бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credissimo профил

Как да създадете Credissimo профил?

Създаването на Credissimo профил е много лесно и бързо. Трябва да посетите уебсайта на компанията и да натиснете бутон “Регистрация”. След това ще бъдете пренасочени към страница, където ще трябва да въведете личните си данни, като име, фамилия, адрес, телефонен номер и имейл адрес. След като въведете тези данни, ще трябва да създадете потребителско име и парола за вашия Credissimo профил.

След като успешно създадете профила си, ще имате достъп до много полезни функции и инструменти, които ще ви помогнат да управлявате своята финансова ситуация.

Вашият профил в Credissimo ще ви даде възможност да кандидатствате за кредити, да следите плащанията си и да получавате персонализирани оферти за финансови продукти.

Важно е да отбележим, че за да създадете профил в Credissimo, трябва да бъдете гражданин на България, който е пълнолетен и има постоянен адрес в страната. Също така, трябва да имате валиден банков акаунт в българска банка и да имате редовен доход.

Създаването на профил в Credissimo е много важно, защото това ще ви даде достъп до много полезни функции и инструменти, които ще ви помогнат да управлявате своите финанси. С профила си в Credissimo можете да кандидатствате за кредити, да следите плащанията си и да получавате индивидуални оферти за финансови продукти. Всичко това ще ви помогне да постигнете финансовата си цел и да постигнете финансовата си стабилност.

Какви са предимствата на Credissimo профила?

Credissimo профилът има много предимства за своите потребители. Една от най-големите предимства е, че можете да кандидатствате за кредити онлайн, без да трябва да посещавате банка или да изчаквате в опашка. Това е много удобно и бързо, особено ако имате нужда от пари бързо.

Освен това, Credissimo профилът ви дава възможност да получите персонализирани оферти за кредити и финансови продукти, които са подходящи за вашите нужди и възможности. Това означава, че ще получите най-добрите условия за кредит, които са налични за вас.

С профила си в Credissimo можете да проследите всички свои заеми и да получавате редовна информация за състоянието на профила си.

Това ви позволява да бъдете винаги информирани за плащанията си и да се избегнат нежелани проблеми със задълженията.

Освен това, имате възможност да изберете най-удобния начин за плащане на кредита си чрез вашия профил в Credissimo. Можете да изберете да плащате по банков път, по пощата или онлайн.

Накрая, профилът ви на Credissimo ви дава възможност да управлявате финансовата си ситуация и да постигнете своите финансови цели. С профила си можете да следите своите приходи и разходи, да планирате бюджета си и да управлявате своите финанси по-ефективно.

В заключение, профилът на Credissimo представлява изключително полезен инструмент за контролиране на финансите ви. С него можете да кандидатствате за кредити, да следите плащанията си и да получавате персонализирани оферти за финансови продукти. Това ви позволява да постигнете финансовата си стабилност и да постигнете своите финансови цели.

Как да управлявате своя Credissimo профил?

Управлението на вашия Credissimo профил е много лесно и удобно. С профила си можете да управлявате всички свои заеми и да следите плащанията си. Можете да видите колко пари сте изплатили по заема си и колко пари все още трябва да изплатите.

Това ви позволява да планирате бюджета си по-добре и да избегнете нежелани проблеми със задълженията.

Също така, с профила си в Credissimo можете да променяте личните си данни, да променяте начина на плащане на кредита си и да получавате персонализирани оферти за финансови продукти. Можете да промените данните си за контакт, адреса си и други лични данни. Това е много удобно, особено ако се преместите на нов адрес или промените телефонния си номер.

Също така, с профила си в Credissimo можете да получавате редовна информация за своята финансова ситуация.

Можете да получавате известия за плащанията си, за състоянието на заемите ви и за новите оферти за финансови продукти. Това ви позволява да бъдете винаги информирани за състоянието на финансите си и да избегнете нежелани проблеми.

Накрая, Credissimo профилът ви дава възможност да получите помощ от екипа на компанията, ако имате нужда от съвет или помощ. Можете да се свържете с техническата поддръжка на Credissimo, ако имате проблеми с профила си или с кандидатстването за кредит.

Те ще ви помогнат да решите всякакви проблеми и да получите най-добрите условия за кредит.

За да контролирате финансите си, е изключително важно да управлявате профила си в Credissimo. С профила си можете да управлявате всички свои заеми, да следите плащанията си и да получавате персонализирани оферти за финансови продукти. Това ви позволява да постигнете финансовата си стабилност и да постигнете своите финансови цели.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq