бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Viva credit рефинансиране

Как работи Viva credit рефинансирането?

Viva credit рефинансирането е процес, който позволява на клиентите да съчетаят всичките си дългове в едно по-изгодно и управляемо финансово решение. Тази услуга на Viva credit е предназначена за хора, които имат няколко кредита и заема и желаят да ги обединят в едно плащане.

За да започнете процеса на рефинансиране, първо трябва да подадете заявка към Viva credit. Можете да го направите онлайн чрез техния уебсайт или да се свържете с тях по телефона. След това, екипът на Viva credit ще извърши преглед на вашата заявка и ще направи оценка на вашата финансова ситуация.

След като вашата заявка бъде одобрена, Viva credit ще предложи нов кредит с по-ниска лихва и по-изгодни условия. Този нов кредит ще бъде използван за погасяване на всичките ви предишни кредити и заеми.

В резултат, вие ще имате само едно плащане, което е по-лесно за управление и контрол.

Viva credit рефинансирането предоставя и допълнителни ползи за клиентите. Те могат да получат по-дълъг срок за погасяване на кредита, което означава по-ниски месечни вноски. Това може да им помогне да поддържат по-добра финансова стабилност и да избегнат риска от пропускане на вноски.

Освен това, рефинансирането на Viva credit може да доведе до подобряване на кредитния рейтинг на клиента. Ако редовно погасявате вноските по новия кредит, това може да се отрази положително на вашата кредитна история и да ви помогне да получите по-изгодни условия за бъдещи заеми и кредити.

В заключение, рефинансирането на Viva credit представлява лесен и удобен начин да се освободите от вашите множество кредити и заеми и да ги обедините в една по-изгодна и управляема финансова схема. Това ви позволява да намалите вноските си и да подобрите финансовата си ситуация.

Предимствата на Viva credit рефинансирането.

Viva credit рефинансирането предлага множество предимства за клиентите, които избират тази услуга. Едно от ключовите предимства е, че те могат да съчетаят всички свои дългове в едно плащане.

Това означава, че вместо да имат няколко различни кредита и заеми, те ще имат само едно плащане към Viva credit.

Една от основните предимства на това е, че клиентът ще има по-лесно и по-удобно управление на своите финанси. Вместо да трябва да следи и плаща отделно за всяко кредитно задължение, те ще имат само една вноска, която трябва да погасят. Това намалява шанса за грешки и пропуски в плащанията и прави финансовото управление по-ефективно.

Освен удобството, Viva credit рефинансирането предлага и по-изгодни условия за клиентите.

Новият кредит, който ще бъде предоставен от Viva credit, обикновено има по-ниска лихва и по-дълъг срок за погасяване. Това означава, че клиентите ще плащат по-малки месечни вноски, което им помага да поддържат по-добра финансова стабилност.

Клиентите, които избират рефинансирането на Viva credit, могат също така да очакват повишаване на своя кредитен рейтинг.

Ако редовно погасяват вноските по новия кредит от Viva credit, това може да се отрази положително върху тяхната кредитна история. Подобреният кредитен рейтинг може да им помогне да получат по-изгодни условия за бъдещи заеми и кредити от други финансови институции.

Вива кредит рефинансирането предоставя и допълнителни предимства, като по-голяма гъвкавост във вноските и възможност за допълнителни налични средства. Клиентите имат възможност да променят размера на месечните вноски, ако се наложи, и могат да получат допълнителни пари в рамките на кредита си, ако имат нужда от тях.

В заключение, предимствата на рефинансирането с Viva credit включват по-лесно управление на финансите, по-изгодни условия за погасяване на дълговете, възможност за подобряване на кредитния рейтинг и допълнителни предимства като гъвкавост във вноските и налични средства. Всички тези фактори правят рефинансирането на Viva credit привлекателно решение за хора с няколко кредита и заема, които търсят по-лесен и по-изгоден начин за управление на своите финанси.

Как да кандидатствам за Viva credit рефинансиране?

За да кандидатствате за Viva credit рефинансиране, трябва да следвате няколко стъпки. Първото нещо, което трябва да направите, е да се запознаете с изискванията и условията на Viva credit за рефинансиране. Това включва информация за минималните и максималните суми, сроковете за погасяване и процеса на одобрение.

След като сте запознати с условията, можете да подадете онлайн заявка чрез уебсайта на Viva credit или да се свържете с тях по телефона за получаване на повече информация. В заявката ще трябва да предоставите лични данни, като име, адрес и контактна информация, както и информация за вашия текущ кредитен статус и дългове.

След подаване на заявката, екипът на Viva credit ще извърши преглед на вашата кредитна история и финансова ситуация. Те ще проучат вашите предишни кредитни дейности и способността ви да изпълните задълженията си.

В този процес, Viva credit може да се свърже с вас за допълнителна информация или документи, ако се налага.

След завършването на процеса на преглед и оценка, ще получите отговор за одобрението или неодобрението на вашата заявка. Ако заявката ви бъде одобрена, ще получите предложение за нов кредит с по-изгодни условия от Viva credit. Това предложение ще включва информация за размера на кредита, лихвата, сроковете за погасяване и месечните вноски.

Ако сте съгласни с предложението на Viva credit, можете да приемете условията и да подпишете договора. След подписването, новият кредит ще бъде изплатен, а вие ще започнете да погасявате своите дългове чрез едно плащане към Viva credit.

В заключение, за да кандидатствате за Viva credit рефинансиране, трябва да подадете заявка, да предоставите необходимата информация и да изчакате одобрение от страна на фирмата. Оттук нататък, вие ще получите предложение за нов кредит с по-изгодни условия и ако го приемете, ще започнете да погасявате дълговете си към Viva credit.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq