бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Easypay плащане с карта

Как да използваме Easypay за плащане с карта?

Easypay плащане с карта е лесен начин да платите в българските магазини. Този метод на плащане ви осигурява бързо и сигурно плащане с кредитна или дебитна карта.

Най-доброто е, че вече няма нужда от внасяне на налични пари в банкомат, защото тази услуга ви позволява да платите за различни услуги и стоки всякъде, където има търговци, които я приемат.

Как да използваме Easypay за плащане с карта? Най-първо, трябва да откриете магазин или доставчик на услуги, който приема плащания чрез Easypay платформата. След това ще трябва да изберете Easypay за плащане на касата. Изберете опцията за плащане с кредитна или дебитна карта и следвайте инструкциите на екрана.

След като потвърдите плащането, транзакцията ще бъде обработена на момента и ще получите потвърждение за плащането.

Предимствата на Easypay при плащане с карта включват бързото и лесно използване на услугата. Също така, тази услуга осигурява безопасност на вашите лични и финансови данни, тъй като те не се споделят с търговеца.

С други думи, няма риск от излагане на вашата банкова информация и данни за кредитната карта на риск от хакери или измамници.

Как да се регистрираме за Easypay плащане с карта? Регистрацията е бърза и лесна. Можете да се регистрирате в близкия до вас магазин Easypay или да изтеглите мобилното приложение Easypay и да се регистрирате онлайн. След като се регистрирате, ще трябва да свържете своята кредитна или дебитна карта с вашия акаунт, за да можете да използвате услугата за плащане. След като картата ви бъде потвърдена, ще можете да започнете да плащате в магазините, които приемат Easypay.

Предимствата на Easypay при плащане с карта

Easypay плащане с карта е удобен и сигурен начин да плащате за вашите покупки. Това е допълнителен начин за плащане, който ви осигурява бързо и лесно плащане с вашата кредитна или дебитна карта.

Едно от основните предимства на Easypay плащане с карта е, че не е необходимо да носите със себе си голямо количество пари.

Вместо това, можете да платите за стоки и услуги с вашата кредитна или дебитна карта. Това е особено удобно, когато сте на път или когато не искате да носите със себе си голяма наличност от пари.

Едно от големите предимства на плащанията с карта на Easypay е бързината, с която можете да направите плащане. Плащането с кредитна или дебитна карта отнема само няколко секунди и не е необходимо да чакате на касата за обработка на плащането.

Това ви позволява да спестите много време и да сте по-ефективни във вашите ежедневни задачи.

Еasypay плащане с карта също така е безопасен начин за плащане. Вашите лични и финансови данни не се споделят с търговеца, когато използвате Easypay. Това означава, че няма риск от излагане на вашата банкова информация и данни за кредитната карта на риск от хакери или измамници.

Това е особено важно в светлината на нарастващия брой измами и кражби на идентичността в интернет. Когато плащате с карта чрез Easypay, може да се уверите, че финансовите ви данни са защитени.

За край, едно много удобно и сигурно начинание за плащане е с карта чрез Easypay. Той ви позволява да пазарувате лесно и бързо, а също така ви предоставя безопасност на вашите лични и финансови данни. Ако все още не сте пробвали да платите с карта чрез Easypay, сега е моментът да го направите.

Как да се регистрираме за Easypay плащане с карта?

Ако желаете да използвате Easypay плащане с карта, трябва да се регистрирате за услугата. Това е лесен и бърз процес, който може да се извърши в магазин, който предлага услугата или онлайн чрез мобилното приложение на Easypay.

За да се регистрирате, ще трябва да предоставите лични данни, включително име, адрес и данни за кредитната или дебитната ви карта. След като сте попълнили всички необходими данни, ще трябва да потвърдите вашата регистрация.

След като сте се регистрирали, можете да започнете да използвате услугата за Easypay плащане с карта. Можете да направите това като изберете опцията за плащане чрез Easypay на касата, след което ще бъдете насочени към страницата за плащане.

Въведете данните за вашата карта и потвърдете плащането.

Едно от големите предимства на плащането с карта на Easypay е, че то е изключително лесно за ползване от клиентите. Освен това, той е сигурен за потребителите, тъй като данните за кредитната карта се обработват в сигурна среда.

В крайна сметка, използването на карта за плащане през Easypay е много удобен начин за осъществяване на плащания. Той ви позволява да плащате за различни услуги и стоки без необходимостта да носите със себе си голямо количество налични пари. Това е особено полезно, когато сте на път или когато не искате да рискувате да губите пари.

Освен това, има безопасно плащане с карта чрез Easypay, което защитава вашите лични и финансови данни. Това е важно, особено в днешно време, когато интернет е пълн с опасности по отношение на защитата на личните данни.

Ако искате да извършвате плащания бързо, удобно и сигурно, услугата за плащане с карта на Easypay е идеалното решение за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq