бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credissimo плащане

Как да извършите Credissimo плащане чрез банков превод?

Credissimo е една от водещите финансови институции в България, която предлага широк спектър от финансови услуги, включително кредити, заеми и карти за кредит. Те също така предлагат удобен начин за плащане на задълженията ви чрез банков превод.

За да извършите Credissimo плащане чрез банков превод, трябва да следвате няколко стъпки. Първо, трябва да се свържете с банката си и да поискате да извършите превод. Трябва да предоставите информацията за получателя, включително името на компанията, адреса и IBAN номера на сметката им.

След като сте предоставили информацията, трябва да въведете сумата, която искате да платите, и да посочите причината за плащането.

Трябва да посочите референтния номер на вашата задълженост, който можете да намерите върху вашата сметка или да се свържете с Credissimo за да го получите.

След като сте извършили плащането, трябва да изчакате няколко дни, за да се обработи транзакцията. След като транзакцията е обработена, ще получите потвърждение за плащането.

Credissimo плащане чрез банков превод е удобен начин за плащане на вашите задължения. Това е бързо, лесно и сигурно. За да използвате този метод, трябва да имате достъп до онлайн банкиране или да посетите банковата си филиал. Не забравяйте да посочите референтния номер на вашата задълженост, за да се уверите, че плащането ви ще бъде изпълнено правилно.

Как да използвате Credissimo плащане за онлайн покупки?

Credissimo плащане е удобен начин за онлайн плащания. Те предлагат удобна платформа за онлайн плащания, която може да се използва за покупки в интернет магазини и други онлайн услуги.

За да използвате Credissimo плащане за онлайн покупки, трябва да се регистрирате в платформата им и да свържете своята кредитна карта. След като сте свързали карта, можете да започнете да плащате онлайн. Процесът е бърз и лесен, като трябва да следвате инструкциите на екрана.

Онлайн плащанията са сигурни, когато използвате услугите на Credissimo.

Те използват най-новите технологии за защита на данните и защита на личната ви информация. Всички данни се криптират и се предават чрез сигурни канали, за да се гарантира, че вашата информация е защитена.

Онлайн плащанията с Credissimo са бързи и лесни за използване. Те предлагат удобен начин за плащане на вашите онлайн покупки, без да се налага да посещавате банката си или да използвате други методи за плащане.

Ако имате въпроси относно онлайн плащанията на Credissimo за покупки, можете да се обърнете към техния отдел за клиентска поддръжка. Те ще ви помогнат да разберете как да използвате платформата им за плащания и как да се защитите от измами и други рискове при онлайн плащания.

Платежите на Credissimo за онлайн покупки са безопасен и удобен начин за плащане на вашите онлайн покупки. Те предлагат бързи и лесни начини за плащане, като същевременно гарантират, че вашата информация е защитена и сигурна.

Как да проверите статуса на Credissimo плащане и да следите своята задълженост?

Когато използвате Credissimo плащане, може да се наложи да проверите статуса на вашата задълженост и да следите плащанията си. Това е важно, за да се уверите, че сте винаги в крак със задълженията си и да избегнете допълнителни такси и лихви.

За да проверите статуса на Credissimo плащане, можете да се логнете в своя акаунт в техния уебсайт. Там ще намерите информация за вашите задължения, включително текущия баланс и датите на следващите плащания. Можете да проверите историята на вашите плащания, за да видите какви плащания сте направили в миналото.

Ако имате въпроси относно вашата задълженост или плащанията си, можете да се свържете с отдела за клиентска поддръжка на Credissimo.

Те ще ви помогнат да разберете какво трябва да направите, за да изплатите вашата задълженост и да избегнете допълнителни такси и лихви.

Следенето на вашата задълженост и плащанията си е важно, за да се уверите, че сте винаги в крак със задълженията си. Това ви позволява да избегнете допълнителни такси и лихви, които могат да се натрупат, ако не платите своите задължения навреме.

Ние предлагаме лесен начин за плащане на вашите дългове чрез Credissimo. Те също така ви предоставят инструменти, които можете да използвате, за да проверите статуса на вашата задълженост и да следите плащанията си. Това ви позволява да останете винаги в крак със задълженията си и да избегнете допълнителни такси и лихви.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq