бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Easypay карта

Како да се придружите на Easypay карта програмата?

Easypay карта е програма за плаќање која е достапна за сите корисници во Бугарија. За да се придружите на програмата и да ја користите Easypay карта, потребно е да се регистрирате на веб-страницата на компанијата.

Регистрацијата е бесплатна и ви дава можност да ја користите картата во различни магазини и продавници, како и да ја користите за онлајн купување.

За да се присъедините към програмата на Easypay карта, трябва да попълните формуляра на уеб страницата на компанията. Овој формулар ќе ви даде можност да го внесете вашето име, презиме, телефонски број и е-маил адреса. После това, ще трябва да потвърдите, че сте прочели и се съгласявате с условията за използване на карта Easypay.

Когато завършите регистрацията, ще получите карта на Easypay на посочения от вас адрес.

Платежната карта на Easypay е одлично решение за клиентите, затоа што е многу проста и удобна за употреба. Картата има можност да се користи во различни продавници, како и за онлајн купување.

Користењето на картата е безбедно и без ризик од кражба на лични податоци. За да се направи плаќање, корисникот ќе мора да го внесе кодот за плаќање на терминалот за плаќање.

Ако сакате да ја користите карта за онлајн купување од Easypay, ќе треба да ја преземете специјалната апликација на вашето мобилно уредување или компјутер. Тази приложение ще ви позволи да проверите баланса на вашата карта, да добавите нови средства и да ги използвате за плащане в различни онлайн магазини. Во апликацијата, ќе можете да го видите и историкот на вашите трансакции, што е корисно за следење на вашите трошоци.

Предности на користење на Easypay карта за плаќање.

Easypay карта е најудобниот начин за плаќање во Бугарија. Со оваа карта, може да плаќате со еден клик во сите продавници, кои го поддржуваат платежниот метод на Easypay. Карта Easypay има многу предности за клиентите, кои ги прават многу популарни во Бугарија.

Една од најголемите предности е дека со оваа карта, може да направите безбедни и сигурни плаќања. Easypay користи неколку сигурносни методи за да ги заштити вашите лични податоци и да спречи кражба на исти. Тоа значи дека со Easypay карта, може да плаќате без да се боите за проблеми со сигурноста.

От друга страна, плащането с Easypay карта е много удобно.

Кога ќе креирате своја карта, ќе добиете упатства за користење на истата. Ова ви дава можност да ја користите картата во секоја продавница, каде што платежот со Easypay е достапен. Бидејќи е толку лесна за употреба, оваа карта е изборот на многу луѓе кои сакаат да имаат брз, едноставен и безбеден начин за плаќање.

Кога ставаме фокус на плаќањата преку Easypay, има многу можности да се искористи вашата карта.

Карта може да се користи во продавниците, со мобилното плаќање, онлајн плаќања, плаќање со QR код и многу други. Користењето на картата е многу едноставно и брзо, што ги прави овие методи на плаќање многу популарни кај корисниците.

Крайният резултат е, че картата на Easypay е много удобна за използване, защото е лесна за употреба, сигурна и предлага много начини за използване. Оваа карта има многу предности за корисниците, кои ги прават многу популарни во Бугарија. Ако желаете бърз и лесен начин за плащане, определено трябва да разгледате картата на Easypay.

Како да го преземете Easypay карта апликацијата и да ја користите за плаќање?

Преземањето на Easypay карта апликацијата е едноставен процес, кој може да се изврши во неколку чекори. Со оваа апликација, ќе можете да го контролирате и управувате балансот на вашата Easypay карта, како и да го користите за плаќање на различни локации и онлајн магазини. Тук има няколко стъпки, които трябва да следвате, за да свалите приложението на Easypay картата и да го използвате за плащане на различни места.

Првиот чекор е да ја отворите Google Play Store или Apple App Store на вашиот мобилен уред. Пребарајте “Easypay” во барата за пребарување и изберете го соодветниот резултат. Кликнете на копчето “Инсталирај” и почекајте да се заврши инсталацијата.

Кога апликацијата ќе се преземе и инсталира на вашиот мобилен уред, следниот чекор е да ја отворите и да се најавите со вашите Easypay кориснички информации.

Това ще свърже профила ви на Easypay картата с приложението на мобилното устройство. Кога ќе влезете во апликацијата, ќе можете да видите балансот на вашата карта, како и да го користите за плаќање во продавниците и онлајн магазините.

Когато използвате приложението на Easypay картичката, ще можете да направите плащане на различни места чрез QR код. Кога ќе стигнете на продавницата, која го поддржува платежниот метод на Easypay, ќе можете да го скенирате QR кодот на касата и да направите плаќање. Ова е брз и безбеден начин за плаќање, кој ќе ви заштити личните податоци и ќе ви дозволи да го користите балансот на вашата карта на многу локации.

Общо взето, изтеглянето на приложението на картата на Easypay е много лесен процес, който ще ви позволи да използвате картата за плащане на различни места и онлайн магазини. Со оваа апликација, ќе можете да го контролирате балансот на вашата карта и да го користите за плаќање на многу локации, вклучително продавници, ресторани, кафе-барови и многу други.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq