бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credissimo bg

Историята на Credissimo bg: От първите стъпки до водеща позиция на пазара

Credissimo bg е финансова институция, която се утвърди като водеща компания в сферата на кредитирането в България. Създадена през 2007 година, Credissimo bg започна като малък стартъп, който бързо се разраства и става популярен сред клиентите.

Започвайки с ограничен брой служители и скромни средства, Кредисимо БГ успя да се развие и да привлече все повече клиенти със своите изгодни финансови услуги. От самото начало компанията се фокусира върху предоставянето на бързи и удобни кредитни решения, което я отличава от конкуренцията.

С годините Кредисимо успява да се утвърди като надежден и реномиран финансов партньор, предлагащ иновативни продукти и услуги на своите клиенти.

Компанията постоянно разширява портфолиото си и създава нови продукти, които отговарят на нуждите и изискванията на клиентите.

Стояща на върха на иновациите и развитието, Credissimo bg успя да се превърне в една от водещите финансови институции в България. Компанията не спира да инвестира в развитието на своите услуги и технологии, което я прави конкурентоспособна на пазара.

Със своята история на успех и постоянното си развитие, компанията Credissimo bg се превърна в предпочитан избор за много клиенти в България. Тя съчетава бързото и удобно кредитиране с иновативни решения и персонализиран подход към всеки клиент.

Продължаваме да разширяваме нашите услуги и да се стремим да предложим на нашите клиенти най-доброто финансово решение. Нейната история на успех я прави горд партньор на много български домакинства и бизнеси, които се възползват от нейните услуги.

Услугите на Credissimo bg: Бързи и удобни финансови решения за всеки

Услугите, предлагани от Credissimo bg, са се утвърдили като бързи и удобни финансови решения за всеки. Компанията предлага различни видове кредити, които са подходящи за различни нужди и ситуации на клиентите.

Един от основните продукти на Credissimo bg е бързият кредит без поръчители, който може да бъде одобрен и изплатен в рамките на няколко часа. Това е идеалното решение за тези, които имат спешна нужда от пари и не желаят да се занимават с трудни процедури и документи.

Освен бързите кредити, Credissimo bg предлага и кредитни карти, които са удобни за онлайн и офлайн покупки. Кредитните карти на компанията са с лимити, които могат да бъдат използвани според нуждите на клиента.

Те предоставят удобство и гъвкавост при плащанията и могат да бъдат използвани както в страната, така и в чужбина.

Освен тези основни продукти, Credissimo bg предлага и други финансови решения като микрокредити, потребителски заеми и финансиране на автомобили. Компанията се грижи да предоставя разнообразие от услуги, за да отговори на различните нужди на клиентите си.

Всички услуги на Credissimo Bg се предлагат с ясни и прозрачни условия, което улеснява клиентите при вземането на решение за кредитиране. Онлайн платформата на компанията позволява бързо и лесно кандидатстване за кредити и управление на сметката, което прави процеса още по-удобен за клиентите.

Със своите бързи и удобни финансови решения, Кредисимо продължава да бъде предпочитан партньор за много хора в България. Компанията се стреми да предоставя най-доброто обслужване и решения на своите клиенти, като постоянно се развива и подобрява своите услуги.

Иновации и развитие в Credissimo bg: Постоянно създаване на нови продукти и услуги за клиентите

Credissimo bg се отличава с неуморното си стремеж за иновации и развитие, като постоянно създава нови продукти и услуги за своите клиенти. Компанията разбира, че финансовите нужди на хората се променят и се адаптира към тези промени, предлагайки нови и усъвършенствани решения.

Една от иновациите, предложени от Credissimo bg, е възможността за онлайн кандидатстване и получаване на кредити. Клиентите могат да изпълнят целия процес от удобството на своя дом, без да се налага да посещават физически офис. Това не само спестява време и усилия, но и гарантира по-бързо одобрение на кредита.

В сила е и програмата за лоялност на Credissimo, която предлага различни предимства и привилегии на постоянните клиенти. Програмата дава възможност на клиентите да получават отстъпки, намаления и допълнителни услуги в зависимост от тяхната активност и вярност към компанията.

Това предлага допълнителна стойност и ползи за клиентите на Credissimo в България.

Компанията също така инвестира в разработването и прилагането на нови технологии и иновации, които да подобрят процесите и услугите й. Модерните системи за управление на кредити и онлайн платформите предоставят по-бърз и ефективен достъп до финансови услуги. Това помага на клиентите да получават бързи отговори и удобно обслужване.

Със своето постоянно създаване на нови продукти и услуги, Кредисимо се позиционира като иновативен лидер на пазара. Компанията продължава да работи в тясно сътрудничество с клиентите си, за да разбере техните нужди и предложи персонализирани решения. Това прави Credissimo предпочитан избор за хората, които се нуждаят от бързи и удобни финансови решения.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq