бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credissimo офиси

Локации на Credissimo офиси в България

Credissimo е една от водещите финансови компании в България, която предоставя широка гама от финансови услуги на своите клиенти. В момента, компанията разполага с няколко офиса в различни градове в България, където клиентите могат да получат персонализирана консултация от опитни финансови експерти.

Един от главните офиси на Credissimo се намира в София, където клиентите могат да се свържат с финансови консултанти и да получат подробна информация за услугите, които предлага компанията. Офисът в София се намира на ул.

“Дойран” 6, в близост до метростанция “Младост 1”.

Освен това, Credissimo има и офиси в други градове в България, като Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Всички офиси на компанията са оборудвани с модерни технологии и са добре осветени и обзаведени, за да предоставят удобство и комфорт на клиентите.

Независимо от това къде се намирате в България, Credissimo ви предлага удобни и достъпни решения за финансови нужди. Офисите на компанията са разположени в удобни и лесно достъпни места, за да можете да получите персонализирана консултация и да решите всякакви финансови въпроси, които имате.

В следващите раздели ще ви представим повече информация за услугите, които предлага Credissimo, както и как можете да се свържете с офисите на компанията за въпроси и консултации.

Услуги, предлагани в Credissimo офисите

Credissimo предлага широк спектър от финансови услуги в своите офиси в България. Всяка услуга е разработена, за да отговаря на нуждите на клиентите и да им предостави максимално удобство и комфорт. Ето някои от услугите, които можете да намерите в Credissimo офисите:

1.

Кредити – Credissimo предлага различни видове кредити, включително лични кредити, бързи кредити и кредити за автомобили. Кредитите се предоставят с конкурентни лихви и гъвкави условия.

2. Кредитни карти – Кредитните карти на Credissimo ви предоставят възможността да пазарувате и да използвате пари по всяко време. Картите са свързани с международни платежни системи, като Mastercard и Visa.

3.

Депозити – Credissimo предлага високопроцентни депозити, които ви помагат да спестите пари и да получите добри доходи. Депозитите са налични в различни валути и с различни срокове.

4. Онлайн услуги – Credissimo предоставя и онлайн услуги, като онлайн кредити, онлайн депозити и онлайн кредитни карти.

Тези услуги са удобни и бързи и можете да ги използвате от всяко място.

5. Застраховки – Credissimo предлага и застраховки, които ви помагат да защитите себе си и своята собственост. Застраховките включват автомобилни застраховки, застраховки на имущество и застраховки на живот.

В Credissimo офисите ще намерите професионални и опитни консултанти, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата услуга за вас. Компанията поставя на първо място удобството и комфорта на своите клиенти и винаги се стреми да предостави най-доброто обслужване.

Как да се свържете с Credissimo офисите за въпроси и консултации

Ако имате въпроси или нужда от консултация, Credissimo офисите са на разположение за вас. Компанията предоставя множество начини за свързване с консултантите си, за да можете да получите бърз и ефективен отговор на вашите въпроси.

1. Телефон – Можете да се свържете с Credissimo офисите по телефон.

Номерът за връзка е наличен на уебсайта на компанията и във всички офиси. Консултантите на Credissimo ще отговорят на вашите въпроси и ще ви предоставят подробна информация за услугите на компанията.

2. Електронна поща – Можете да изпратите имейл на нашите офиси, за да получите консултация или да зададете въпрос.

Адресът на имейла е наличен на уебсайта на компанията.

3. Онлайн чат – Credissimo предоставя и онлайн чат, където можете да се свържете с консултантите на компанията директно от уебсайта. Това е бърз и удобен начин за получаване на отговори на вашите въпроси.

4.

Лично посещение – Ако искате да получите персонализирана консултация, можете да посетите най-близкия Credissimo офис. Консултантите на компанията ще се радват да ви посрещнат и да ви предоставят подробна информация за услугите, които предлага компанията.

Нашите места за обслужване са на разположение за вас, за да ви помогнат да вземете най-доброто решение за вашите финансови нужди. Компанията се гордее със своята професионалност и експертиза в областта на финансите и винаги се стреми да предоставя най-доброто обслужване на своите клиенти. Не се колебайте да се свържете с нашите офиси, ако имате нужда от съвет или консултация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq