бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credissimo работно време

Работното време на Credissimo – какво трябва да знаете

Credissimo е компания, която предлага финансови услуги и продукти на своите клиенти. За да бъдете в крак с тяхната работа, е важно да знаете работното време на компанията. Работното време на Credissimo е от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. Това означава, че в тези дни и часове можете да се свържете с тях и да получите нужната помощ и информация за продуктите и услугите, които предлагат.

Важно е да отбележим, че работното време на Credissimo може да се промени в зависимост от националните празници и почивни дни.

Затова е добре да се уверите, че сте запознати с текущото им работно време, преди да се свържете с тях.

Когато имате нужда от помощ или искате да получите повече информация за продуктите и услугите на Credissimo, можете да се свържете с тях през работното им време. Те предлагат няколко начина за контакт, включително телефон, имейл и онлайн чат. Всички тези опции са на разположение за клиентите им, за да могат да получат бърз и ефективен отговор на своите въпроси и запитвания.

Накратко, работното време на Credissimo е от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 часа. За да получите нужната помощ и информация, можете да се свържете с тях през този период чрез телефон, имейл или онлайн чат. Не забравяйте да проверявате работното им време, преди да се свържете с тях, за да сте сигурни, че ще получите отговор на вашето запитване.

Какво да очаквате от работното време на Credissimo

Когато става въпрос за работното време на Credissimo, има няколко неща, които трябва да знаете. Първо, работното време на компанията е доста гъвкаво и позволява на клиентите им да получат нужната помощ и информация, когато им е удобно. Второ, работното време на Credissimo е съобразено с нуждите на клиентите им и е насочено към това да им осигури бърз и ефективен отговор на техните запитвания.

Когато се свържете с Credissimo през работното им време, можете да очаквате да получите висококачествено обслужване и бърз отговор на вашите въпроси и запитвания.

Техният екип от професионалисти е на разположение, за да ви помогне да разберете продуктите и услугите, които предлагат, и да ви предложи най-доброто решение за вашите нужди.

Освен това, когато се свържете с Credissimo през работното им време, може да очаквате да получите персонализирано обслужване и индивидуален подход към вашите нужди. Техният екип е на разположение, за да ви помогне да намерите най-доброто решение за вашите финансови нужди и да ви предложи персонализирана консултация.

В крайна сметка, когато става въпрос за работното време на Credissimo, може да очаквате гъвкавост, висококачествено обслужване и персонализиран подход към вашите нужди. Техният екип от професионалисти е на разположение, за да ви помогне да разберете продуктите и услугите, които предлагат, и да ви предложи най-доброто решение за вашите финансови нужди.

Как да се свържете с Credissimo през работното време на компанията

Когато имате нужда от помощ или информация за продуктите и услугите на Credissimo, имате няколко начина за контакт през работното им време. Ето някои от тях:

1.

Телефон – можете да се обадите на техния телефонен номер и да получите нужната помощ и информация от техния екип от професионалисти. Техният телефонен номер е на разположение на тяхната уеб страница и можете да го намерите лесно.

2. Имейл – ако предпочитате да се свържете с Credissimo по имейл, можете да ги контактувате на техния имейл адрес.

Техният екип ще ви отговори възможно най-бързо и ще ви предостави нужната помощ и информация.

3. Онлайн чат – ако искате да получите бърз и ефективен отговор на вашите въпроси и запитвания, можете да използвате онлайн чата на Credissimo.

Техният екип е на разположение, за да ви помогне да разберете продуктите и услугите, които предлагат, и да ви предложи персонализирана консултация.

Когато се свържете с Credissimo през работното им време, можете да очаквате да получите бърз и ефективен отговор на вашите въпроси и запитвания. Техният екип е на разположение, за да ви помогне да разберете продуктите и услугите, които предлагат, и да ви предложи най-доброто решение за вашите нужди.

Накратко, когато имате нужда от помощ или информация за продуктите и услугите на Credissimo, имате няколко начина за контакт през работното им време. Можете да се свържете с тях по телефон, имейл или онлайн чат и да получите бърз и ефективен отговор на вашите въпроси и запитвания. Техният екип е на разположение, за да ви помогне да разберете продуктите и услугите, които предлагат, и да ви предложи персонализирана консултация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq