бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Easy credit

Лесният кредит – как да го получите?

Лесният кредит е една от най-добрите опции за хората, които имат нужда от финансова помощ, но не искат да ходят по банките и да чакат месеци за одобрение. Easy credit е бърз и лесен начин да получите пари за вашия бизнес, лични нужди или други цели.

Първата стъпка при получаването на лесен кредит е да изберете правилната фирма за кредитиране. Трябва да се уверите, че компанията е надеждна и има добре развита мрежа от филиали. Това ще ви даде възможност да получите кредита си бързо и лесно.

След като сте избрали компания, можете да започнете да попълвате формуляр за кредит.

Въпреки че процесът е бърз и лесен, може да отнеме малко време да се попълни формулярът правилно. Трябва да бъдете внимателни при попълването на информацията си, за да избегнете грешки.

След като сте попълнили формуляра и сте го изпратили, можете да очаквате одобрение на кредита в рамките на няколко часа или дни. Ако кредитът ви е одобрен, можете да очаквате парите да бъдат преведени директно на вашата банкова сметка.

Най-важното нещо, което трябва да помните, е да не заемате повече, отколкото можете да си позволите да погасите. Easy credit може да бъде много полезен за финансово стабилните хора, но може да бъде и финансово опасен за тези, които не са в състояние да погасят задълженията си навреме.

Вземането на лесен кредит може да бъде много полезно, ако се изпълняват правилните стъпки. Изберете надеждна компания за кредитиране, попълнете правилно формуляра и не заемайте повече, отколкото можете да си позволите да погасите.

Easy credit – как да изберете най-добрата оферта?

Easy credit е достъпен и удобен начин да получите нужните средства, но е важно да изберете най-добрата оферта за вас. За да изберете правилната компания за кредитиране, трябва да сравните различните оферти, които те предлагат.

Първо, трябва да проверите лиценза на компанията за кредитиране, която ви интересува. Това е важна стъпка, тъй като не всички компании за кредитиране са лицензирани и регулирани от съответните органи.

След това, трябва да се запознаете с различните условия за кредитиране, които се предлагат от различните компании. Някои от тези условия включват размера на кредита, лихвите, годишната процентна ставка (ГПС), срока на кредита и таксите за обработка на кредита.

Трябва да се запознаете с всички тези условия и да изберете оферта, която е най-добра за вас.

Не забравяйте да проверите и максималния размер на кредита, който можете да получите, за да не се окажете в неприятна ситуация, когато ви е нужен повече кредит, но не можете да го получите.

Освен това, трябва да се уверите, че месечните вноски са подходящи за вашия бюджет. Изчислете си месечните разходи и приходи, за да се уверите, че можете да погасите задълженията си навреме и без да попаднете във финансова криза.

Накрая, не забравяйте да се запознаете с условията за кредитиране в случай на забавяне на плащането. Това е важна информация, която трябва да знаете, за да не се окажете в неприятна ситуация, ако не можете да погасите задълженията си навреме.

Избирането на най-добрата оферта за Easy credit може да бъде много полезно и да ви спести много време и усилия. Трябва да сравните различните оферти, за да изберете тази, която е най-подходяща за вас и за вашите нужди.

Как да изплатите лесния кредит без проблеми?

Когато вземате Easy credit, е важно да знаете как да го погасите, за да не се окажете във финансова криза. В същото време, ако не можете да погасите задълженията си навреме, има няколко начина да се справите с този проблем.

Първо, трябва да се уверите, че разбирате условията за кредитиране, като годишната процентна ставка (ГПС), размера на кредита, месечните вноски и срока на кредита. Това ще ви помогне да оцените колко точно ще трябва да плащате всеки месец и колко време ще отнеме да погасите задълженията си.

Ако не можете да погасите задълженията си навреме, първата стъпка трябва да бъде да се свържете с компанията за кредитиране и да им обясните ситуацията.

Може да се окаже, че компанията за кредитиране ще ви предложи различни опции за погасяване на задълженията си, като например удължаване на срока на кредита или намаляване на месечните вноски.

Ако не успеете да се разберете с компанията за кредитиране, може да потърсите помощ от кредитен консултант или от личен финансов съветник. Те могат да ви помогнат да изберете правилното решение за вашата ситуация и да ви дадат съвети как да се справите с финансовите си проблеми.

Важно е да помните, че забавянето на плащането може да има негативни последици, като например увеличаване на лихвите или досаждане от колекторска агенция. Затова е важно да се опитате да погасите задълженията си навреме или да се свържете с компанията за кредитиране, ако не можете да платите.

Вземането на Easy credit може да бъде много полезно, но е важно да знаете как да го погасите. Трябва да се уверите, че разбирате условията за кредитиране и да се свържете с компанията за кредитиране, ако имате проблеми с плащането на задълженията си.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq