бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Viva credit

Как да получите кредит от Viva credit?

Viva credit е финансова компания, която предоставя кредити на физически лица. За да получите кредит от Viva credit, трябва да посетите техния уебсайт и да се регистрирате. Регистрацията е лесна и бърза, като трябва да попълните личните си данни и да предоставите информация за доходите си.

След като попълните всички полета, ще получите предварително одобрение за кредита.

След това, трябва да изберете сумата на кредита и периода на изплащане. Вива Кредит предлага кредити от 100 до 3000 лева, с период на изплащане от 3 до 24 месеца. След като изберете сумата и периода на изплащане, трябва да потвърдите вашата заявка.

След като заявката ви е потвърдена, ще получите парите на вашата банкова сметка в рамките на 24 часа. Вива Кредит предлага бързи и удобни кредити, които можете да получите без да излизате от дома си.

Важно е да имате предвид, че за да получите кредит, трябва да отговаряте на определени критерии.

Тези критерии включват да бъдете пълнолетен, да имате постоянен доход и да нямате други активни кредити. Също така, трябва да имате банкова сметка и да предоставите лични данни за проверка на кредитната история.

Ако отговаряте на изискванията, можете да получите кредит бързо и лесно. Вива Кредит предлага удобни условия за кредитиране, които ви позволяват да получите парите, които ви трябват за вашите нужди. Не се колебайте да посетите уебсайта за кредити и да се регистрирате днес.

Какви са условията за кредит от Viva credit?

Условията за кредит от Viva credit са доста ясни и прозрачни. Компанията предлага кредити от 100 до 3000 лева, с период на изплащане от 3 до 24 месеца. Интересът върху кредита е фиксиран и варира в зависимост от сумата на кредита и периода на изплащане.

За да получите кредит от Viva credit, трябва да отговаряте на определени критерии.

Тези критерии включват да бъдете пълнолетен, да имате постоянен доход и да нямате други активни кредити. Също така, трябва да имате банкова сметка и да предоставите лични данни за проверка на кредитната история.

Независимо от тези изисквания, компанията предлага гъвкави опции за кредитиране. Компанията има различни програми за кредитиране, които са предназначени за различни типове клиенти.

Например, ако имате по-нисък доход или лоша кредитна история, можете да получите кредит с по-висок интерес, но с по-дълъг период на изплащане.

В общи линии, условията за заем от кредитната компания са индивидуално настроени въз основа на вашите нужди и възможности. Все пак, важно е да имате предвид, че кредитите са сериозна отговорност и трябва да бъдат изплащани своевременно.

Ако имате трудности с погасяването на кредита си, компанията предлага различни опции за преструктуриране на кредита.

Това включва удължаване на периода на изплащане или промяна на размера на месечните вноски.

Общо взето, условията за кредит от тази компания са достъпни и удобни за клиентите. Компанията предлага гъвкави условия за кредитиране, които са персонализирани в зависимост от вашите нужди и възможности. Въпреки това, е важно да изплащате кредита си своевременно, за да избегнете допълнителни такси и глоби.

Как да изплатите кредита си от Viva credit?

Изплащането на кредита от Viva credit е лесно и удобно. Компанията предоставя различни опции за изплащане на кредита, които са персонализирани въз основа на вашите нужди.

Месечните вноски са фиксирани и може да ги плащате по банков път или чрез директно дебитиране от вашата банкова сметка. Ако искате да избегнете забавянията в плащанията, можете да настроите автоматично дебитиране на вноските от вашата банкова сметка.

Ако имате трудности с плащанията, трябва да се свържете с компанията възможно най-скоро. Компанията предлага различни опции за преструктуриране на кредита, които ще ви помогнат да избегнете забавянията в плащанията и да запазите вашата кредитна история.

В случай на забавяне в плащанията, компанията ще ви уведоми и ще ви насърчи да изплатите дължимите суми възможно най-скоро. В случай, че не успеете да изплатите дължимите суми, компанията може да предприеме правни действия за възстановяване на дълга.

Важно е да имате предвид, че забавянето в плащанията може да навреди на вашата кредитна история. Това може да затрудни получаването на бъдещи кредити или заеми. Поради това е важно да изплащате кредита си своевременно и да се свързвате с компанията, ако имате трудности с плащанията.

Въпреки това, компанията предлага гъвкави условия за изплащане на кредита, които ви дават възможност да изберете най-удобния начин за вас.

Независимо от начина на плащане, е важно да изплащате кредита си своевременно, за да избегнете допълнителни такси и глоби.

В заключение, изплащането на кредита от Viva credit е лесно и удобно. Компанията предоставя различни опции за плащане, които са персонализирани въз основа на вашите нужди. Важно е да изплащате кредита си своевременно, за да запазите вашата кредитна история и да избегнете допълнителни такси и глоби.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq