бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Рефинансиране на кредити

Какво е рефинансиране на кредити и какви са неговите предимства?

Рефинансирането на кредити е процес, при който се взима нов кредит, за да се погасят стари кредити. Това може да бъде много полезно за хората, които имат множество кредити и искат да ги обединят в един по-лесен за управление кредит.

Една от главните предимства на рефинансирането на кредити е, че може да намали месечните вноски.

Това става, защото новият кредит има по-нисък лихвен процент от старите кредити. Така, когато се погасят старите кредити, месечните вноски ще бъдат по-ниски, което може да помогне на хората да се справят с финансовите си задължения по-лесно.

Освен това, рефинансирането на кредити може да помогне на хората да подобрят кредитния си рейтинг. Това става, защото когато се погасят старите кредити, те ще бъдат отбелязани като “погасени” в кредитната им история.

Това може да помогне на хората да получат по-добри условия за кредити в бъдеще.

Важно е да се отбележи, че рефинансирането на кредити не е подходящо за всеки. Трябва да се направи преценка на разходите и да се уверите, че ще можете да си позволите новия кредит.

Освен това, трябва да се има предвид, че рефинансирането на кредити може да удължи срока на погасяване на дълга, което може да увеличи общите разходи за кредита.

В заключение, рефинансирането на кредити може да бъде полезно за хората, които имат множество кредити и искат да ги обединят в един по-лесен за управление кредит. Това може да намали месечните вноски и да помогне на хората да подобрят кредитния си рейтинг. Все пак, трябва да се направи преценка на разходите и да се уверите, че ще можете да си позволите новия кредит.

Как да изберем най-добрата оферта за рефинансиране на кредити?

Когато търсите най-добрата оферта за рефинансиране на кредити, има няколко неща, които трябва да имате предвид. Първо, трябва да се уверите, че новият кредит има по-нисък лихвен процент от старите кредити. Това ще ви помогне да намалите месечните си вноски и да пестите пари в дългосрочен план.

Второ, трябва да се има предвид, че различните кредитни институции предлагат различни условия за рефинансиране на кредити. Трябва да сравните различните оферти и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и възможности.

Трето, трябва да се има предвид, че някои кредитни институции могат да предложат допълнителни услуги към рефинансирането на кредити, като например застраховки или програми за управление на дълга. Тези услуги могат да бъдат полезни, но трябва да се уверите, че не ще ви струват повече отколкото ще ви спестят.

Четвърто, трябва да се има предвид, че рефинансирането на кредити може да има различни такси и разходи, като например такси за прехвърляне на кредита или такси за обработка на заявката. Тези разходи могат да увеличат общите разходи за кредита, затова трябва да се уверите, че сте запознати с всички такси и разходи, преди да приемете офертата за рефинансиране на кредити.

В заключение, когато търсите най-добрата оферта за рефинансиране на кредити, трябва да се уверите, че новият кредит има по-нисък лихвен процент от старите кредити, да сравните различните оферти и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и възможности, да се уверите, че не ще плащате повече за допълнителни услуги, отколкото ще ви спестят, и да се запознаете с всички такси и разходи, преди да приемете офертата за рефинансиране на кредити.

Какви са условията за рефинансиране на кредити и как да се подготвим за тях?

Преди да решиш да рефинансираш кредитите си, трябва да се запознаеш с условията за рефинансиране на кредити. Тези условия могат да варират в зависимост от кредитната институция, която предлага рефинансирането на кредити, и от вашата кредитна история.

Първо, трябва да се има предвид, че за да бъдете одобрени за рефинансиране на кредити, трябва да имате добра кредитна история.

Това означава, че трябва да сте редовно плащали месечните вноски по старите си кредити и да нямате забавяни плащания или други пропуски в кредитната си история.

Второ, трябва да се има предвид, че за да бъдете одобрени за рефинансиране на кредити, трябва да имате достатъчен доход, за да покриете месечните вноски по новия кредит. Кредитната институция ще извърши проверка на вашия доход и разходи, за да се увери, че можете да си позволите новия кредит.

Трето, трябва да се има предвид, че рефинансирането на кредити може да има различни условия за срока на погасяване на дълга. Това може да означава, че ще имате по-дълъг срок за погасяване на дълга, което може да увеличи общите разходи за кредита.

Четвърто, трябва да се има предвид, че рефинансирането на кредити може да има различни такси и разходи, като например такси за прехвърляне на кредита или такси за обработка на заявката.

Тези разходи могат да увеличат общите разходи за кредита, затова трябва да се уверите, че сте запознати с всички такси и разходи, преди да приемете офертата за рефинансиране на кредити.

В заключение, преди да решиш да рефинансираш кредитите си, трябва да се запознаеш с условията за рефинансиране на кредити. Тези условия могат да варират в зависимост от кредитната институция и от вашата кредитна история. Трябва да имате добра кредитна история, достатъчен доход, да се запознаете с условията за срока на погасяване на дълга и да се уверите, че сте запознати с всички такси и разходи, преди да приемете офертата за рефинансиране на кредити.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq