бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Unicredit bulbank софия

Услуги на Unicredit Bulbank София за физически лица

Unicredit Bulbank София е една от водещите банки в България, която предлага разнообразни услуги на своите клиенти. Физическите лица могат да се възползват от множество банкови услуги, които банката предлага. Една от най-популярните услуги е откриването на банкова сметка.

Клиентите могат да изберат между различни видове сметки, включително текущи сметки, сметки за спестявания, валутни сметки и много други. Освен това, банката предлага и кредитни продукти, като лични заеми, автокредити и ипотечни кредити. Клиентите могат да изберат най-подходящия за тях кредитен продукт и да се възползват от конкурентни лихвени условия.

Освен това, Unicredit Bulbank София предлага и различни видове карти, като дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Клиентите могат да използват карти за плащане на различни услуги и стоки, както и да теглят пари от банкомати. Банката предлага и услуги за онлайн банкиране, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват плащания онлайн.

Клиентите на Unicredit Bulbank София могат да се възползват и от услугите за защита на карти и сметки.

Банката предлага услуги за блокиране на карти при загуба или кражба, както и за защита на сметките от измами и фродове.

В края на краищата, Unicredit Bulbank София е банка, която се стреми да предложи на своите клиенти най-добрите услуги и продукти. Клиентите могат да се възползват от конкурентни лихвени условия, разнообразни кредитни продукти и услуги за онлайн банкиране. Unicredit Bulbank София е банка, която се грижи за своите клиенти и им предоставя най-доброто обслужване.

Бизнес услуги на Unicredit Bulbank София

Unicredit Bulbank София е банка, която предлага широк спектър от бизнес услуги на своите клиенти. Банката има дългогодишен опит в работата с бизнес клиенти и предлага индивидуални решения за всяка фирма.

Една от основните бизнес услуги, които предлага Unicredit Bulbank София, е бизнес банкови сметки. Клиентите могат да изберат от различни видове сметки, включително текущи сметки, сметки за спестявания и валутни сметки.

Освен това, банката предлага и услуги за онлайн банкиране, които позволяват на клиентите да управляват своите сметки и да извършват плащания онлайн.

Unicredit Bulbank София предлага и различни видове кредити за бизнес клиенти. Клиентите могат да изберат от различни видове кредити, включително работен капитал, инвестиционни кредити и ипотечни кредити за фирми. Банката предлага конкурентни лихвени условия и индивидуални решения за всяка фирма.

Освен това, Unicredit Bulbank София предлага и услуги за управление на пари. Клиентите могат да използват услугите за управление на ликвидността на фирмата, както и да инвестират своите пари в различни финансови инструменти.

Банката предлага и услуги за защита на бизнес клиентите. Клиентите могат да се възползват от услугите за защита на карти и сметки, както и от услугите за защита на данните на фирмата.

В края на краищата, Unicredit Bulbank София е банка, която се стреми да предложи на своите бизнес клиенти най-добрите услуги и продукти. Банката има опит в работата с фирми и предлага индивидуални решения за всяка фирма. Клиентите могат да се възползват от конкурентни лихвени условия, разнообразни кредитни продукти и услуги за управление на пари. Unicredit Bulbank София е банка, която се грижи за своите клиенти и им предоставя най-доброто обслужване.

Кариера в Unicredit Bulbank София

Unicredit Bulbank София е банка, която предлага множество възможности за кариерно развитие на своите служители. Банката се грижи за своите служители и им предоставя възможности за обучение и развитие.

Unicredit Bulbank София има дългогодишен опит в работата с хора и предлага разнообразни възможности за кариерно развитие.

Служителите на банката могат да се възползват от различни обучения и курсове, които им помагат да развият своите умения и да се развиват професионално.

Банката предлага и възможности за кариерно развитие в различни области. Служителите могат да се развиват в области като финанси, маркетинг, информационни технологии и много други.

Unicredit Bulbank София предлага и възможности за работа в международна среда, като има филиали в много държави по света.

Освен това, Unicredit Bulbank София се грижи за своите служители и им предоставя множество социални и здравни ползи. Служителите могат да се възползват от здравни застраховки, пенсионни програми и други социални ползи.

В края на краищата, Unicredit Bulbank София е банка, която се грижи за своите служители и им предоставя възможности за кариерно развитие и професионално развитие. Служителите могат да се развиват в различни области и да работят в международна среда. Unicredit Bulbank София е банка, която се стреми да предложи на своите служители най-добрите условия за работа и кариерно развитие.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq