бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Уникредит

Историята на Уникредит: От основаването до днес

Уникредит е италианска международна банкова група, която е сред най-големите в света. Историята на Уникредит започва през 1870 година, когато банката е основана в град Торино, Италия. От самото начало компанията се стреми да предлага банкови услуги на високо ниво и да се превърне в лидер на финансовия пазар.

През годините банката продължава да се разрастват и разширява своите дейности извън Италия. През 1990 година компанията прави своя първи голям пробив, като се слива с Banca di Roma. Това събитие става началото на серия от сливания и придобивания, които допринасят за нарастването на глобалната присъствие на банката.

През 1998 година, една банкова група от Италия – Credito Italiano – влиза на международните пазари, като прави сливане с друга банка, която преди това не е била част от Уникредит.

Това събитие е крачка напред в стремежа на компанията да се развива и консолидира позициите си на международно ниво. Оттогава насам, банката участва в редица сливания и придобивания в различни европейски и световни страни.

Днес банката е присъствие в над 14 държави по света и предлага разнообразни банкови и финансови услуги на своите клиенти. Компанията има силна присъствие в Европа, като е особено силно представена в Италия, Германия и Австрия.

Освен това, UniCredit има значително присъствие в Централна и Източна Европа, където оперира под различни марки, като UniCredit Bulbank в България.

Със своята дълга история и глобално присъствие, Уникредит продължава да бъде един от водещите играчи в банковия сектор. Компанията продължава да иновира и развива своите услуги, за да отговори на нуждите на модерните клиенти и да се адаптира към постоянно променящата се финансова среда. Уникредит се стреми да бъде надежден и иновативен партньор за своите клиенти, като им предлага най-добрите банкови и финансови решения.

Услугите и продуктите на Уникредит: Банкови и финансови решения за клиентите

Услугите и продуктите на Уникредит включват широка гама банкови и финансови решения за своите клиенти. Банката предлага различни видове сметки като текущи сметки, спестовни сметки и инвестиционни сметки. Те осигуряват удобство и лесен достъп до финансовите средства на клиентите.

Отделно от сметките, Уникредит предлага и кредитни продукти като кредитни карти и потребителски заеми. Това предоставя възможност на клиентите да финансират своите нужди и проекти.

Освен банковите услуги, компанията предлага и финансови решения за бизнес клиентите. Банката предоставя кредити и заеми на предприятия, които им помагат да развият бизнеса си и да финансират различни инвестиционни проекти.

Те могат да се възползват и от услугите на друга банка относно управлението на финансовите им рискове, като финансови деривати и застраховане на риска.

Предлагаме различни видове инвестиционни продукти като акции, облигации и фондове. Това дава възможност на клиентите да инвестират своите средства и да генерират доходи от тях. Банката предоставя и услуги по управление на активите, които помагат на клиентите да оптимизират своите инвестиции.

Освен традиционните банковски и финансови услуги, Кредит Агрикол предлага и иновативни решения за своите клиенти.

Те включват услуги за електронно банкиране, мобилно банкиране и онлайн плащания, които осигуряват удобство и бързина при управлението на финансите. Банката също така инвестира в развитието на технологии като изкуствен интелект и блокчейн, които могат да подобрят ефективността и сигурността на финансовите услуги.

УниКредит се стреми да предоставя на своите клиенти комплексни и иновативни решения, които отговарят на техните нужди. Банката продължава да развива и подобрява своите услуги, за да остане в крак със съвременните тенденции в банковия и финансовия сектор. Всичко това ги прави надежден партньор за всеки, който се нуждае от банкови и финансови решения.

Уникредит и корпоративната отговорност: Социални и екологични инициативи на банката

Уникредит се отличава и със своите социални и екологични инициативи. Банката има ясна ангажираност към корпоративна отговорност и устойчиво развитие. Те въвеждат различни програми и проекти, които имат положителен принос за обществото и околната среда.

Една от големите социални инициативи на Уникредит е насочена към подкрепа на образованието. Банката осигурява финансова помощ и ресурси за образователни проекти и програми, които подкрепят развитието на младите хора и улесняват им достъпа до образование. Това включва стипендии, обучения и други образователни инициативи.

Unicredit стреми да бъде активен партньор на образователни институции и да играе роля в подпомагането на младите хора да постигнат своите образователни и кариерни цели.

Освен социалните инициативи, банката е също така ангажирана с опазването на околната среда и устойчивото развитие. Банката има стратегия за намаляване на въглеродния отпечатък и рационализиране на енергийните ресурси. Тя инвестира в енергийно ефективни технологии и реализира проекти за възобновяема енергия.

Също така, банката изразява подкрепа към инициативи, насочени към опазване на природата и биоразнообразието. Те сътрудничат с различни организации и участват в проекти за опазване на екосистемите и насърчаване на устойчивото земеделие.

Има ясна визия да бъде банката, която не само предоставя финансови услуги, но и има положително въздействие върху обществото и околната среда. Социалните и екологични инициативи са част от тяхната стратегия за устойчиво развитие и са вградени в ценностите и културата на компанията. Банката се стреми да бъде пример за други банки и организации, като така допринася за по-добро бъдеще и опазване на планетата.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq