бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Viva credit моят профил

Как да създадете своя Viva credit моят профил?

Всеки, който желае да използва услугите на Viva credit, трябва да има създаден моят профил. Това е мястото, където клиентите могат да управляват своите кредити, да следят плащанията си и да получават информация за актуалните оферти и промоции.

За да създадете своя Viva credit моят профил, трябва да посетите официалния уебсайт на компанията и да кликнете върху бутона “Регистрация”. След това ще бъдете пренасочени към страницата за регистрация, където трябва да въведете личните си данни, включително име, фамилия, адрес, телефонен номер и електронна поща.

След като въведете всички необходими данни, трябва да изберете потребителско име и парола, които ще използвате за влизане в своя Viva credit моят профил.

След като приключите с регистрацията, ще получите потвърждение на електронната си поща.

Важно е да отбележим, че за да създадете своя профил в Viva credit, трябва да сте навършили пълнолетие и да имате постоянен адрес в България. Това е необходимо, за да можете да получите кредит от компанията.

Създаването на личен профил във Viva credit е бързо и удобно. След като го създадете, ще имате достъп до всички услуги на компанията и ще можете да управлявате своите кредити на удобно за вас място.

Какви са предимствата на Viva credit моят профил?

Viva credit моят профил предлага множество предимства за своите клиенти. Ето някои от тях:

Първо, чрез моят профил можете да следите всички свои кредити на едно място. Можете да видите текущото си задължение, както и да следите плащанията си. Това ви помага да се организирате по-добре и да избегнете пропускането на плащания или плащането на закъснение.

Второ, Viva credit моят профил ви дава достъп до актуалните оферти и промоции на компанията.

Това ви позволява да вземете по-добро решение при избора на кредит и да получите по-изгодни условия.

Трето, моят профил ви дава възможност да променяте личните си данни и да актуализирате информацията си за контакт, когато е необходимо. Това ви помага да се уверите, че компанията винаги може да ви намери, ако има нужда да се свърже с вас.

Четвъртата функция на Viva credit е възможността да подавате онлайн заявки за нови кредити чрез вашия профил. Това е удобен начин да получите кредит, без да трябва да посещавате офиса на компанията. Можете да изпратите заявката си в удобно за вас време и да получите одобрение в рамките на няколко минути.

Като клиент на Viva credit, вие имате достъп до всички тези предимства и много други чрез своя моят профил. Това ви дава възможност да управлявате своите кредити по-ефективно и да получите по-добри условия при избора на кредит.

Как да управлявате своя Viva credit моят профил?

Управлението на Viva credit моят профил е лесно и удобно. Ето някои от основните функции, които можете да използвате, за да управлявате своите кредити:

Първо, можете да проверите текущото си задължение и да видите кога и колко трябва да платите. Можете да проследите историята на вашите плащания и да видите кога сте платили всяка вноска. Това ви помага да се организирате по-добре и да избегнете забавяне на плащанията.

Второ, можете да промените датата на плащане на вашия кредит. Ако имате проблеми с плащането на вноските си в текущата дата, можете да ги промените, за да се уверите, че няма да закъснеете с плащането.

Трето, можете да изтеглите копие на вашата кредитна договореност.

Това е полезно, ако искате да прегледате условията на вашия кредит или да ги споделите с други хора.

Четвърто, можете да промените личните си данни, като адреса на вашето местожителство или телефонния ви номер. Важно е да поддържате актуална информация, за да може компанията да ви намери, ако има нужда да ви се свърже.

Пето, можете да подадете заявка за нов кредит чрез вашия моят профил. Това е бърз и удобен начин да получите кредит, без да трябва да посещавате офиса на компанията. Можете да изпратите заявката си в удобно за вас време и да получите одобрение в рамките на няколко минути.

Като клиент на Viva credit, вие имате достъп до всички тези функции и много други чрез своя моят профил. Това ви дава възможност да управлявате своите кредити по-ефективно и да получите по-добри условия при избора на кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq