бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Credit

Какво е кредит и как да го използваме правилно?

Кредитът е един от най-често използваните методи за финансиране на големи покупки или инвестиции, като например покупка на имот, автомобил или финансиране на образование. Кредитът е сума пари, която ние заемаме от банката или друг финансов институт, който трябва да бъде върнат обратно за определен период от време, обикновено с лихва.

За да използваме кредита правилно, трябва да сме внимателни при избора на кредитора и да проверим условията за кредита, като размера на лихвата, дължими такси и сроковете за връщане на дълга. Трябва да имаме ясна идея за това, какво ще използваме кредита и да сме сигурни, че ще можем да го върнем навреме.

Кредитът може да ни помогне да утвърдим нашата кредитна история, ако го използваме правилно. Кредитната история е информация за нашите предишни заеми и как сме ги връщали.

Кредитната история може да бъде използвана за оценка на нашата финансова отговорност и да определи дали ще получим кредит в бъдеще.

За да подобрим нашата кредитна история, трябва да изплащаме заемите си навреме и да не прескачаме плащанията. Трябва да бъдем внимателни при избора на кредитора, за да избегнем скрити такси или невъзможни условия за връщане на дълга.

И най-накрая, за да изберем най-добрата кредитна карта за нашите нужди, трябва да анализираме нашите финансови нужди и да изберем карта, която отговаря на нашите изисквания. Трябва да разгледаме условията за кредитната карта, като годишната лихва, някакви такси, предоставяни лимити за купуване и допълнителни предимства като отстъпки или наградни точки. Важно е да сме възможно най-добре информирани, преди да сключим договор за кредитна карта.

В крайна сметка, кредитът може да бъде мощен инструмент за финансовото ни управление, но трябва да знаем как да го използваме правилно, за да избегнем нежелани последици.

Как да подобрим нашата кредитна история?

За да имаме успешна финансова бъдеще, е важно да имаме добра кредитна история. Кредитната история е информация за всички кредити, които сме взели и как сме ги върнали. Това може да включва всички видове кредити – от кредитни карти до жилищни и банкови заеми.

Една от най-добрите стратегии за подобряване на нашата кредитна история е да изплащаме всички наши заеми навреме. Ако няма закъснение при плащанията, това ще подобри нашата кредитна история и ще ни помогне да получим по-добри кредитни условия в бъдеще.

Друг начин да подобрим нашата кредитна история е да намалим дълга си.

Ако ние изплащаме по-голяма част от всеки заем, дългът ни ще се намали по-бързо, което ще помогне да подобрим нашата кредитна история.

Важно е да се помни, че кредитната история не се изгражда за един ден. Тя се създава с времето и изисква постоянни усилия и финансова дисциплина, за да се запази на добро ниво.

Ако имаме забавяне при плащанията, това ще доведе до ухудшаване на нашата кредитна история, което може да ни затрудни да получим кредит в бъдеще.

Затова е важно да бъдем внимателни и да изплащаме всички наши заеми навреме, за да подобрим нашата кредитна история и да можем да получим по-добри кредитни условия в бъдеще.

В крайна сметка, имайки добра кредитна история, можем да имаме по-голяма финансова свобода и да получим достъп до по-добри кредитни услуги. Така можем да постигнем нашите финансови цели и да живеем по-спокойно и уверено.

Как да изберем най-добрата кредитна карта за нашите нужди?

Кредитната карта е едно от най-често използваните финансови средства в наши дни. Това е карта, свързана с банкова сметка, която ни позволява да правим покупки чрез кредит. Този вид карти може да бъде много полезен за нас, но също така може да ни натовари с дългове, ако не ги използваме правилно.

Затова е много важно да изберем правилната кредитна карта за нашите нужди.

Един определен тип кредитна карта може да бъде подходящ за един човек, но не и за друг. Преди да изберем кредитната карта, трябва да знаем какви са нашите нужди и да сравним различните видове карти.

Първо, трябва да проверим годишната лихва, която е свързана с кредитната карта. Това е сумата пари, която трябва да платим на годишна база за кредитната карта.

Трябва да се уверим, че годишната лихва е приемлива за нашите финансови възможности и че не съдържа скрити такси, които да затруднят връщането на нашите дългове.

Освен годишната лихва, трябва да се обърне внимание и на други такси, които могат да бъдат свързани с кредитната карта – такси за издаване на карта, такси за използване в чужбина, такси за изплащане по телефона и други. Трябва да се уверим, че тези такси са приемливи за нашите финансови възможности и че няма скрити такси.

Друг важен фактор при избора на кредитна карта е лимитът за купуване.

Трябва да изберем кредитна карта, която предлага приемлив лимит за нашите нужди и финансови възможности.

Накрая, можем да разгледаме допълнителните предимства, които предлага кредитната карта – отстъпки, наградни точки и други предложения. Тези предимства могат да бъдат полезни за нас, но не бива да се превръщат в главната ни причина за избор на кредитната карта.

Като цяло, изборът на кредитна карта е важно решение, което може да повлияе върху нашето финансово бъдеще. Трябва да се уверим, че избираме кредитна карта, която отговаря на нашите нужди и финансови възможности и да се използва с грижа и отговорност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq