бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Viva credit рефинансиране

Какво е Viva credit рефинансиране и какви са неговите предимства?

Процесът на рефинансиране на Viva Credit е замяна на съществуващ кредит с нов кредит, който обикновено има по-нисък лихвен процент. Това може да бъде много полезно за хора, които имат няколко кредита, които плащат всеки месец. Вместо да плащат много различни кредити, те могат да ги съберат в един по-нисък кредит, който ще им бъде по-лесно да плащат.

Една от големите предимства на Viva credit рефинансирането е, че може да намали месечните вноски, които трябва да се плащат. Това може да бъде особено полезно за хора, които имат трудности с плащането на своите кредити всеки месец.

Също така, това може да намали общата сума, която трябва да се плаща за кредита, като се намали лихвеният процент.

Второто предимство на рефинансирането на Viva credit е, че може да помогне за намаляване на стреса, свързан с управлението на множество кредити. Когато имате много кредити, трябва да се погрижите за тях всеки месец, което може да бъде много стресиращо. Събирането на всички тези кредити в един по-лесен за управление кредит може да намали този стрес и да направи управлението на кредитите по-лесно.

В крайна сметка, преразпределянето на дълговете може да бъде много полезно за хора, които имат множество кредити, които трябва да се плащат всеки месец. Това може да помогне да се намали месечната вноска, да се намали общата сума, която трябва да се плаща за кредита, и да се намали стресът, свързан с управлението на множество кредити.

Как да изберете най-доброто Viva credit рефинансиране за вас?

Когато търсите Viva credit рефинансиране, има няколко неща, които трябва да вземете предвид, за да изберете най-доброто решение за вас. Ето някои от тези неща, които трябва да разгледате:

1. Лихвеният процент – един от най-важните фактори, които трябва да разгледате, е лихвеният процент.

Трябва да сравните различните кредитни оферти и да изберете тази, която предлага най-нисък лихвен процент. Това ще ви помогне да намалите разходите си за кредита.

2. Годишната процентна ставка (ГПС) – друг важен фактор при избора на Viva credit рефинансиране е ГПС. Това е общата сума, която трябва да платите за кредита, включително лихвата и таксите.

Трябва да сравните различните предложения за рефинансиране на Viva credit и да изберете това, което предлага най-ниска годишна процентна ставка.

3. Срокът на кредита – трябва да изберете срок на кредита, който е подходящ за вас. Това може да зависи от бюджета ви и от това колко бързо искате да платите кредита си.

4.

Размерът на месечните вноски – трябва да изберете размер на месечните вноски, който е подходящ за вас. Това трябва да се вземе предвид в контекста на бюджета ви и на други месечни разходи.

5. Допълнителни такси и разходи – трябва да проверите дали има допълнителни такси и разходи, свързани с кредита. Такива могат да включват такси за преразглеждане на кредита, такси за ранно погасяване на кредита и други.

В конечен смисъл, изборът на рефинансиране на Viva credit зависи от индивидуалните ви нужди и възможности. Трябва да сравните различните оферти и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Как да кандидатствате за Viva credit рефинансиране и какви документи са ви необходими?

Ако сте решили да кандидатствате за Viva credit рефинансиране, трябва да знаете как да го направите и какви документи са ви необходими.

1. Подгответе си документите – преди да започнете да кандидатствате за рефинансиране на Viva credit, трябва да се уверите, че имате всички необходими документи. Тези документи могат да включват лична карта, доказателство за доходите ви и доказателство за настоящите ви кредити.

2.

Изберете кредитната оферта – след като сте подготвили всички документи, трябва да изберете кредитната оферта, която ви най-много отговаря. Това може да включва избор на лихвен процент, годишна процентна ставка, срок на кредита и размер на месечните вноски.

3. Попълнете кандидатстваната форма – след като сте избрали кредитната оферта, трябва да попълните кандидатстваната форма. Тази форма може да се намери онлайн или да се попълни в офиса на кредитора.

4.

Предайте документите – след като сте попълнили кандидатстваната форма, трябва да предадете документите си на кредитора. Това може да стане онлайн или в офиса на кредитора.

5. Изчакайте одобрението – след като сте предали документите си, трябва да изчакате одобрението на кредитора.

Това може да отнеме няколко дни или седмици, в зависимост от кредитора.

6. Получете кредита – ако вашето кандидатство за Viva credit рефинансиране е одобрено, трябва да получите кредита си. Това може да стане чрез банков превод или чрез издаване на чек.

В крайна сметка, заявяването за преразглеждане на кредитите си при Viva credit може да бъде много полезно за хора, които имат няколко кредита, които трябва да плащат всеки месец. Трябва да се уверите, че имате всички необходими документи, да изберете правилната кредитна оферта и да попълните кандидатстваната форма, за да получите одобрение за рефинансиране на Viva credit.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq