бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Easypay карта

Какво е Easypay карта и как работи?

Easypay карта е електронен портфейл, който предоставя много удобство и лесност във всякодневните финансови операции. Тя е виртуална карта, която предлага разнообразни възможности за плащане на различни услуги и продукти.

Едно от основните предимства на Easypay картата е, че тя позволява бързо и лесно плащане на различни места.

Тя е свързана със смартфона на потребителя и може да се използва за покупки както онлайн, така и в магазини и ресторанти. С нея може лесно да се извършват и мобилни плащания, като например плащане на сметки за телефон, интернет или електроенергия.

Едно от най-големите предимства на картата на Easypay е, че е изключително удобна и лесна за управление. Само с няколко клика на смартфона си, потребителят може да направи плащане или да преведе пари на друго лице.

Освен това, карта предлага възможност за преглед на извършените плащания и състоянието на сметката.

За да получите вашата карта на Easypay, трябва да се регистрирате в системата на компанията. Това може да стане лесно и бързо като попълните онлайн формуляр и предоставите необходимата информация.

След регистрацията ще получите виртуална карта, която вече можете да използвате за плащания.

В заключение, EasyPay карта е удобен и лесен начин за извършване на различни финансови операции. Тя предлага много предимства, като бързо и лесно плащане, възможност за мобилни плащания и удобно управление на сметката. Получаването на картата е бързо и лесно, а след това можете да я използвате за множество плащания и транзакции.

Предимствата на използването на Easypay карта.

Едно от основните предимства на използването на Easypay карта е удобството, което носи на потребителите. Тя предлага лесен и бърз начин за плащане на различни услуги и продукти без да е необходимо да се носи пари или физически карти.

Easypay картата предлага сигурност и защита на данните на потребителите.

Системата е разработена така, че да гарантира защита на личната информация и финансовите данни на потребителите. Всички транзакции се извършват през защитена връзка и се използват сигурностни протоколи, които предотвратяват злоупотреби и измами.

Освен това, картата на Easypay предлага различни промоции и намаления за своите потребители.

Потребителите имат възможност да спестят пари чрез използването на специални оферти и промоции, които са налични за държателите на картата. Това може да включва намаления на цената на определени продукти или услуги, безплатна доставка или други предимства.

Още едно предимство на картата на Easypay е възможността за използване в чужбина. С нея потребителите могат да извършват плащания и транзакции в различни чужди валути, което е особено полезно при пътувания или онлайн покупки от чужбина.

Това е удобно и спестява време и усилия на потребителите, които вече не са задължени да сменят валута предварително или да носят със себе си големи суми пари.

В заключение, ползването на картата Easypay дава няколко предимства на потребителите. Те включват удобство, сигурност на данните, промоции и възможност за използване в чужбина. Това прави картата изключително полезна и популярна сред потребителите, които търсят лесен и безопасен начин за плащане на своите разходи.

Как да получите и управлявате своята Easypay карта.

За да получите вашата Easypay карта, трябва да следвате няколко стъпки, които ще ви помогнат да се регистрирате и управлявате сметката си.

Първата стъпка е да посетите уебсайта на Easypay и да се регистрирате като потребител. Това изисква попълване на информация като име, адрес и номер на телефон.

След успешната регистрация ще получите потвърждение за създаването на акаунта си.

След това, ще трябва да изберете начина, по който желаете да получите своята Easypay карта. Можете да я използвате във виртуален формат, като я свържете с мобилното си приложение на Easypay. В този случай ще получите вашия виртуален номер, който ще използвате при плащанията.

Алтернативно, можете да получите физическата карта на Easypay, която ще ви бъде изпратена по пощата. Тя ще бъде свързана с вашия акаунт и ще можете да я използвате при плащания и транзакции в магазини или онлайн.

След като получите вашата карта на Easypay, можете да я управлявате чрез мобилното приложение на Easypay или чрез интернет браузъра. Това включва преглед на баланса и транзакциите, преводи на пари към други потребители и плащане на сметки.

Можете да изберете и да свържете своята карта с банкова сметка или кредитна карта за по-голямо удобство.

За да управлявате вашата карта на Easypay, е важно да запомните вашите логин данни и да ги пазите в тайна. Това ще ви предотврати от нежелани достъпи до вашата сметка и ще гарантира сигурността на вашите финансови данни.

В заключение, получаването и управлението на картата на Easypay са лесни и удобни. Следвайки няколко стъпки, можете да се регистрирате и да получите вашата виртуална или физическа карта. От там нататък можете да управлявате вашата сметка лесно и бързо чрез мобилното приложение или интернет браузъра.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq