържем с Credissimo: телефонни номера и електронни адреси за контакт

Credissimo контакти са изключително важни за клиентите, които имат нужда от информация или помощ от фирмата. Контактирането с Credissimo може да се осъществи чрез телефон или електронна поща.

Първият начин за контакт е посредством телефона – Credissimo предлага няколко телефонни номера за различни цели. Ако имате въпроси относно кредитите и услугите, които предлага Credissimo, можете да се свържете с тях на следния номер: 0882 040 444. Ако имате нужда от помощ или поддръжка за уебсайта или онлайн услугите, можете да се свържете с тях на: 0700 10 500.

Ако имате нужда от съдействие във връзка с вашите данни или обработката на лични данни, можете да ги поискате на: 0700 10 600. Тези телефонни номера са на разположение за клиентите от понеделник до петък, в работно време.

Ако предпочитате да се свържете с Credissimo по електронния път, можете да ги контактирате на следния имейл адрес: info@credissimo.bg.

Представителите на Credissimo ще бъдат готови да ви помогнат и да отговорят на вашите въпроси или запитвания чрез електронна поща.

За клиентите, които предпочитат да се свържат с Credissimo по уебсайта или чрез социалните мрежи, фирмата предлага онлайн формуляри и активни профили в различни социални мрежи. Чрез уебсайта на Credissimo можете да попълните онлайн формуляр и да изпратите вашето запитване или съобщение. Също така, можете да ги потърсите и в социалните мрежи, като Facebook и LinkedIn, където имат активни профили. Това е удобен начин за контакт, тъй като може да бъдете винаги в крак с актуалната информация и новини от Credissimo.

В следващите параграфи ще разгледаме и другите начини за контакт с Credissimo, включително физическите им офиси и представителства.

Онлайн формуляри и социални мрежи: как да се свържем с Credissimo чрез уебсайта и социалните им профили

Credissimo контакти не се ограничават само до телефони и електронна поща, а фирмата предлага и други удобни начини за свързване с тях. Един от тях е използването на онлайн формуляри, които са достъпни на уебсайта на Credissimo.

Чрез тях може да изпратите вашето запитване или съобщение директно към екипа на Credissimo. Онлайн формулярите са удобен начин за контакт, тъй като можете да ги изпратите по всяко време, без да се нуждаете от телефон или компютър. Просто попълнете необходимата информация и изпратете формуляра и ще получите отговор от Credissimo възможно най-скоро.

Това е удобен начин да се свържете с фирмата, без да се налага да се задържате на телефона или да изчаквате отговор по имейл.

Освен това, Credissimo има активни профили в различни социални мрежи, като Facebook и LinkedIn. Чрез тези профили можете да следите актуалната информация, новини и промоции от Credissimo и да се свържете с тях чрез съобщения.

Това е удобен начин да бъдете в контакт с фирмата и да получавате най-новата информация директно във вашата социална мрежа. Всички съобщения ще бъдат прегледани и отговорени от екипа на Credissimo.

Използването на онлайн формуляри и социални мрежи за контакт с Credissimo е удобно и бързо решение за клиентите, които предпочитат да комуникират на дигитален начин. Тези начини на контакт са достъпни по всяко време и позволяват на клиентите да получат необходимата помощ и информация от Credissimo. В следващия параграф ще разгледаме физическите офиси и представителства на Credissimo, където клиентите могат да се свържат лично с тях.

Физически офиси и представителства: къде можем да посетим Credissimo и да се свържем лично с тях

Ако предпочитате лично обслужване и контакт със служителите на Credissimo, можете да посетите някои от техните физически офиси и представителства. Това предоставя възможност за лично обсъждане на вашите въпроси и нужди и получаване на конкретни отговори и решения. Credissimo разполага с физически офиси в различни градове в България, като София, Пловдив, Варна, Бургас и други. В офисите на Credissimo можете да се обърнете към служителите им на място и да получите професионално обслужване. Техните служители са готови да ви помогнат и да отговорят на вашите въпроси, свързани с кредитите и услугите, които предлага Credissimo.

Когато посетите физически офис на Credissimo, имайте предвид работното им време и се уверете, че сте се подготвили с всичката необходима информация, което ще ви помогне да получите по-бърз и ефективен отговор от служителите на Credissimo.

Освен физическите офиси, Credissimo има и представителства в някои търговски центрове и банкови филиали. Това позволява на клиентите да посетят удобно място и да се свържат лично с представителите на фирмата. В тези представителства можете да получите информация относно кредитите и услугите на Credissimo и да зададете вашите въпроси директно на място. Офисите и представителствата на Credissimo предоставят възможност за лично обслужване и контакт със служителите на фирмата. Те са едно добро допълнение към другите начини за контакт с Credissimo и предоставят на клиентите възможност за по-пълноценно общуване и комуникация с фирмата.

След като разгледахме различните начини за контакт с Credissimo – чрез телефони и електронна поща, онлайн формуляри и социални мрежи, както и физическите им офиси и представителства, можем да изберем най-удобния начин за нас и да се свържем с тях за получаване на необходимата помощ и информация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq