бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Easy credit проверка на кредит

Easy Credit е компания за предоставяне на потребителски кредити и кредитни карти, която предлага различни услуги, свързани с кредитирането. Ако желаете да проверите своя кредитен рейтинг или да получите информация за това, дали можете да получите кредит от Easy Credit, можете да използвате следните методи:

Проверка на кредитен рейтинг чрез кредитен бюро: Можете да се свържете с кредитно бюро като Бюро по Кредитна Информация (БКИ) или Експериан България, за да получите копие на своя кредитен доклад. Това ще ви позволи да видите дали имате някакви задължения към други кредитори и каква е вашата кредитна история. Това може да ви помогне да определите дали имате висок или нисък кредитен рейтинг, което може да ви помогне да прецените дали може да получите кредит от Easy Credit.
Комуникация с Easy Credit директно: Можете да се свържете с Easy Credit директно и да запитате за критериите за кредитиране и каква информация се изисква за да кандидатствате за кредит. Обикновено Easy Credit ще изисква лична информация като име, адрес, данни за работата, данни за доходите, задълженията и друга информация, за да проучи дали сте подходящ кандидат за кредит. Можете да използвате телефона, имейл или онлайн форма за контакт на сайта на Easy Credit.
Използване на онлайн инструменти: Easy Credit предоставя онлайн инструменти, като калкулатор за кредитиране, който ви позволява да изчислите колко ще ви струва кредит, преди да кандидатствате. Този инструмент може да ви помогне да изчислите месечните вноски, общата сума на кредита и размера на лихвата, които ще плащате за периода на кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq