бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Viva credit работно време

Работното време на Viva credit – какво трябва да знаете

Viva credit е една от водещите кредитни компании в България, която предлага различни видове заеми на своите клиенти. Компанията е известна със своята бърза и лесна процедура за кандидатстване, както и с добрите условия, които предлага на своите клиенти. Въпреки това, преди да кандидатствате за заем от Viva credit, е важно да знаете работното време на компанията.

Работното време на Viva credit е от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа.

Това означава, че ако имате нужда от помощ или съвет от екипа на Viva credit, трябва да ги потърсите по време на работното им време. В този период можете да се свържете с тях по телефон, имейл или чрез онлайн чат на техния уебсайт.

Важно е да знаете, че работното време на Viva credit може да се промени по време на празнични дни или по други причини, които компанията може да обяви. Затова е добре да проверите работното им време преди да се свържете с тях, за да бъдете сигурни, че ще получите отговор на вашите въпроси или проблеми.

Както вече споменахме, работното време на Viva credit е от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа.

По време на това време можете да се свържете с тях по телефон на номер 0800 20 800 или да им изпратите имейл на адрес info@vivacredit.bg. Освен това, можете да използвате онлайн чата на техния уебсайт, за да получите бърз и лесен отговор на вашите въпроси.

В случай, че имате нужда от помощ извън работното време на Viva credit, можете да използвате техния онлайн портал за клиенти. Там можете да проверите своята сметка, да изтеглите копия на документи или да направите плащания.

Ако имате спешен проблем, който не може да изчака до следващия работен ден, можете да се свържете с техния авариен телефон на номер 0700 10 800.

В заключение, работното време на Viva credit е между 9:00 и 18:00 часа от понеделник до петък. Ако имате нужда от помощ или съвет от екипа на Viva credit, трябва да ги потърсите по време на техните работни часове. В случай, че имате нужда от помощ извън работното им време, можете да използвате техния онлайн портал за клиенти или да се свържете с техния авариен телефон.

Как да се свържете с Viva credit през работното време

Ако имате нужда от помощ или съвет от Viva credit, можете да се свържете с тях по време на работното им време. В този оdlomak ще ви представим различните начини, по които можете да се свържете с Viva credit по време на работното им време.

Първият начин да се свържете с Viva credit е по телефон. Можете да изберете номер 0800 20 800, който е безплатен за всички клиенти на компанията.

Този номер е достъпен от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа. Ако имате въпроси относно условията на заема, процедурата за кандидатстване или други въпроси, свързани със заемите на Viva credit, можете да се свържете с тях по този начин.

Вторият начин да се свържете с Viva credit е по имейл. Ако предпочитате да изпратите имейл, можете да го направите на адрес info@vivacredit.bg.

Вие ще получите отговор на вашия имейл възможно най-скоро. Този начин на комуникация е особено удобен, ако имате въпроси или проблеми, които не изискват незабавно решение.

Третият начин да се свържете с Viva credit е чрез онлайн чата на техния уебсайт. Този начин на комуникация е особено удобен, ако имате нужда от бърз и лесен отговор на вашите въпроси.

Чата е достъпен на уебсайта на Viva credit и ви позволява да се свържете директно с екипа на компанията.

Както вече споменахме, работното време на Viva credit е от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 часа. В този период можете да се свържете с тях по телефон, имейл или чрез онлайн чат на техния уебсайт. Важно е да знаете, че работното време на Viva credit може да се промени по време на празнични дни или по други причини, които компанията може да обяви. Затова е добре да проверите работното им време преди да се свържете с тях, за да бъдете сигурни, че ще получите отговор на вашите въпроси или проблеми.

Какво да правите, ако имате нужда от помощ извън работното време на Viva credit

Възможно е да имате нужда от помощ от Viva credit извън работното им време. В този оdlomak ще ви представим какво да правите, ако имате нужда от помощ извън работното време на компанията.

Ако имате нужда от помощ извън работното време на Viva credit, можете да използвате техния онлайн портал за клиенти. Там можете да проверите своята сметка, да изтеглите копия на документи или да направите плащания. Този портал е достъпен 24/7 и ви позволява да получите нужната ви информация, когато ви е удобно. Това е особено удобно, ако имате нужда от информация за вашия заем или ако искате да направите плащане по всяко време.

Ако имате спешен проблем, който не може да изчака до следващия работен ден, можете да се свържете с техния авариен телефон на номер 0700 10 800.

Този номер е достъпен 24/7 и ви позволява да получите незабавна помощ за вашите проблеми. Това е особено удобно, ако имате спешен проблем, който изисква незабавно решение.

Важно е да знаете, че използването на авариен телефон на Viva credit е предназначено само за спешни случаи. Ако имате въпроси или проблеми, които не изискват незабавно решение, е по-добре да използвате онлайн портала за клиенти или да изчакате до следващия работен ден, за да се свържете с тях по телефон, имейл или чрез онлайн чат на техния уебсайт.

В заключение, ако имате нужда от помощ извън работното време на Viva credit, можете да използвате техния онлайн портал за клиенти или да се свържете с техния авариен телефон. Важно е да знаете, че използването на авариен телефон е предназначено само за спешни случаи. Ако имате въпроси или проблеми, които не изискват незабавно решение, е по-добре да използвате онлайн портала за клиенти или да изчакате до следващия работен ден, за да се свържете с тях по телефон, имейл или чрез онлайн чат на техния уебсайт.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq