бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи пари

Бързи пари – защо са необходими?

Бързи пари могат да са необходими на човек по много причини. Има случаи, в които човек просто е останал „на червено“ и няма как да се справи финансово без допълнителна подкрепа. Често срещан пример за това е забавянето на заплатата от страна на работодателя. При подобно забавяне, освен ако нямате солидни спестявания, трябва да потърсите друг източник на средства, за да можете да покриете разходите си за храна и битови сметки. Спешна финансова подкрепа е необходима и при наличие на стари задължения, чийто срок за погасяване вече изтича.

Набавянето на бързи пари е възможно да ви помогне също така за известиции в дома или в професионалното си развитие, които планирате. Това са инвестиции, които ако бъдат прецизно реализирани, със сигурност ще ви се отплатят във времето. И не на последно място, допълнителната финансова подкрепа е възможно да бъде използвана за организиране на почивка, екскурзия или друго събитие, което планирате със своето семейство или приятели.

Бързи пари – защо фирмите за бързи кредити са най-добрият вариант?

Фирмите за бързи кредити несъмнено са най-добрият вариант, когато става въпрос за бързи пари. Ако имате наистина спешна нужда от финансови средства, банковите институции трудно биха могли да ви помогнат. Повечето банки все още са сравнително консервативни и бюрократични по отношение на предоставянето на кредитните си услуги. Често се налага попълването на купища документи и изчакването на седмици наред за одобрение за банков кредит. Ситуация, никак не устройваща хората, на които им трябват допълнителни финансови средства веднага.

При фирмите за бързи кредити положението е съвсем различно. Те ще ви предоставят бързи пари, без да се налага за целта да представяте купища документи и да преминавате през безкрайни процедури за кандидатстване и одобрение. По-голямата част от фирмите за бързи кредити дори са пренесли процедурите си изцяло онлайн, така че да не е необходимо да излизате от дома или офиса си. Одобрението става почти веднага, а парите се превеждат по сметката на клиента в рамките на часове.

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за бързи пари!

Предлагаме ви изгодни оферти за бързи пари, които ще отговорят напълно на нуждите ви и ще ви помогнат да се справите със стоящите пред вас предизвикателства. При нас кандидатстването за кредит става изцяло онлайн, като за целта е необходимо само да попълните един стандартен формуляр, който съдържа главно данни от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност и т. н. След като ни изпратите кандидатурата си, ще ви върнем отговор в рамките на минути, а парите може да бъдат преведени по сметката ви още на същия ден.

Две са базовите ни оферти за бързи пари, измежду които имате възможност да избирате. Първата е свързана с предоставяне на своеобразен бърз кредит до заплата, който да използвате за текущи нужди или разходи. При нея отпусканите суми са в размери от 50 до 1000 лева, а сроковете за погасяването им – от 5 до 45 дни. За хората, нуждаещи се от по-големи суми, предлагаме и бърз кредит на месечни вноски. Тук сумите са от 400 до 6000 лева, докато сроковете за погасяване – от 2 до 18 месеца.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq