бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Vivus вход

Како да се пријавите на Vivus вход?

Входът за Vivus е много лесен за използване и ще ви позволи да получите достъп до най-важните услуги, които компанията предлага. Ако все още нямате Vivus вход, може да се регистрирате лесно и бързо.

1. “Како да се пријавите на Vivus вход?”

Най-лесният начин да се регистрирате за Vivus вход е да посетите уебсайта на компанията и да щракнете върху бутона “Регистрация”.

След това трябва да попълните формуляра с вашите лични данни, като име, фамилия, адрес и телефонен номер. Също така, ще трябва да посочите потребителско име и парола, които ще използвате за вход в своя профил.

Когато завършите регистрацията, ще получите имейл за потвърждение на вашата регистрация. След като потвърдите регистрацията си, можете да влезете в своя Vivus профил и да използвате всички услуги, които предлага компанията.

2. Моля, въведете своите данни, за да получите заем от Vivus.

Како да промените своје податке?”

Ако имате нужда да промените своите лични данни във вашия Vivus профил, можете да го направите лесно. Просто влезте във вашия профил и щракнете върху бутона “Редактиране на профила”. След това можете да промените всички полета, които желаете, като име, фамилия, адрес, телефонен номер и т.н.

Когато завършите промените, щракнете върху бутона “Запази” и вашите нови данни ще бъдат актуализирани във вашия профил.

3. (Ovaj prijevod je verifikovan od strane bilingvalnog Bugarsko-hrvatskog govornog robota)

Kako biste pristupili svom Vivus nalogu, potrebno je posjetiti web stranicu kompanije i kliknuti na dugme “Prijava”. След това въведете вашето потребителско име и парола, които сте избрали при регистрацията. Когато влезете в своя профил, можете да използвате всички услуги, които предлага компанията, като например кандидатстване за кредит и преглед на вашите условия. Не забравяйте да излезете от своя профил, когато приключите работа, за да предотвратите неоторизиран достъп до вашите данни.

Vivus вход: Како да промените своје податке?

2. “Vivus вход: Како да промените своје податке?”

Когато въведете личните си данни за регистрация във вашия Vivus профил, може да се наложи да ги промените по-късно. Времената се променят и може да имате нужда да актуализирате своите лични данни. С Vivus вход е много лесно да промените информацията в своя профил.

За да промените своите лични данни, влезте във вашия Vivus профил и изберете опцията “Редактиране на профила”. Това ще ви отведе до страница, където можете да промените всички полета, които желаете.

Можете да промените информацията си за контакт, адреса, електронната поща и телефонния номер, както и други данни, които смятате, че са важни.

Когато промените своите данни, натиснете бутона “Запази”, за да актуализирате вашата информация във вашия Vivus профил. След като запазите вашите промени, ще получите потвърждение, че вашата информация е актуализирана.

Ако имате проблеми с редактирането на вашите данни, можете да се свържете с екипа на Vivus за помощ. Те ще бъдат щастливи да ви помогнат във всички въпроси, свързани с редактирането на вашите лични данни във вашия Vivus профил.

Независимо дали променяте своята информация за контакт, адрес или други лични данни, е важно да ги актуализирате редовно. Така можете да бъдете сигурни, че вашите данни винаги са точни и актуални. Входът във Vivus ви дава удобният начин за контрол на вашите лични данни и услугите, които използвате от компанията.

Како да приступите свом Vivus налогу преко Vivus вход?

3. “Како да приступите свом Vivus налогу преко Vivus вход?”

Kогато влезете във вашия Vivus профил чрез Vivus вход, имате достъп до всички услуги, които предлага компанията.

Това включва възможността да кандидатствате за кредит, да проверявате вашите условия и да променяте вашите лични данни. За да пристъпите към своя профил, посетете уебсайта на Vivus и щракнете върху бутона “Вход”. След това въведете вашия потребителско име и парола.

Когато влезете във вашия профил, можете да видите вашата информация за активните заеми, графика на плащане и други детайли за вашите условия.

Във вашето меню има опция за кандидатстване за нов кредит, както и за промяна на вашите условия. Тук също така можете да промените вашите лични данни или да прегледате вашата история на транзакции.

Важно е да помните да излезете от своя профил, когато приключите работа.

Така ще предотвратите неоторизиран достъп до вашата информация. След като приключите работа, можете да излезете от своя профил, като щракнете върху бутона “Изход”.

Ако имате проблеми с входа в своя Vivus профил, можете да се свържете с екипа на Vivus. Те ще бъдат щастливи да ви помогнат във всички въпроси, свързани с вашата учетна запис в компанията. Входът на Vivus ви осигурява лесен и удобен начин за управление на заемите ви и получаване на достъп до услугите, които предлага компанията.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq