бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Tbi bank

История и развитие на Tbi bank

История и развитие на Tbi bank:

Tbi bank е банка, която има дългогодишна и успешна история. Банката е основана през 2001 година и оттогава се развива и нараства, предлагайки иновативни продукти и услуги на своите клиенти. Банката TBI е част от TBIH Financial Group, който е водеща инвестиционна компания в Централна и Източна Европа.

От самото си начало, банката се фокусира върху предоставянето на финансови услуги на малки и средни предприятия.

Банката оказва подкрепа на бизнеса, като предлага различни видове кредити, вкл. оборотни и инвестиционни кредити. Банката има изключително добре развита мрежа от клонове и банкомати, което прави достъпността до банковите услуги лесна и удобна.

С годините Банката Тби разширява своите дейности и предлага разнообразни продукти и услуги. Банката предлага различни видове сметки – както за физически лица, така и за фирми.

В допълнение към това, банката предлага и валутна сметка, която позволява клиентите да извършват плащания и сделки в чужбина, без да се налага да плащат комисионни.

Банката Tbi също така предлага различни видове кредитни продукти. Банката предлага потребителски кредити, ипотечни кредити и кредитни карти. Тези продукти са предназначени да отговорят на различните финансови нужди на клиентите на банката.

Tbi bank се стреми да предложи най-доброто решение за всеки клиент, като гъвкавост и индивидуален подход са в основата на предоставяните услуги.

Tbi bank има широка база от клиенти и партньори. Банката работи с малки и средни предприятия, които се нуждаят от финансова подкрепа за развитието на бизнеса си. Също така, Tbi bank сътрудничи и с други банки и финансови институции, за да гарантира по-добро обслужване на своите клиенти.

Историята и развитието на Tbi bank са свързани с постоянно иновиране и разширяване на услугите. Банката продължава да бъде водеща в своята област и да отговаря на нуждите на своите клиенти и партньори. Tbi bank има ясна визия за бъдещето и се стреми да продължи да предлага най-добрите финансови решения.

Продукти и услуги, предлагани от Tbi bank

Продукти и услуги, предлагани от Tbi bank:

Tbi bank е банка, която предлага разнообразни продукти и услуги на своите клиенти. Банката се стреми да отговори на различните финансови нужди на физическите лица и предприятията, с които работи.

Един от ключовите продукти, предлагани от банката, са различните видове сметки.

Банката предлага сметки за физически лица, както и сметки за фирми. Това включва текущи сметки, които позволяват на клиентите да извършват банкови операции, като плащания и тегления. Освен това, банката предлага и сметки за спестявания, които дават възможност за акумулиране на лихва върху парите на клиентите.

Още един важен продукт, предлаган от банката, са кредитите. Банката предлага различни видове кредити, като потребителски кредити, ипотечни кредити и кредитни карти.

Тези продукти са предназначени да помогнат на клиентите да финансират различни нужди и проекти. Кредитите на Банката на Тби се отличават с гъвкави условия и конкурентни лихвени проценти.

Освен това, банката предлага и валутна сметка, която позволява на клиентите да извършват плащания и сделки в чужбина, без да се налага плащането на комисионни такси. Това е особено полезно за клиентите, които имат бизнес или редовни търговски отношения с други страни.

Освен основните продукти и услуги, Tbi банк предлага и различни финансови решения.

Това включва инвестиционни продукти, като акции и облигации, които позволяват на клиентите да инвестират своите средства и да постигнат допълнителна печалба. Банката предлага и застраховки, които осигуряват покритие на различни рискове, свързани с живота и имуществото на клиентите.

Продуктите и услугите на Tbi bank са съобразени със специфичните нужди и предпочитания на клиентите. Банката се стреми да предостави най-доброто обслужване и да помогне на клиентите да постигнат своите финансови цели. Tbi bank продължава да иновира и разширява своите продукти и услуги, за да отговори на променящите се нужди на своите клиенти.

Клиенти и партньори на Tbi bank

Клиенти и партньори на Tbi bank:

Tbi bank има широка база от клиенти и партньори, с които работи. Банката се фокусира върху обслужването на малки и средни предприятия, които са двигателят на икономиката в много страни.

Тbi bank предлага различни финансови решения, които помагат на тези предприятия да развият бизнеса си и да постигнат успех.

Банката също така работи и с физически лица, които се нуждаят от финансова подкрепа и услуги. Банката предлага гъвкави кредитни продукти и сметки, които отговарят на различните финансови нужди на клиентите. Банката се стреми да предостави персонализирано обслужване и индивидуален подход към всеки клиент.

Като банкова институция, Tbi установява стабилни партньорски отношения с други финансови институции.

Банката се сътрудничи с други банки и финансови компании, за да предоставя по-добри услуги и възможности на своите клиенти. Съвместните усилия и партньорствата са от съществено значение за нашата банка, за да можем да предложим най-доброто на нашите клиенти.

Банката Tbi има превъзходни връзки с доставчици на услуги и други икономически субекти.

Банката работи с различни компании и организации, за да осигури различни финансови решения и услуги. Без значение дали става въпрос за бизнес кредит или за финансиране на проекти, Tbi банката е надежден и отговорен партньор.

Клиентите и партньорите на банката изразяват доверие и възлагат своите финансови нужди в нея. Банката се стреми да поддържа добри отношения с клиентите и да им осигури висококачествено обслужване. Партньорството и сътрудничеството са ключови ценности за Tbi bank и те продължават да ги развиват и укрепват.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq