бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Ferratum

Ferratum – краткосрочни заеми за бърза финансова помощ

Ferratum е глобална финансова компания, която предлага краткосрочни заеми за бърза финансова помощ на своите клиенти. Това е лесен и бърз начин за получаване на пари, когато имате нужда от тях.

Ferratum е наличен в няколко различни държави, като България също е една от тях.

Можете да получите заем за суми до 1000 лева за период от 1 до 30 дни. По този начин можете да имате бърз и лесен достъп до пари, когато го нуждае. Това може да бъде особено полезно, когато имате непредвидени разходи или когато просто не разполагате с необходимите финансови средства, за да се справите с важни разходи.

Това е идеален начин да се получи пари без да се налага да се задължавате за по-дълъг период от време.

Можете да получите парите, които се нуждаете и да ги върнете бързо и лесно, когато получите следващата си заплата. Предлагаме гъвкави условия за заеми и винаги се стремим да отговорим на нуждите на нашите клиенти.

Това е идеално за хора, които имат нужда от пари, но не могат да се задължат за по-дълъг период от време.

Лесният и удобен начин за получаване на заеми онлайн позволява на всеки да получи парите, които му трябват, без да напуска дома си. Така можете да спестите време и усилия и да се концентрирате върху другите важни задачи в живота си.

За завършек, осигуряването на краткосрочни заеми за бърза финансова помощ прави Фератум идеалното решение за хора, които имат нужда от това. Те предлагат гъвкави условия на заеми, които отговарят на нуждите на клиентите, като осигуряват бърз и лесен достъп до пари онлайн. Можете да получите парите, които ви трябват, без да се задължавате за по-дълъг период от време и без да се налага да напускате къщи.

Ferratum – удобен начин за получаване на заеми онлайн

Ferratum е предоставянето на удобен и лесен начин за получаване на заеми онлайн. Това предоставя на клиентите бърз и лесен начин за получаване на пари, когато имат нужда от тях. Ferratum е достъпен чрез уебсайта си или чрез приложението Ferratum Mobile.

Това прави процеса на получаване на заеми още по-удобен за клиентите, тъй като могат да го направят от всяко място и по всяко време.

Получаването на заем е бързо и лесно, без да е необходимо да се използва името Ferratum. Клиентите могат да изпратят заявката си онлайн и да получат решение в рамките на минути. Ако заявката им бъде одобрена, парите ще бъдат преведени директно на техния банков акаунт в рамките на същия работен ден.

Това означава, че клиентите могат да получат парите, които им трябват, когато ги нуждаят.

Клиентите могат да изберат сумата, която искат да заемат, както и периода, за който искат да го направят. Това им позволява да контролират своята задълженост и да я управляват в удобно за тях време. Предлагаме гъвкави условия за заеми, подходящи за всички видове клиенти.

Предлагаме лесен начин за връщане на заемите.

С помощта на мобилното приложение на Ferratum, клиентите могат да следят задълженията си и да правят плащания онлайн. Това прави процеса на връщане на заемите още по-удобен и лесен за клиентите.

За да завършим, компанията предоставя на своите клиенти удобен и бърз начин за онлайн получаване на заеми. Това прави процеса на получаване на пари бърз и лесен, като предлага гъвкави условия за заеми, които са подходящи за всички видове клиенти. Мобилното приложение на Ferratum прави процеса на връщане на заемите още по-удобен и лесен за клиентите.

Ferratum – гъвкави условия за заеми, които отговарят на нуждите на клиентите

Ferratum предлага гъвкави условия за заеми, които отговарят на нуждите на клиентите. Това означава, че клиентите могат да изберат сумата, която искат да заемат и периода, за който искат да го направят, в зависимост от техните нужди и възможности. Клиентите могат да получат заем за период от 1 до 30 дни, като могат да го върнат по всяко време преди крайният срок.

Предлагаме конкурентни лихвени проценти за нашите заеми, което гарантира, че клиентите получават най-доброто възможно обслужване. Ние винаги се стремим да предоставим на клиентите възможност за вземане на информирано решение за това, какво е най-доброто за тях.

Клиентите могат да използват заемите от Ferratum за всякакви нужди. Това може да бъде за покриване на непредвидени разходи, като ремонт на автомобила, медицински разходи или пътуване.

Това може да бъде и за по-общи нужди, като покупка на нова електроника или обзавеждане на дома.

Освен това, нашите клиенти могат да получат заеми, като са включени в черни списъци. Това означава, че клиентите с лоша кредитна история могат да получат заеми без да са притеснени за това.

За да завърша, има идеалното решение за хора, които търсят бърза финансова помощ. Предлагаме гъвкави условия за заеми, които отговарят на нуждите на клиентите, като предоставяме нашите услуги чрез удобен и бърз начин за онлайн получаване на заеми. Клиентите могат да са сигурни, че получават най-доброто възможно обслужване, като могат да използват заемите за всякакви нужди. Клиентите с лош кредитен рейтинг могат да получават заеми без притеснения, без значение от тяхния кредитен одит, благодарение на определени кредитни услуги.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq